nmtray2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Θα'θελα πολυ να γραψω για τον Πρωθυπουργο της Βαυαριας αλλα το θεμα ειναι "Οι βρωμοελληνες"
themis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ποιος ελληνας φταει οταν βομβαρδίζεται καθημερινά από διαφημιστικά σποτ με έλλη σταη και ολους τους αλλους σταρ των καθημερινών (φτιαγμένων,χρειάζεται να το πω κιόλας?) ειδήσεων?Ποιός είναι ο έλληνας που δε θα μασήσει την καραμέλα του αλβανού και του πακιστανού οταν τοσο απλόχερα του προσφέρεται καθημερινά ως η μόνη αιτία για τα καθημερινά του προβλήματα?ποιος είναι ο έλληνας που θέλει να μου μιλάει για επίπεδο και αρχαίο λίκνο πολιτισμού όταν κάνει ρεκόρ τηλεθέασης κάθε μεσημέρι σε εκπομπές όπου το μόνο που του λένε είναι το πόσο βλάκας είναι?ποιός είναι ο έλληνας που δε θα κατηγορήσει τον αλβανό,τον πακιστανο,τον αφρικανο ...τον καθένα ....γιατί?γιατί έτσι!γιατί αυτοί φταίνε...είναι ο έλληνας της κουλτούρας,της λούφας της φραπεδιάς και του δανείου που χρειάζεται για να πάει στην πέγκυ ζήνα σήμερα και στη βανδή αύριο,γιατι ΠΡΕΠΕΙ να έχει μια σφαιρική άποψη στον τομέα της πίστας.Είναι ο έλληνας που το ανήκει στους 9,2 στους δέκα όπου διαβάζουν λιγότερα απο 4 Βιβλία το χρόνο,ο έλληνας που παίρνει το μαξ πάουερ και βγαίνει με το μοστρα κωλοφτιαγμένο αμαξάκι του στην παραλιακή.ο έλληνας που καμαρώνει μια ζωή για όσα έκανε ο παππους του το 40...αλλά αν ζούσε ο παππους του απ το 40 θα του χε βάλει μυαλό και για τους αλβανούς και για τους βαλκάνιους όλους(αμα το πάμε με την ιστορία)...είναι ο έλληνας που είναι πιστός και ρίχνει τουλάχιστον 3 χριστοπαναγίες την ώρα γιατι δεν πρόλαβε να περάσει με πορτοκαλί και πέρασε το κωλομηχανάκι του βλάκα αλβανοντελιβερα.είναι ο έλληνας που μιλάει για την εγληματικότητα μόνο από όσα ακούει από ένα χαζοκούτι το οποίο χρόνο με το χρόνο πρεπει να μεγαλώνει!(απο 21" το 1991 τωρα επιβάλλεται να έχουμε μια 21" στην κρεβατοκάμαρα και μια 42"στο σαλόνι).που έχει άποψη για όλα ακόμα κ αν δεν έχει αν πεί τίποτα.είναι ο έλληνας που το μόνο που κάνει είναι ν θυμάται,να χαίρεται και να πλνάται πλάνην οικτρά... όσο για τους λαθρομετανάστες,κανένας δε συμφώνησε με τους λαθρομετανάστες αλλά είναι πάρα πολλοί πλέον αυτοί που έχουν χαρτιά.Οι λαθρομετανάστες υπήρχαν στην αρχή πλέον τα πράγματα δεν είναι έτσι! και όσο για την πλευρά των αλβανών,βρισκονται εδώ επηδεί μόνο εδώ μπορούν να βρίσκονται..γιατί δεν τους δίνει "χαρτιά" το κράτος?γιατί τους θέλει εδώ.γιατί αποτελούν τεράστια κινητήριο δύναμη για την οικονομία,γιατί χωρίς όλους τους μετανάστες το ΙΚΑ τώρα θα είχε πτωχεύσει,γιατί θα είχαμε κάνει ολυμπιακούς αγώνες και ατικκές οδούς χειρότερα κι απ τον κακό μας τον καιρό.Εγκλήματα,κακουργήματα,κλοπές κλπ παντού υπάρχουν αλλά οι αλβανοί πουλάνε τα μεσημέρια,,,γιαυτό τους ακούμε τόσο συχνα. καμαρώνω που είμαι έλληνας γιατί είμαι άνθρωπος δεν καμαρώνω που είμαι άνθρωπος γιατί είμαι έλληνας
