Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραληρείς. Ποιος είπε πώς επιδοκιμάζει το κάψιμο της σημαίας; Ποιος είπε πώς χρειάζεται Αλβανούς εγκληματίες; Απαντάς σε θέσεις που κανείς δεν εξέφρασε.

Για μια ακόμα φορά: ο εγκληματίας είναι εγκληματίας λόγω πράξεων, όχι λόγω εθνικότητας.

Α και Ρώσσε να σου πω αν πριν 60 χρόνια είχε επικρατήσει ο παππούς σου θα φεύγαμε εμείς οπότε άστο.Λυπηρό έχεις δίκιο αλλά ας τηρούσατετη Βάρκιζα να μην αλληλοσκοτωνόμασταν

Εδώ δίνεις ρεσιτάλ. Πώς στο καλό τολμάς εσύ να καθορίζεις την εθνική συνείδηση κάποιου άλλου; Ευτυχώς για αυτή την έρμη χώρα εδώ και δεκαετίες έπαψαν να χορηγούνται πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης.

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστον να νομίζει ότι με πρόσβαλε, γι'αυτό δεν απάντησα.

Απλά θα του πω "έτσι είναι εάν έτσι νομίζεις."

Δημοσ.

PavelX,

ορθά εσύ δεν προσβάλλεσαι. Εγώ δεν προσέτρεξα προς υπεράσπιση σου, δε θα σκεφτόμουν τόσο ανόητα, ώστε να σε υποτιμήσω.

Με ενοχλεί το θράσσος κάποιων, που νομίζουν πως μπορούν να καθορίζουν την εθνική συνείδηση άλλων. Ας βγάλουμε εκτός έθνους/λαού τους ετερόδοξους, τους αλλόθρησκους, τους άθεους, τους πολιτικά αντιφρονούντες και να δούμε ποιοι θα μείνουμε.

Δημοσ.

PavelX Πολύ ωραία απάντηση.

omnislash

Έχεις πολύ κολλημένο μυαλό, και επιπλέον πολλά κόμπλεξ.

Σου επαναλαμβάνω πως το να κατηγορείς άλλους για πράγματα τα οποία φταίς εσύ (απο την στιγμή που σε προηγούμενο σου ποστ ανέφερες πως η γνώμη σου εκπροσωπεί το έθνος και πως αυτή η χώρα σου ανήκει).

Δεν πάω τον κομμουνισμό σαν θεωρία, σέβομαι όμως την ιδέα στην οποία είναι στηριγμένος, δεν συμπαθώ τα κεφάλια της εκκλησία, σέβομαι όμως και ακολουθώ την ιδέα στην οποία στηρίχθηκε και ασκεί εξουσία κάτι τόσο σαθρό και άσχημο (αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση της εκκλησίας πάντα), αυτό όμως δεν σημαίνει οτι όταν βλέπω στο δρόμο έναν παπά τον φτύνο και τον βρίζω, ή οτι δεν θα τον βοηθήσω αν μπορω.

Το να γενικεύεις καταστάσεις και να μιλάς τόσο άσχημα σε κάποιον, προσβάλλοντας τον μόνο και μόνο επειδή μεγάλωσε στην Ρωσία είναι μια μαλακία και μισή που την προώθησαν αγράμματοι και κομπλεξικοί ξερόλες, τους οποίους όμως δεν κατηγορώ, διότι μέσα απο την πρόθεση τους να κάνουν κάτι καλό (βλέπε άτομα τα οποία ενστερνίζονται απόψεις σαν του omnislash) και να μιλήσουν ανοικτά για τα προβλήματα, η ημιμάθεια τους, τους έφερε τα ανάποδα ακριβώς αποτελέσματα.

Ελπίζω να καταλαβένεις την διαφορά και τι προσπαθώ να πω.

Δημοσ.
Δεν λέω ρε συ ότι είναι έτσι όλοι. Τι στο καλό; Αυτό φάνηκε τόσες μέρες εδώ;

Δεν πήγαινε σ' αυτά που λες εσύ, ρε πάνκη! :-)

Πάντως είναι λίγο σχιζοειδής η κατάσταση.

Θα το ανέλυα εν εκτάσει, αλλά είμαι κάπως ζαβλακωμένος τώρα. Τη γλιτώσατε! :-P

ΥΓ.

Αστράτευτος στρατόκαυλος, δυο φορές στρατόκαυλος.

+1

Δημοσ.

H παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

Οι ίδιες μούρες που όταν ήρθαν οι Αλβανοί φώναζαν ότι μας παίρνουν τις δουλειές γιατί δεν έχουν την περηφάνεια του Έλληνα και δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, ήταν οι ίδιες μούρες που λέγανε "κοίτα τα αρχίδια που έχουν και απαιτήσεις" όταν οι Αλβανοί άρχισαν να "συνδικαλίζονται" ζητώντας καλύτερες συνθήκες (άρα έμμεσο έξτρα κόστος για τον εργοδότη) και καλύτερα μεροκάματα (άρα άμεσο έξτρα κόστος για τον εργοδότη.

Οι ίδιες μούρες που βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους όταν κάποιος κόπανος Αλβανός καίει την ελληνική σημαία, είναι οι ίδιες μούρες που βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους όταν κάποιος ευφυής Αλβανός κρατάει την ελληνική σημαία στη σχολική παρέλαση.

Οι ίδιες μούρες που θέλουν να μας πείσουν ότι την ξενοφοβία που έχει πιάσει τους ίδιους, την ασπάζεται το 99% των Ελλήνων, είναι οι αντίστοιχες αλβανικές μούρες που τυπώνουν τα μπλουζάκια με την Αλβανία να εκτείνεται μέχρι το Παγκράτι. Και εκείνοι οι Αλβανοί τους δικούς μας omnislash δείχνουν για να πείσουν τον κάθε κακομοίρη ότι κινδυνεύει από τους Έλληνες.

Οι οποίοι Έλληνες βέβαια όπως έχω αναφέρει ξανά, τα εορταστικά τριήμερα που σκοτώνονται στην Εθνική Οδό δεν το κάνουν από απροσεξία. Απλά προετοιμάζονται για πόλεμο και απόβαση στα Βαλκάνια, και προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα του αιματηρού ντου.

Άλλη έννοια δεν είχαν.

Δημοσ.

Μία απορία έχω ρε παιδιά. Γιατί εμπλέκεστε σε συζητήσεις, όταν δεν είστε έτοιμοι να δεχθείτε τη διαφορετική/αντίθετη άποψη με κάτι λιγότερο από δικτυακά κλωτσομπουνίδια, μαγκιές, κλ@νιές και σούζες?

Η δική μου άποψη επί του θέματος: Ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα! 548708

Όλοι από τα ίδια δομικά υλικά είμαστε φτιαγμένοι, με μικρές παραλλαγές. Το γενετικό υλικό μας όμως επ'ουδενί δεν καθορίζει τη συμπεριφορά. Με εξαίρεση προφανώς, καταστάσεις που οφείλονται σε κληρονομικού παράγοντα διαταραχές της ψυχικής σφαίρας...

Δημοσ.

Φίλτατε punky όλες αυτές οι μουρες που αναφέρεις, πρέπει να φάνε πολύ σκατό. Και πιστεύω ότι δεν το τρώνε, ξέρεις γιατί? Γιατί κάθε Σάββατο βράδυ ξενυχτάνε μέσα στα μπουζούκια, με παλαμάκια, με τσιγάρο, "κούνα το μωρό μου", "πίνω τίγκα", οδηγώ και στ*ρχίδι@ μου,

Ούτε πρόκειται να το φάνε. Γιατί?

Δημοσ.

Θες να σου πω γιατι? Γιατι ειμαστε ηλιθιοι.Μονο για αυτο. Γιατι ολοι κοιταζουν να βγαλουν την ουρα απ εξω και να μαστε καλα και ο αλλος ας κανει οτι θελει. Βλεπεις κατα κανονα διαφορετικη συμπεριφορα απο την πλειοψηφια?

Δημοσ.
Θες να σου πω γιατι? Γιατι ειμαστε ηλιθιοι.

Α, σε παρακαλώ πρόσεχε τα λόγια σου.

Ηλίθιοι δεν είμαστε. Τζιμάνια είμαστε.

Γιατί πριν κατηφορίσουν εδώ οι Αλβανοί, και αποκτήσουμε θέμα με τους μετανάστες, η λέξη "μετανάστης" ήταν σχεδόν συνώνυμη με τον έλληνα της ξενιτιάς τότε. Όχι με τους εν Ελλάδι μετανάστες δηλαδή, γιατί τότε δεν είχαμε πολλούς.

