punky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 omnilash, θα σου πρότεινα να αγνοήσεις τον blueviper. κρίνοντας από την υπομονή που δείχνει, πρέπει να είναι βουδιστής. κι εμείς δεν πρέπει να μιλάμε με αλλόθρησκους. τώρα, αν θες να συνεχίσεις την κουβέντα προσβάλοντας τους άλλους με ηλιθιότητες του τύπου μούσια και ψείρες, κουβέντα δεν πρόκειται να γίνει. το πολύ-πολύ να προλάβει ο τούφας να ποστάρει άλλο ένα γατάκι πριν το κλειδώσει κάνα σκυλάκι, το thread.
-nick- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Food 4 Thought ~500 χρόνια π. Χ. ο Σωκράτης είχε πει: «δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου» (Πλούταρχος, Ηθικά, τόμος 15)
agpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δεν περίμενα να με πιστέψεις.Αν ήμουν Πακιστανός και σου λεγα ότι έγραψα 20 δε θα με πίστευες;Να ρωτήσω τα γένια σας δε πιάνουν μικρόβια που έχετε να τα ξυρίσετε τόσο καιρό; Δε σε πιστεύω, γιατί ο ίδιος ο λόγος είναι μάρτυρας αδιάψευστος. Πφφφ, άτεχνη και άστοχη προσπάθεια προσβολής, γιατί δεν έχω μούσι. Ας προσπαθήσω και εγώ: Το κεφάλι σου μυρίζει λόγω απλυσιάς ή είναι η σήψη των εγκεφαλικών σου κυττάρων; Οχι το πε αυτός αλλά όσοι τον(με ν agpr ακούς έτσι είναι σωστή η ελληνική γλώσσα) διαβάζουν ε ,τπτ αφήστε το καλύτερα.. Και που ακριβώς έκανα λάθος;
blueviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ο Σωκράτης ήταν ένας κομπλεξικός αριστερός κατά της παγκοσμιοποίησης. Μακρυά! Omnislash...όπως τα λέει ο punky είναι. Και προσωπικά θα σου πρότεινα να αγνοήσεις και τους υπόλοιπους, εκτός του Goacore, ο οποίος όπου να 'ναι θα έρθει να σου πει και τα κάλαντα από τη χαρά του.
Eusebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 [...] Για το ποστ του cloud(είναι το alter ego του nickname μου).Στο google πρώτο αποτέλεσμα μου βγήκε ο Νίκος Δημου.Οχι το πε αυτός αλλά όσοι τον(με ν agpr ακούς έτσι είναι σωστή η ελληνική γλώσσα) διαβάζουν ε ,τπτ αφήστε το καλύτερα..Επινόησε το ΔΕΝ Ξεχνώ (να μου πεις νέος ήταν τότε αλλά ...) οπότε ότι μπούρδα και να γράφει συγχωρεμένος Γραμματικό φαινόμενο (ένα από τα πολλά) της νέας ελληνοπρέπειας: το τελικό νι δεν πετιέται ποτέ. (Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι η απάλειψή του προδίδει αγραμματοσύνη ή basse classe...). Μόνο που εδώ, μέσα στο ζήλο του να μας μάθει ελληνικά, ο φίλος omnislash τα έκανε σαλάτα: ούτως ή άλλως η αντωνυμία τον δεν το χάνει ποτέ το νι (η αιτιατική του οριστικού άρθρου, τον, το χάνει). Οπότε τζάμπα το μάθημα. :-P Παράδειγμα, για να καταλάβει ο φίλος omnislash: Τον κλείνω εγώ (το(ν) συναγερμό). <- αντωνυμία, δεν το χάνει Το(ν) Δημήτρη πάρε. <- άρθρο, επιτρέπεται να φύγει (Το «επιτρέπεται» δεν το ορίζει κάποια επιτροπή αλλά το ίδιο το νόημα. Στην πρώτη περίπτωση αλλάζει το γραμματικό γένος και άρα και το νόημα άμα φάμε το νι.)
