Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aς προσπαθησω να παρω στα σοβαρα αυτα που λες. Προσωπικα σου εχουν κανει τιποτα οι αλβανοι;

Θα σου πώ μετά για το προσωπικα. Σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν κάνει κάτι οι αλβανοι? Απάντα μου εσύ πρώτα.

ΥΓ: Το θέμα το άνοιξα για τη σύγκριση που κάνουν μεταξύ μεταναστών.

Δημοσ.

οχι απαντα τωρα για το προσωπικα.

Σε πανελλαδικο επιπεδο οι αλβανοι ειναι ο λογος που οι κατασκευες στην χωρα μας ειδαν μια αυξηση, αφου δουλευαν με τα χαμηλοτερα ημερομισθια, χωρις ασφαλιση, χωρις συνδικατα και χωρις επαγγελματικα δικαιωματα...

Δημοσ.

Ψοφάω για τέτοια topics.

Μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω νέους φίλους.

Και, το κυριότερο, νέους εχθρούς.

Σωκράτη, κρίμα το όνομα ρε.

Δημοσ.
οχι απαντα τωρα για το προσωπικα.

Σε πανελλαδικο επιπεδο οι αλβανοι ειναι ο λογος που οι κατασκευες στην χωρα μας ειδαν μια αυξηση, αφου δουλευαν με τα χαμηλοτερα ημερομισθια, χωρις ασφαλιση, χωρις συνδικατα και χωρις επαγγελματικα δικαιωματα...

Συμφωνώ μαζί σου. Το ίδιο κάνανε και οι έλλληνες σαν μετανάστες και το βασικότερο, χωρίς να ανεβάσουν την εγκληματικότητα όπως οι αλβανοί μετανάστες. Αυτός είναι και ο λόγος για μένα που δεν πρέπει να γίνεται συγκριση.

Δημοσ.

Τελικά μιλάμε ειδικά για τους Αλβανούς έτσι; όχι για τους μετανάστες γενικότερα;

Συμφωνώ μαζί σου. Το ίδιο κάνανε και οι έλλληνες σαν μετανάστες και το βασικότερο, χωρίς να ανεβάσουν την εγκληματικότητα όπως οι αλβανοί μετανάστες. Αυτός είναι και ο λόγος για μένα που δεν πρέπει να γίνεται συγκριση.

Κοίτα. εξαρτάται ποιά είναι η πηγή σου. Εγώ έχω ακούσει απο άλλους οτι και οι Έλληνες ήταν στην αρχή αρχιμαφιόζοι, και από άλλους οτι ήταν παναγίτσες. Οπότε η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όπως και με τους Αλβανούς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ψοφάω για τέτοια topics.

Μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω νέους φίλους.

Και, το κυριότερο, νέους εχθρούς.

[...]

Παρομοίως.

Παίρνω ποπ-κορν, κοκακόλες και αράζω. :-D

(για δες καιρό που διάλεξα να κόψω το τσιγάρο)

Δημοσ.

Μιλάμε για το λίκνο του πολιτισμού. Τον ελληνικό λαό.

Που αφού πιάστηκε αρκετά μαλάκας να υιοθετήσει μια εντελώς αλλότρια θρησκεία, και να την κάνει και επίσημη θρησκεία του κράτους (θεσμός που συνήθως συναντάται σε ταλιμπανοειδή κράτη), θέλει να νομίζει ότι δεν υπήρξε ο Αλβανός της Αμερικής και της Δύσης.

Και την επόμενη φορά που θα γραφτούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τους άθεους, νομιμοποιούμαι φαντάζομαι να αρχίσω κι εγώ να μιλήσω για τη δουλοπρέπεια της ψυχοσύνθεσης των θρησκεύομενων και για την υποκρισία τους.

Δημοσ.

επειδη το περιμενα οτι θα αναφεροσουν στην εγκληματικοτητα σε ρωτησα για προσωπικες εμπειριες.

Απο κει και περα ευθηνη της χωρας υποδοχης ειναι να υιοθετησει μεταναστευτικους νομους για να προστατευσει τους πολιτες της απο τετοια φαινομενα, μεταναστες υπαρχουν και στην Σουηδια και στην Γερμανια αλλα εκει δεν εχουν τετοια προβληματα.

Παντως εδω τα χειροτερα εγκληματα τα κανουν οι ελληνες, ειναι ισως οτι ειμαστε πολυ θρησκοι.

Δημοσ.
επειδη το περιμενα οτι θα αναφεροσουν στην εγκληματικοτητα σε ρωτησα για προσωπικες εμπειριες.