omnislash Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 αλλά αν ζούσε ο παππους του απ το 40 θα του χε βάλει μυαλό και για τους αλβανούς και για τους βαλκάνιους όλους(αμα το πάμε με την ιστορία) O παππούς του θα του λεγε πως όταν μπαίνανε στην Κορυτσά και στους Αγίους 40 κάποιοι βγάζανε ελληνικές σημαίες και κάποιοι τους βρίζανε. Ισως και να του έλεγε πως τώρα οι εκκλησίες στη Β.Ηπειρο έχουν ισοπεδωθεί (μάλλον από σεισμό) και βόσκουν πρόβατα.Ισως να του έλεγε πως τα ελληνικά βιβλία της ΒΗπείρου έχουν την Αλβανία ως τα Ιωάννινα(τώρα θα παω καμιά κακία γι αυτούς αλλά τέσπα) είναι ο έλληνας που μιλάει για την εγληματικότητα μόνο από όσα ακούει από ένα χαζοκούτι το οποίο χρόνο με το χρόνο πρεπει να μεγαλώνει Ρε συ έχω 10 φονιάδες Ελληνες στη γειτονιά.Γιατί να φέρω άλλους 5.Σε τι μου χρειάζονται.Πέρνα μια βόλτα από τις φυλακές να δεις πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται μέσα για βιασμούς και φόνους.Η αναλογία 2 προς 1 ενώ πληθυσμιακά 7 προς 1. Στην περιοχή που διαμένω μέχρι το 90 κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα.Εμείς και όλοι οι γείτονες.Τώρα πια με σπίτια να χουν ληστευθεί 2 κ 3 φορές από κάποιους που μιλούσαν σπαστά ελληνικά(μπράβοι του Καρατζαφέρη που κάνουν τους Αλβανούς επίτηδες για να πάρει ψήφους) Για τις λεωφορειοπειρατίες ξέριες τπτ;Ενα παιδάκι που δολογόνησαν οι Αλβανοί κάνα ήρωα τον λεωφ πειρατή και του βγάλαν τραγουδάκια. και όσο για την πλευρά των αλβανών,βρισκονται εδώ επηδεί μόνο εδώ μπορούν να βρίσκονται. Αν είμαι μάγκας φέρνω άλλους 5 νταγλαραίους και σου σπάω το αμάξι.μπορώ μπορώ .Δε θέλω όμως.ακου νοοτροπία. το ΙΚΑ τώρα θα είχε πτωχεύσει,γιατί θα είχαμε κάνει ολυμπιακούς αγώνες και ατικκές οδούς χειρότερα κι απ τον κακό μας τον καιρό. ναι το χτίσιμο απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα.Θες κ πτυχίο.Απόδειξε τα μην πετάς προοδευτικές καραμέλες αόσμες και άγευστες. Πριν το 91 η ελληνική οικονομία δεν περιελάμβανε τους εξής κλάδους.Ελίες κ κατασκευές παλιά δε χτίζαμε σπίτια σε καλύβες μέναμε Αφού δεν υπήρχαν Αλβανοί.Ούτε οι καλύβες ήταν καθαρές αφού δεν τις καθάριζε κανείς .Σωστός; καμαρώνω που είμαι έλληνας γιατί είμαι άνθρωπος Ναι οι άλλοι είναι ΄ζωα δεν καμαρώνω που είμαι άνθρωπος γιατί είμαι έλληνας Οι Ελληνες ήταν υπάνθρωποι. Μην ακούς τις αγορεύσεις του Γιωργάκη και του Αλέκου.Σε χαλάνε
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ενώ του Πλεύρη έχουν την μελίρρυτη ομορφιά του Παβαρότι κι αφομοιώνονται καλύτερα!
