Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

omnislash τα σεβη μου.

Εγραψες ιστορια. Εξακοντισες ενα σχετικα ανουσιο thread στην "Insomnia's top thread list"

BTW:

Αυτο

Α εκεί που καπνιζαν χόρτο και πηγαίνανε με τράγους.Εχουν βρεθεί τέτοιες παραστάσεις.Απο κει προέρχεται και ο όρος τραγωδία.

εχω την αδεια σου να το βαλω στην υπογραφη μου??

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν σέβεσαι τίποτα.

Έφαγα μια χαρά φαγητό σε εστιατόριο με μάγειρα χωρίς λοβοτομή, και στρώθηκα ευτυχισμένος να διαβάσω omnislash σε νέες περιπέτειες.

Τρείς φορές με έστειλες τουαλέτα.

Εντάξει, υπάρχουν τα βραστά, τα τηγανητά. Ακόμη και τα ρουφηχτά.

Αλλά από άνθρωπο που τρώει κλασμένα αβγά, δεν δέχομαι κριτική για τις γευστικές μου επιλογές.

Το σαγανάκι με μέλι το δοκίμασα πρώτη φορά πριν χρόνια στην Πάτμο κι έπαθα πλάκα.

Τότε κατάλαβα γιατί αποκαλείται το νησί της Αποκάλυψης.

Μα το Δία, ούτε κι εγώ δεν πιστεύω πόσο off topic μπορώ να γίνω.

Δημοσ.

Λίγο copy-paste για σήμερα:

Έλληνες. Φυλή ευγενής («αριστοκράτες των λαών») και ανάδελφος. Καθαρόαιμοι κατευθείαν απόγονοι του Περικλή και του Πλάτωνα. Γένος ανώτερο, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα δύο Νόμπελ, τα δύο Λένιν [μισά μας τα λέει ο omnislash] και τα πολλά χρυσά των πρόσφατων Ολυμπιακών. Δεν είναι ρατσιστές. Δεν καταπιέζουν κανέναν.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Τρίπτυχο το οποίο επικαλούνται συνήθως διάφορα ρεμάλια που δεν υπηρέτησαν στο στρατό, δεν έχουν το Θεό τους και κερατώνουν συστηματικά τις γυναίκες τους.

Υπερηφάνεια (εθνική). Το 93% των Ελλήνων είναι υπερήφανοι που γεννήθηκαν Έλληνες. Φαίνεται ότι αυτό και μόνο τους αρκεί – και γιʼ αυτό δεν προσπαθούν ιδιαίτερα για πρόσθετα επιτεύγματα.

Από το Ειρωνικό (Νεοελληνικό) Λεξικό του Ν. Δήμου. Πριν το βγάλει επηυξημένο στον Πατάκη το είχε ολόκληρο στο σάιτ. Από κει το copy-paste. Το παλιό κυκλοφορεί ακόμα on-line:

http://anekdota.dyndns.org/jotd14/0335.html

http://www.greeksongs.gr/lexico.htm

Δημοσ.
[...]

Έλληνες. Φυλή ευγενής («αριστοκράτες των λαών») και ανάδελφος. Καθαρόαιμοι κατευθείαν απόγονοι του Περικλή και του Πλάτωνα. Γένος ανώτερο, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα δύο Νόμπελ, τα δύο Λένιν [μισά μας τα λέει ο omnislash] και τα πολλά χρυσά των πρόσφατων Ολυμπιακών. Δεν είναι ρατσιστές. Δεν καταπιέζουν κανέναν.

[...]

:-D

Με μια επεμβασούλα πιστεύω ότι γίνεται ακόμα καλύτερο:

Έλληνες. Φυλή ευγενής («αριστοκράτες των λαών») και ανάδελφος. Καθαρόαιμοι κατευθείαν απόγονοι του Περικλή και του Πλάτωνα. Γένος ανώτερο, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα δύο Νόμπελ, τα δύο Λένιν και τα πολλά χρυσά των πρόσφατων Ολυμπιακών. Δεν είναι ρατσιστές. Είναι ανώτεροι άνθρωποι*.

*Το συγκεκριμένο το έχει ξεστομίσει φίλη, κάπως αλλιώς: "Εγώ δεν είμαι ρατσίστρια. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Είμαι ανώτερος άνθρωπος."

Δημοσ.

Το σαγανάκι με μέλι το δοκίμασα πρώτη φορά πριν χρόνια στην Πάτμο κι έπαθα πλάκα.

Ντάξ, μωρέ καλό είναι. Αλλά να, κατι το σπανακόριζο με μερέντα, κάτι το τσιζκεικ κοτόπουλο,ανακατεύτηκα.