Αχ, εκείνα τα όμορφα και αθώα χρόνια, πόσες και πόσες φορές είχα ακούσει για το πόσο έξυπνοι ήταν οι έλληνες και πόσο μαλάκες οι σκανδιναυοί με το κράτος πρόνοιας τους, που επέτρεπε στα δικά μας ξενιτεμένα παληκάρια να ζουν σχεδόν αρχοντικά με τα επιδόματα ανεργείας. Μύθος ή αλήθεια, ότι οι έλληνες των σκανδιναυικών χωρών τεμπέλιαζαν και ξεζούμιζαν το εκεί δημόσιο, δεν ξέρω αν είναι.

Το γεγονός όμως ότι χαρακτηριζόταν ως μαγκιά και εξυπνάδα της φυλής, και όχι ως παρασιτική συμπεριφορά και κλοπή προς ένα πιο ανεπτυγμένο κράτος, λέει πολλά για το έντιμο έθνος μας και τις παραδοσιακές του αξίες.

Δημοσ.
Οι ίδιες μούρες που βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους όταν κάποιος κόπανος Αλβανός καίει την ελληνική σημαία, είναι οι ίδιες μούρες που βγαίνουν έξω από τα ρούχα τους όταν κάποιος ευφυής Αλβανός κρατάει την ελληνική σημαία στη σχολική παρέλαση.

Ναι μόνο που και στις δυο περιπτώσεις δεν έχουν καμιά δουλειά με τη σημαία. Και τουλάχιστον εγώ έχω πει ότι αν ένα Αλβανό πρέπει να τον πυροβολήσουν τη στιγμή που ανάβει τον αναπτήρα, τον Έλληνα πρέπει να τον αφήσουν παράλυτο απο το λαιμό και κάτω (το οποίο το θεωρώ 1000 φορές χειρότερο).

Κατά τα άλλα το τόπικ αυτό ακολουθεί τη δομή όλων των παρεμφερή. Έχουμε διεθνιστές, προοδευτικούς κτλ κτλ κτλ οι οποιοι (δε θα κάτσω να φτιάξω έξυπνους ορισμούς για να πω ύστερα "πωωωωωωωωωωω τι έγραψα ο πούστης) έχουν ως βασική δομή σκέψης το "κάθε τι ελληνικό τον παίρνει". Τελεία και πάυλα. Δίκιο έχει ο κάθε Αλβανός/Βουλγάρα και οποιοσδήποτε άλλος πλην του Έλληνα που πάντα είναι ο μαλάκας. Τουλάχιστον ρε μάγκες πείτε το. Είμαστε Συνασπιστές, ΚΚΕτζήδες, μέλη του ΠΑΜΕ, του ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ του ΔΕΓΑΜΙΕΤΑΙΠΟΥΝΑΠΑΜΕΚΑΙΔΩΚΑΛΑΕΙΝΑΙ έχουμε αυτή την άποψη, αυτή τη γενικότερη θεώρηση για την Ελληνική κοινωνία και δεν την αλλάζουμε. Πόσοι το έχετε κάνει; Μόνο εγώ έχω πει ότι είμαι ακροδεξιός ακομμάτιστος (επειδή δεν πιστεύω στα κόμματα αλλά στα τανκ ή τανκς όπως τα λέει ο Μήτσος) και ο g1annis ότι ανήκει σε κάποια αόριστη αριστερή οργάνωση. Μπορεί να τον θεωρώ, ότι τον θεωρώ αλλά τουλάχιστον αυτό το credit του το δίνω. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είστε οι φωτεινοί σκατογνώστες με το υφάκι του εξωτερικού και ακριβοδίκαιου παρατηρητή.

Κάθεστε και τη λέτε στον omniflash για το ένα και μοναδικό απόλυτα σωστό πράγμα που έγραψε επειδή και καλά είναι άκομψο. Εσείς δλδ πόσο κομψοί είσαστε απέναντι του, όταν εμμέσως πλήν σαφώς τον λέτε μαλάκα; Δλδ φαντάζεστε ότι αν επικρατούσαν οι ληστοσυμμορίτες δε θα γινόντουσαν οι αντίστοιχες προγραφές. Ήμαρτον ρε σεις. Μετά την Πηγάδα δεν βρισκόταν στη Μεσσηνία κοφτερό κονσερβοκούτι για μήνες και βρίσκετε να πείτε τον omniflash κομπλεξικό για αυτό;

Βασικά μαλακίες και που έγραψα ότι έγραψα. Λόγω του παραπάνω φαινόμενου εδώ και καιρό απέχω τα θεωρητικά απαγορευμένα πολιτικά τόπικ. Ας είναι καλά ο καριόλης ο Τζίγγερ και που έχω νεύρα σήμερα

Δημοσ.
Viper σού αρεσε το μήκος του πστ μου ή θες μεγαλύτερο.Είδες προόδους που κάνω μαθαίνω, μαθαίνω:evil:

Βρίσκομαι σε δίλημμα...από τη μια προτιμώ τις μισογραμμές που γράφεις, διότι εμπεριέχουν λιγότερα μπουρδολογήματα, από την άλλη όμως η ποσότητα παρέχει και περισσότερη τροφή για γέλιο.