Goacore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε Socratis_g συχγαρητηρια καταρχας για τις θεσεις σου. και για τους αθεους και για τους αλβανους. το οτι σου επιτιθοντε καποιοι δεν θα επρεπε να το λαβεις σοβαρα υπ'οψην σου. καθε φορα αυτο κανουν και ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. δυστηχως το εχουν κανει επαγγελμα τον αθεισμο και την προπαγανδα. ως συνηθως θα προσπαθησουν να σε εμφανισουν ως γραφικο η ακομα ακομα ως εξωγηινο. η τακτικη τους ειναι η εξης: σου επιτιθοντε συστηματικα και ομαδικα με τελικο σκοπο να φανει οτι και καλα εισαι μια μειοψηφια η παρασιτο εδω μεσα. μη δινεις σημασια. ετσι εχουν μαθει στην ζωη τους. συμβουλη: μη μπαινεις καν στην διαδικασια να τους απαντησεις γιατι αν προσεξες λειτουργουν σαν lobby. πολλα συγχαρητηρια και παλι και κυριως για το καταπληκτικο σου σχολιο περι αθεων οτι δεν βλεπουν καμια διαφορα μεταξυ ενος ανθρωπου και ενος σκυλου. ουτε για το σχολιο που σου εκανε για το αβαταρ σου ο ]nick[ μη δινεις σημασια...τα ιδια ελεγε και σε μενα το καλοκαιρι σε παρομοια threads. τελος θα κανω μια προβλεψη και θα δεις οτι (δυστηχως) θα πεσω μεσα. σε περιπτωση που συνεχισεις αυτη τη κουβεντα λιγο ακομα ετοιμασου για ban. εδω μεσα οπιος μιλαει για Ορθοδοξια, πατριδα, αξιες, ιδανικα, εναντιων των Αλβανων-εβραιων-τουρκων κλπ τρωει με αστειες αφορμες ban. αλλα μη μασας! δεν μασαμε ποτε Socratis_g. να 8υμασε οτι ειναι το 1% του Ελληνικου λαου αρα ειναι ακινδυνοι. Socratis_g μη ξεχασεις να τους ευχηθεις καλα Χριστουγεννα...θα οτι ειναι οτι χειροτερο κακο θα μπορουσες να τους κανεις..πιστεψε με
themis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ισως και να του έλεγε πως τώρα οι εκκλησίες στη Β.Ηπειρο έχουν ισοπεδωθεί (μάλλον από σεισμό) και βόσκουν πρόβατα.Ισως να του έλεγε πως τα ελληνικά βιβλία της ΒΗπείρου έχουν την Αλβανία ως τα Ιωάννινα(τώρα θα παω καμιά κακία γι αυτούς αλλά τέσπα) ΝΑ δω πόσοι έλληνες θα είμασταν πιστοί αν έβγαινε το κκε πρώτο κόμμα. (κομμουνιστικη-μοναρχία) Ρε συ έχω 10 φονιάδες Ελληνες στη γειτονιά.Γιατί να φέρω άλλους 5.Σε τι μου χρειάζονται.Πέρνα μια βόλτα από τις φυλακές να δεις πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται μέσα για βιασμούς και φόνους.Η αναλογία 2 προς 1 ενώ πληθυσμιακά 7 προς 1. το μίσος γεννά μίσος,Οι αλβανοί πλέον έχουν κάνει λομπυ.Και δυστυχώς είναι περισσότερο ρατσιστές απέναντι μας απότι εμείς απέναντι σ αυτούς. Στην περιοχή που διαμένω μέχρι το 90 κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα.Εμείς και όλοι οι γείτονες.Τώρα πια με σπίτια να χουν ληστευθεί 2 κ 3 φορές από κάποιους που μιλούσαν σπαστά ελληνικά(μπράβοι του Καρατζαφέρη που κάνουν τους Αλβανούς επίτηδες για να πάρει ψήφους) Ήταν οι αλβανοί και όλοι οι λαθρομετανάστες αυτοί που φταίνε για το ότι αυξήθηκαν οι ληστείες όχι ότι κατέβηκαν όλοι στην πολιτεία για μια δουλειά...πόσους κατοίκους ε΄χιε η αθήνα το 90 και πόσους έχει τώρα...