Δημοσ.
Ντάξ, μωρέ καλό είναι. Αλλά να, κατι το σπανακόριζο με μερέντα, κάτι το τσιζκεικ κοτόπουλο,ανακατεύτηκα.

Το έχεις δοκιμάσει ρε γκρινιάρη;

Κι εγώ έτσι έκανα όταν μου το σέρβιραν.

Και μετά πηρούνιαζα την παρέα μου όταν άπλωνε χέρι για να το φάει.

Και για να είμαι on topic: Η φέτα είναι ελληνική

Αυθεντικό αλλά έχω χάσει τους drivers.

Λες να φταίει αυτό;

Είναι προφανές. Έχεις κάνει εγκατάσταση του κώλου.

Δημοσ.

Ξέρω μόνο ότι έπιασε βαθύ μεσημέρι.

Και είναι η ώρα που ξυπνάει ο ξενέρωτος moderator για να έρθει να μας φιμώσει το thread.

Δημοσ.

Διάβασα όοοοοοοοοοολες τις σελίδες και έχω να πω το εξής: ΦΟΒΕΡΟ.

Πραγματικά δεν έχω διαβάσει τόσες μπούρδες τα τελευταία 22 χρόνια (άσχετα που ζω μόνο 21 και κάτι).

Αρχικά μου άρεσε πολύ το στυλάκι του Goacore ο οποίος απαντάει επιλεκτικά και αποκλείει όποιον του την πει. Όπως είπε ο Russel Lynes

Ο μόνος σωστός τρόπος να δεχτείς μια προσβολή είναι να την αγνοήσεις. Αν δεν μπορείς να την αγνοήσεις, απάντησέ της. Αν δεν μπορείς να την απαντήσεις, γέλα μ'αυτήν. Αν δεν μπορείς να γελάσεις, προφανώς σου αξίζει.

Η αντίδρασή του μου θυμίζει τις γκόμενες "Απαξιώ να σου απαντήσω/Δεν πέφτω στο επίπεδό σου/Η σιωπή μου προς απάντησή σου". Ίσα ρε.

Ας περάσουμε στον φίλο μας omnislash. Γέλασα πολύ στο post "Δείξε μου έναν Αλβανό των γραμμάτων" or something. Πήρες απάντηση αλλά αμέσως αμέσως το άλλαξες. Κάποιος θα έλεγε "pwned". Και μετά αρχίσαμε την ειρωνίααααα. Ε μάθε λοιπόν πως η ειρωνία δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων και όταν άλλη φορά θα γράφεις σε κάποιο forum να προσέχεις φάσεις του στυλ:

...Α παρεπιπτόντως όταν έκθεση 17,3 πανελλήνιες. Οπότε ε...

Γιατί δεν νομίζω να πήρες τόσο εάν ξεχνούσες λέξεις. Μην αγχώνεσαι όταν γράφεις. Θα κάνεις ρυτίδες.

Και τώρα στο κυρίως πιάτο.

Όντως, είμαστε μάγκες που είχαμε τους προγόνους που είχαμε. Ε ΚΑΙ? Εμείς μπορεί να είμαστε περήφανοι για αυτούς, ΑΥΤΟΙ όμως τι θα έλεγαν για εμάς?

Εάν ήξεραν πως θα καταντήσουμε θα μιλούσαν Αλβανικά από τότε.

Δεν νομίζω πως όταν κάποιος πάει μετανάστης κάπου, έχει άγριες διαθέσεις. Δουλεύουν σαν τα σκυλιά και τους τη λέμε και από πάνω. Μπράβο. Και τι ζήτησαν? Αυτά που δούλεψαν. Αλλά όταν έχεις τον Χ-Υ που δεν ξέρει να μετράει μέχρι το 10 να το παίζει και μάγκας "φύγε ρε βρωμοαλβανέ πριν φωνάξω την αστυνομία που ζητάς και να σε πληρώσω" τότε πραγματικά ντρέπομαι.

Όσο για την προκατάληψη ΥΠΑΡΧΕΙ. Όταν γίνεται κάποια ληστεία ή "κάτι κακό" και το κάνει Έλληνας, λένε "Σήμερα το πρωί λήστεψαν μια τράπεζα", ενώ εάν το κάνει Αλβανός λένε "Σήμερα το πρωί συμμορία Αλβανών λήστεψαν μια τράπεζα και απείλησαν με όπλο την ταμεία".

Χαίρομαι που είμαστε τόσο ηλίθιοι. Πραγματικά θα ήθελα να μας δω εμάς μετανάστες κάπου "αφιλόξενα".

Γεννήθηκα στην Ρωσία και ξέρω πως είναι να σου φέρονται σαν "outsider" επειδή είμαι Έλληνας. Αλήθεια omnislash, εσύ ξέρεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...