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 μούσια και ψείρες, Mα αυτούς δε πρόβαλλε το 80 ως Νεοέλληνες το Πασόκ; δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου O Σωκράτης έχει περιγράψει και πόλεμο μεταξύ εξωγήινων φυλών .Εκεί γιατί δε μιλάει κανείς. Αgpr είσαι και καθηγητής τρομάρα σου και δεν ξέριες το νόμο του δημοτικιστή;Οποιος χρησιμοποιεί το τελικό ν αφορίζεται ως απαίδευτος καθαρευουσιανός; Το blueviper δεν τον αγνοώ γιατί γελάω με τα γραφόμενα του.Σκέφτομαι μάλιστα να του ζητήσω να συστήσει blog για να μη στερούνται και οι υπόλοιποι τα αποφθέγματα του.blue δε μου λες μεταξύ μας πόσα δίνουν στην Κουμουνδούρου;
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ο ανθρώπινος πολιτισμός ή το ανθρώπινο γένος???πρέπει να το κοιτάξω:twisted: θα σε κρατήσω ενήμερο πάντως Οχι ρε, το ανθρώπινο γένος ξεκίνησε με τον Αδαμ και την Ευα... καλά μου φαίνεται oτι δεν διάβαζες και πολύ στο σχολείο εσύ :twisted: Ο Αδαμ και η Ευα τι εθνικότητα είχαν άραγε? Για να ξέρουμε και ποια είναι η ανώτερη φυλή.
agpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αgpr είσαι και καθηγητής τρομάρα σου και δεν ξέριες το νόμο του δημοτικιστή;Οποιος χρησιμοποιεί το τελικό ν αφορίζεται ως απαίδευτος καθαρευουσιανός; Για μια ακόμα φορά δεν ξέρεις γιατί μιλάς.
the_end Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Οχι ρε, το ανθρώπινο γένος ξεκίνησε με τον Αδαμ και την Ευα... καλά μου φαίνεται oτι δεν διάβαζες και πολύ στο σχολείο εσύ :twisted: άσε ρε φίλε, μάλλον τα μπέρδεψα. απλά τόσο καιρό ακούω(όχι μόνο εδώ) οτι έχουμε 2000 χρόνια ιστορίας και θεώρησα προφανές οτι υπάρχουμε σαν άνθρωποι ακριβώς τόσα. άσχετο. είχα δει σ'ένα ντοκιμαντέρ στο discovery ότι ο Чингис Хаан* έχει αυτή τη στιγμή καμιά 15 εκατομμύρια απογόνους. μήπως πολλοί απο μας είμαστε περισσοτερο μογγόλοι παρά έλληνες ή αλβανοί ή ευρωπαίοι? *gengis khan ps: ρε omniboring, σταμάτα να λες την ελλάδα σπίτι σου.
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 τελειωμένε αντιπαραβολή κάνω.Και ναι είναι πατρίδα μου και σπίτι μου. αμιά 15 εκατομμύρια απογόνους. ναι αλλά αυτοί θα βρίσκονται στην Ασία λογικά.Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι είσαι Μογγόλος (μογγόλους δεν αποκαλούμε υποτιμητικά τους Τούρκους;Μάλλον όχι υποτιμητικά αφού από τα Ουράλια καταγονται) κανένα πρόβλημα.Το να υποτιμάς τον εαυτό σου είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Τώρα το να λες κάποιον μογγόλο είναι κομματάκι προσβλητικό.Δε σφάξανε και λίγους πως να το κάνουμε δλδ
ClouD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Lomar Κομμάτι από ένα βιβλίο του Βασίλη Ραφαηλίδη που λέγεται "Οι λαοί των Βαλκανίων". Δεν είναι αντιπροσωπευτικό του βιβλίου, αλλα περισσότερο αντιπροσωπευτικό της "συμπάθειάς" του προς τους μπάσταρδους (στο αίμα) κατοίκους τους ελλαδικού χώρου (και όποιου άλλου χώρου στην Ευρώπη) που μιλάνε για πράγματα που δεν γνωρίζουν (λέγε με Ελληνικός πολιτισμός, λέγε με απόγονος της Holy Roman Empire, λέγε με Άρειος, λέγε με ότι θες αρκεί να καυλώνεις όταν βάζεις τον εαυτό σου μέσα) για να νιώσουν ότι οι ίδιοι έχουν αξία (που συνήθως, αν όχι πάντα, δεν μπορούν να βρουν στην ίδια τους της ζωή). Προσωπικά τον βρίσκω ευχάριστο. ]nick[ Ένα όνομα θα πω, σε ότι αφορά τον χριστιανισμό και την Ελλάδα, γιατί το κρασί από το αρχαιοελληνικό όργιο που ήμουν πριν δεν μου επιτρέπει περισσότερα : "Αλάριχος". Περαστικά μας.