Απο κει και περα ευθηνη της χωρας υποδοχης ειναι να υιοθετησει μεταναστευτικους νομους για να προστατευσει τους πολιτες της απο τετοια φαινομενα, μεταναστες υπαρχουν και στην Σουηδια και στην Γερμανια αλλα εκει δεν εχουν τετοια προβληματα.

Παντως εδω τα χειροτερα εγκληματα τα κανουν οι ελληνες, ειναι ισως οτι ειμαστε πολυ θρησκοι.

Κοίταξε το ότι δεν είχανε προβλήματα σε Σουηδία και Γερμανία δεν είναι 100% αποτελεσμα μεταναστευτικών νόμων. Αν ισχυε κάτι τέτοιο όλοι οι λαοί θα ήμασταν ίδιοι, όλοι οι άνρθωποι θα είμασταν ίδιοι και δεν θα είχε ο καθένας τις ιδιαιτερότητες του.

Δημοσ.

Μαζί σου punky.Kαποιοι νομιζουν οτι ειμαστε ακομα οι ιδιοι ελληνες με αυτους που υπηρξαν πριν χιλιαδες χρονια και δημιουργησαν τον πολιτισμο τη δημοκρατια και μπλα μπλα μπλα μπλα..Συνεχιζουμε ακομα,ως κρατος (!!),να πιστευουμε πως αξιζουμε το σεβασμο των αλλων για κατι που καναμε-η μαλλον που εκαναν αλλοι-πριν χιλιαδες χρονια! Και τι αξια εχουν ολ'αυτά,οταν ενα χωριο απαγορευει την εισοδο σε πολυ συγκεκριμενους ανθρώπους? Ξερετε που συμβαινουν αυτα? Στο far west καποτε,και σε τριτοκοσμικες χωρες τώρα.Αρα?? Ισως δε πρεπει να πουλαμε πνεύμα και πολιτισμο,αλλα να αναθεωρήσουμε τις αξιες μας ως Ανθρωποι,και οχι ως Ελληνες / Χριστιανοι (!!).Και κατι ντοκυμαντερ σαν αυτο,μας το υπενθυμιζουν. Συγνωμη για το μεγαλο post,αλλα είπα αφου γινεται συζητηση.. :) cheerz

Δημοσ.

τελικα ο κομπλεξισμος στην ελλαδα ποσο βαθιες ριζες εχει???

ρε καταλαβετε το κολυμπαμε στα σκατα !

τι νομιζετε , οτι ζειτε στην ιρλανδια , η στην πορτογαλια?

ειμαστε τελευταιοι σ ολα ,σ ολα (εκτος της παραοικονομιας!)

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΕΕΕΕ

Δημοσ.

ε εγω παντα το ελεγα...

ολοι οι Σωκρατηδες μετα τον παλιο, ειναι επικινδυνοι...

ΝΑΙ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που απλα βαπτιστηκαν "Σωκράτης"

ΑΥΤΟΙ ευθυνονται για τα κακα και ασχημα ολου του κοσμου...

ΑΥΤΟΙ ειναι οι τρομοκρατες

ΑΥΤΟΙ μας τρωνε τις δουλειες

ΑΥΤΟΙ κλεβουν το ψωμι μας

...

...

... και αλλα πολλα...

και προφανως οπως και ο Socratis_g, ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!!! (που λεει και ο Πανουσης)

(ελεος)

Δημοσ.
Mην αρχίσεις να συγχίζεσαι, φαίνεται στη γραφή σου. :P

Edit: Aναφέρομαι στον punky.

Όχι ρε, παρεξήγησις. Απλά έφαγα 2 πιάτα μουσακά και έχω δυσφορία τώρα.

Και προσπαθώ ακόμη να καταλάβω πως γίνεται να συνδυαστεί το εβραϊκό αντισεξουαλικό/αντιτουριστικό κατασκεύασμα που λέγεται χριστιανισμός, με την αρχαιοελληνική σκέψη. Και όλο αυτό να παρουσιάζεται ως ενιαία, συμβατή και αδιάβλητη εθνική ταυτότητα. Το οποίο τοποθετεί τους βλάχους ελληνάρες πάνω από τους βλάχους αλβανούς.

Ο βλάχος αλβανός με το βλάχο ελληνάρα δεν έχουν καμία διαφορά. Και όπου "βλάχος" εννοώ σε νοοτροπία, όχι κάτι άλλο. Άντε, το πολύ-πολύ να απέχουν 10 χρονιά εξέλιξης λόγω συνθηκών.

Αλλά και αυτοί ακούνε τόσο πολύ Έφη Θώδη πλέον, που δεν θα αργήσουν να μας φτάσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...