ανεξάρτητα από το πόσοι είναι ξένοι Για τις λεωφορειοπειρατίες ξέριες τπτ;Ενα παιδάκι που δολογόνησαν οι Αλβανοί κάνα ήρωα τον λεωφ πειρατή και του βγάλαν τραγουδάκια. το μίσος γεννά μίσος.Τον αλβανό που σκότωσαν στην κρήτη πατέρας και γιος πριν από 1 χρόνο περίπου και δεν έγινε τίποτα(σε σχέση με αυτά που θα γίνονταν αν οι εθνικότητες ήταν αντίστριφες) όπου μέχρι και πορείες έκανα οι συμπατριώτες του για δίκαια και απμόζουσα κρίση από τη δικαιοσύνη τον ξεχάσαμε κι αυτόν?η τους άλλους τα φωτισμένα ελληνικά μυαλά που μαχαίρωναν αλβανους όταν έχασαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Αν είμαι μάγκας φέρνω άλλους 5 νταγλαραίους και σου σπάω το αμάξι.μπορώ μπορώ .Δε θέλω όμως.ακου νοοτροπία. γιατί εμείς στη θεσσαλονικη δε σπαγαμε τα αθηναικά αμάξια με το έτσι θέλω..όχι!γιατί δεν έχουμε πρεζάκια που μας κλέβουν σε κάθε σοκάκι.. ναι το χτίσιμο απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα.Θες κ πτυχίο.Απόδειξε τα μην πετάς προοδευτικές καραμέλες αόσμες και άγευστες. Πριν το 91 η ελληνική οικονομία δεν περιελάμβανε τους εξής κλάδους.Ελίες κ κατασκευές παλιά δε χτίζαμε σπίτια σε καλύβες μέναμε Αφού δεν υπήρχαν Αλβανοί.Ούτε οι καλύβες ήταν καθαρές αφού δεν τις καθάριζε κανείς .Σωστός; επηδεί έκατσες ποτε να βάψεις το δωμάτιο σου...επηδεί έκατσες ποτέ να μαζέψεις τις ελιές που έχει ο πατέρας σου.επηδεί ήσουν από τους πρώτους που καθάριζαν το σπίτι.Αγαπητέ οι κοινωνίες αλλάζουν δραματικά σε μία 5ετία και ζούμε με τους αλβανούς και όλους τους βαλκάνιους 15 χρόνια...τι περιμένεις?και μάλιστα καταλαβαίνεις πως κανένας δεν επιλέγει τον εργατη επηδεί είναι αλβανός ή ότι άλλο είναι αλλά επηδεί είναι πιο φθηνός...αυτός είναι πιο μάγκας που μπορεί και σου πουλάει την ίδια κονσέρβα πιο φθηνά ή μηπως μας πιάνουμε κορόιδα και τραβάμε την ουρά μας για να βγάλει λίγο ξύγκι να πουλήσουμε.? Ναι οι άλλοι είναι ζωα όσοι δε χρησιμοποιούν τον εγκεφαλό τους παρά μόνο για να επιβιώσουν παρασιτουν..και απ ότι κατάλαβες δεν εννοούσα τη λεξη άνθρωπος με αυτή την έννοια...αλλά κάτι έπρεπε να πεις.... Οι Ελληνες ήταν υπάνθρωποι. όχι ρε ήταν υπεράνθρωποι @ρχιδ@ρ@δες και μεγάλοι μαγκες εκεί με το μεγαλέξανδρο και τον κολωκοτρώνη κάπου που άν τους ρωτήσεις πότε έζησε θα σου πουν πως είπε όχι στις 17 νοεμβρη του 1821 στον δαρβίνο(που τον θυμηθηκα αυτόν?) Μην ακούς τις αγορεύσεις του Γιωργάκη και του Αλέκου.Σε χαλάνε εγω θα ακούω τις αγορέυσεις του κάθε γιωργάκη κωστάκη,αλέκου,καρατζαφεράκου,λιακοπουλάκου,παπαρηγάκου και όποιου άλλου μου χρειάζεται για να δω τα πράγματα έτσι όπως οι "απεσταλμένοι του λαού" τα βλέπουν...αφού αυτόυς ψηφίσαμε καλά να πάθουμε να τους αούμε
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά, πείτε άλλη μια σε τι υπερτερούμε έναντι των Αλβανών. Και γενικά, γιατί ένας Έλληνας να είναι περήφανος το 2006 για την εθνικότητά του. Επίσης απαντήστε μου γιατί η Ελλάδα οφείλει να απαρτίζεται μόνο από Έλληνες.