gus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Omnislash. Ήταν παιδί σαν το Χριστό που λέει και το άσμα, αλλά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, οι καθηγητές του έδιναν πριμοδοτημένο έλεγχο για να μην το πιάσει κατάθλιψη κι αρχίσει να πυροβολεί τους Αλβανούς συμμαθητές του. Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους που η εθνική τους καταγωγή ξεκινούσε από Ελλά- και τέλειωνε σε -δα. Μισούσε όμως όλους τους υπόλοιπους κι ειδικά τ' άντερά του, τα οποία και δεν τον άντεχαν με τη σειρά τους, γι' αυτό και τον πήγαινε τσιρλιπιπί κάθε τρεις και λίγο, σε σημείο τέτοιο που αναγκάστηκε να γράψει βιβλίο "Ο Αγών Μου" στην τουαλέτα. Ο Omni ήταν καλός στην ιστορία και στην έκθεση. Στο διαγώνισμα με ερώτημα "πότε γεννήθηκες;" θυμόταν μέχρι και την ημέρα, ενώ στην έκθεση κατόρθωσε κι έγραψε σερί 6 προτάσεις κι ούτε μια φορά τη λέξη "ουγκ". Εκεί όμως που έλαμψε πραγματικά ήταν στη διαδικτυακή κοινότητα του Insomnia. Τον έφτυναν όλοι για να μην τον ματιάσουν! Μετά αυτοκτόνησε και ζήσαν αυτοί καλά κι οι Αλβανοί καλύτερα. LOLOLOL!!! :mrgreen: :mrgreen:
punky Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Επέστρεψα τύφλα από το Ζεμπερέκι στο Μοσχάτο (δεν είναι διαφήμιση). Μπήκα μόνο και μόνο για να δω το γατάκι του τούφα. Ευτυχώς δεν με απογοήτευσε. Μπορώ να ξεράσω ευτυχισμένος τώρα πάνω στο laptop μου, το σαγανάκι με μέλι. Νομίζω ότι ένα thread που κατάφερε επιτέλους να εκνευρίσει τον agpr και να κάνει τον Eusebius να ποστάρει δύο φορές χωρίς να πει τη φράση "cross-platform εφαρμογές", μπορεί να έχει πλέον την τύχη των δεινοσαύρων. Ή του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Σας παρακαλώ σκεφτείτε ότι κάθε ποστ που κάνετε, κάνει τον Forensick να δείχνει σοφότερος.
bandito Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μπορώ να ξεράσω ευτυχισμένος τώρα πάνω στο laptop μου, το σαγανάκι με μέλι. Δεν σέβεσαι τίποτα. Έφαγα μια χαρά φαγητό σε εστιατόριο με μάγειρα χωρίς λοβοτομή, και στρώθηκα ευτυχισμένος να διαβάσω omnislash σε νέες περιπέτειες. Τρείς φορές με έστειλες τουαλέτα. Υ.Γ. Ρε Μάμαλακ, φτιάξε ενα taste police να μπουζουριάσεις κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.