Με έχεις προβληματίσει πραγματικά! :-|

Edit: @LL_NEO

Στο τσακ είμαι να μου δημιουργήσεις τύψεις κι ερινύες που πήρα από τη μούρη το ορφανό. Είμαι που 'μαι σκατά κι ο ίδιος από την ανακατωσούρα που μου δημιούργησε ένα τας κεμπάπ, να 'χω και τις ενοχές από πάνω, δε θα τ' αντέξω.

Δημοσ.

Δε με παίρνει να το συγκρίνω ομολογουμένως...ούτε φυσικά να παίξω με τις προφανέστατα χάλια διαθέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να βρείτε άκρη, γιατί πράγματι το έχουν παραχέσει το ζήτημα άπαντες και δεν δικαιολογείται μια τέτοια κατρακύλα με τίποτα.

Όχι δεν είμαι Off topic...αλίμονο!

Δημοσ.
Κατά τα άλλα το τόπικ αυτό ακολουθεί τη δομή όλων των παρεμφερή. Έχουμε διεθνιστές, προοδευτικούς κτλ κτλ κτλ οι οποιοι (δε θα κάτσω να φτιάξω έξυπνους ορισμούς για να πω ύστερα "πωωωωωωωωωωω τι έγραψα ο πούστης) έχουν ως βασική δομή σκέψης το "κάθε τι ελληνικό τον παίρνει". Τελεία και πάυλα. Δίκιο έχει ο κάθε Αλβανός/Βουλγάρα και οποιοσδήποτε άλλος πλην του Έλληνα που πάντα είναι ο μαλάκας. Τουλάχιστον ρε μάγκες πείτε το. Είμαστε Συνασπιστές, ΚΚΕτζήδες, μέλη του ΠΑΜΕ, του ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ του ΔΕΓΑΜΙΕΤΑΙΠΟΥΝΑΠΑΜΕΚΑΙΔΩΚΑΛΑΕΙΝΑΙ έχουμε αυτή την άποψη, αυτή τη γενικότερη θεώρηση για την Ελληνική κοινωνία και δεν την αλλάζουμε. Πόσοι το έχετε κάνει; Μόνο εγώ έχω πει ότι είμαι ακροδεξιός ακομμάτιστος (επειδή δεν πιστεύω στα κόμματα αλλά στα τανκ ή τανκς όπως τα λέει ο Μήτσος) και ο g1annis ότι ανήκει σε κάποια αόριστη αριστερή οργάνωση. Μπορεί να τον θεωρώ, ότι τον θεωρώ αλλά τουλάχιστον αυτό το credit του το δίνω. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είστε οι φωτεινοί σκατογνώστες με το υφάκι του εξωτερικού και ακριβοδίκαιου παρατηρητή.

Kοιτα. Για να εχει καποιος ιδεες κοντα στο ΚΚΕ/Συνασπισμο, δεν σημαινει οτι ειναι εκει πολιτικα. Μπορει να πας προς τα κει, αλλα να μην υποστηριζεις αυτα τα 2. Δηλαδη πρεπει οπωσδηποτε να δηλωσω τι ειμαι και τι υποστηριζω? Οχι ρε LL, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. Σημασια εχει να καταλαβαινει ο αλλος.

Στο "καθε ελληνικο τον παιρνει" απο που το βγαλες? Δηλαδη δεν μπορουμε να δουμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι? Η εσυ απο το πολιτευμα που υπαρχει τωρα(ανεξαρτητα αν σου αρεσει η οχι)εισαι ικανοποιημενος απο το πως λειτουργει? Η μηπως σε ικανοποιει οτι ο καθενας ειναι για την παρτυ του και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν? Αν ειναι ετσι, τοτε μην ακουσω καποια στιγμη, "αντε με τους μαλακες στην ταδε υπηρεσια, δεν ξερουν να κανουν την δουλεια τους", γιατι εγω και συ, ειμαστε αυτοι που φταινε για την ολη κατασταση. Διαφωνεις καπου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...