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ Σωκράτη (όχι superstar)...τώρα στ' αλήθεια κι ειλικρινά δεν αισθάνεσαι λίγο περίεργα που βρέθηκε να υπερασπιστεί τις ακραίες τοποθετήσεις σου το alter ego του Λιακόπουλου; Δε δένεται κόμπος το στομάχι σου και δε σε πιάνει μια ρίγη; Στη θέση σου θα με είχε θορυβήσει, για να μην πω ταρακουνήσει συθέμελα, η ταύτιση με τις απόψεις ενός ατόμου που φέρει εξαιρετική αισθητική συγγένεια με την κυρία Λουκά, που ως γνωστόν δεν πολυστέκει στα καλά της. Μήπως πρέπει να αποτελέσει έναν επαρκέστατο λόγο, ίσα ίσα για να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα; Στην τελική, εκτός κι αν σου έκλεψε κανένας Αλβανός το ξυπνητήρι, δε χρειάζεται να επιτίθεσαι με τέτοιο μένος εναντίον τους. Ούτε φυσικά μπορείς να εκφράσεις πειστική και σφαιρική άποψη, αν δεν έχεις φροντίσει να διαβάσεις ή να δεις ένα δυο πράγματα για το τι ίσχυσε σε κάποιες εκ των ελληνικών μεταναστεύσεων. Δεν είναι τα πάντα δόλια προπαγάνδα, ούτε σιωνιστική μηχανορραφία. Κι οι Έλληνες είναι ικανοί για τα πάντα, όπως και κάθε άλλος...κατούρησαμε στο πηγάδι, ρώτα και το χημείο του κράτους που έβγαλε τη διάγνωση. Βλέπω τα όσα γράφει ο Goacore και με πιάνει σύγκρυο...μπππρρρρρ! Πήγαινε προς το φως Σωκράτη!
Goacore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά, πείτε άλλη μια σε τι υπερτερούμε έναντι των Αλβανών.Και γενικά, γιατί ένας Έλληνας να είναι περήφανος το 2006 για την εθνικότητά του. Επίσης απαντήστε μου γιατί η Ελλάδα οφείλει να απαρτίζεται μόνο από Έλληνες. προσωπικα προσβληθηκα και μονο απο την ερωτηση αλλα δεν με εκπλησει κιολας το γεγονος αν κρινω απο το nickname αυτουνου που ρωταει. και παρακαλω και τους υπολοιπους που τρεχει Ελληνικο αιμα στις φλεβες τους και οχι αποπροσανατολιστικο/ανθελληνικο αιμα να αγνοησουν πληρως τις παραπανω ερωτησεις. η φιλοσοφια τους ειναι η αυτη που λεει ο λαος μας "πες πες κατι μενει στο τελος" (και ας ξερουν μεσα τους καλα πως μονοι τους τα λενε αυτα μονοι τους τα πιστευουν αυτα) σημεια των καιρων τι να κανουμε! ηταν να το βιωσουμε τελικα και αυτο...επιχειρηση συγκρισης αλβανου με Ελληνα...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!! ........ Y.Γ blueviper, skia11, punky, paredwse ]nick[, bandito: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αχαχαχαχα...καλά ρε συ Lucifer...αν και ήσουν εσύ αυτός που έκανε αυτές τις ανίερες ερωτήσεις και του προκάλεσες έμφραγμα και διπλό εγκεφαλικό, γιατί την πληρώνουμε οι υπόλοιποι 6 και σε αφήνει στην απ' όξω?! Ντάξει δε λέω, σουρεαλιστική εικόνα να εύχεσαι στον άρχοντα του σκότους "Καλά Χριστούγεννα" (and a happy new year), αλλά και πάλι την έβγαλες καθαρή ολότελα. επιχειρηση συγκρισης αλβανου με Ελληνα...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!! ........ Αν κατάλαβα καλά ο Χριστός είναι ο Αλβανός κι η Παναγιά ο Έλληνας; Κατά αντιστοιχία πάει;
Goacore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ok μισθώστε ένα Ταξί μπήτε όλοι μέσα (πρέπει να είσται και άνετα) και πηγαίνετε για καφεδάκιγια στέκι ρώτα και τον Viper ξέρει αυτός το είχαμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλη "συζήτηση" αχαχαχαχαχχα φοβερος Petza κοιτα να δεις κατι...βλεπεις οτι με καποια ατομα συγεκριμενα κουβεντα δεν γινετε και οτι εδω μεσα βρισκοντε αποκλειστικα για να πουλανε ειρωνια..γιατι επιμενεις να το συζητας? ειναι δυνατον να γινει κουβεντα με τον τοιχο? παρε παραδειγμα εμενα...τους εβαλα στην ignore λιστ και αναπνεω καθαρο αερα απο τοτε η απλα διαβασε το ποστ μου (2 πιο πριν , οσον αφορα την τακτικη τους και θα καταλαβεις πολλα)
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αχ...τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη του άλλου και δεν μπορεί να τα δει ή να τ' ακούσει! Φουκαροσύνης το ανάγνωσμα!
Goacore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 *off-topic* ειναι πραγματικα ξεκαρδιστικο που μετα απο καθε δικο μου ποστ σπευδει να απαντησει ο blueviper LOL ...ακομα δεν το καταλαβε πως ειναι αορατα τα ποστ του και οτι κουραζετε αδικα? αχαχαχχα
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 προσωπικα προσβληθηκα και μονο απο την ερωτηση αλλα δεν με εκπλησει κιολας το γεγονος αν κρινω απο το nickname αυτουνου που ρωταει. και παρακαλω και τους υπολοιπους που τρεχει Ελληνικο αιμα στις φλεβες τους και οχι αποπροσανατολιστικο/ανθελληνικο αιμα να αγνοησουν πληρως τις παραπανω ερωτησεις. η φιλοσοφια τους ειναι η αυτη που λεει ο λαος μας "πες πες κατι μενει στο τελος" (και ας ξερουν μεσα τους καλα πως μονοι τους τα λενε αυτα μονοι τους τα πιστευουν αυτα) σημεια των καιρων τι να κανουμε! ηταν να το βιωσουμε τελικα και αυτο...επιχειρηση συγκρισης αλβανου με Ελληνα...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!! ........ Y.Γ blueviper, skia11, punky, paredwse ]nick[, bandito: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Αρχικά η ατάκα που λέει ο λαός σας, είναι ατάκα του Goebbels. Δευτερευόντως για άρειος, μαυριδερός, σπόρος χρόνιας επιμιξείας με εξίσου άρεια Σλαβικά και Τουρκικά φύλα, αδυνατείς λίγο να με πείσεις για τις διαφορές σου με τους γείτονές μας. Α, και αναφορικά με το Χριστό και την Παναγία, ξέρεις από που κατάγονταν ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.