omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ρε viper ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις.Αξία σου δίνω γω που απαντάω.Πες καμιά ιστορία με διάτρητες κάρτες να γελάσουμε(αν κατάλαβες τι εννοώ)
Socratis_g Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό δεν είναι διάλογος omnislash...έχεις χάσει την μπάλα. Περί διασυρμού μιλάμε και @#@φεράντζα του 1% προς το 99%. Ακόμα περιμένω απαντήσεις...συνήθισα πλέον στην αναμονή. Όσο για τις μαθητικές σου επιδόσεις, χέστο μωρέ...δεν πείθεις. Edit: Socratis_g...χαιρετίζω την ανοιχτόμυαλη προσέγγισή του...και δεν ειρωνεύομαι. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν θα αρπαχτούμε αυτή τη φορά...ούτε εγώ είρωνευομαι.
Vangosmech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Για τη μητέρα Τερέζα.Οταν οι Ναζί σφάζανε Εβραίους Σέρβους κ Τσιγγάνους από το 41-45 τι έκανε; Τουμπεκί; Ενω ο Χριστοδουλος (που σε κοβω να τον εχεις για επιγειο Θεο...), οταν βασανιζανε και σκοτωνανε οι ΕΣΑτζηδες διαβαζε....Αλλα αυτος ειναι Ελληναρας, εξυψωνει το εθνικο φρονημα και γενικα λεει τα πραγματα με το ονομα τους, ε? Ασε μας ρε συ...
Eusebius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ε, τί ήθελες κι εσύ; Να μείνει αγράμματος; Είδες τί έπαθε ο άλλος που δεν διάβαζε: τον στείλανε στην Αλβανία.
punky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κομπλάρει λίγο τώρα. Που να φτουρίσω με 12 στην έκθεση στις πανελλήνιες;
agpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μικρέ δε γράφω μνημόνιο.Σε φόρουμ γράφω και δε θα κάθομαι να κοιτάζω εξονυχιστικά την κάθε λέξη. Και οι υπόλοιποι σε φόρουμ γράφουμε, αλλά δε βιάζουμε τη γλώσσα μας. Γιατί οικισμοί δεν υπήρχαν την ίδια περίοδο στη Μεσοποταμία;τι διαφορά είχαν; Αν για σένα οικισμοί και πολιτισμοί είναι το ίδιο, δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω. Α παρεπιπτόντως όταν έκθεση 17,3 πανελλήνιες.Οπότε ε ξέρουμε να γράφουμε(όχι ότι λέει τίποτα αλλά...) Λόγια που στην πράξη διαψεύδονται είναι απλώς καυχησιές, παρεμπιπτόντως.
blueviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ρε viper Έλα! ποιος είσαι εσύ O blueviper. που θα με κρίνεις. Θα σε κρίνω εδώ, εκεί και παραπέρα. Αξία σου δίνω Σ' ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά είναι μηδενικής εντάσεως. Αέρας! γω που απαντάω. Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω. Πες καμιά ιστορία Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Omnislash. Ήταν παιδί σαν το Χριστό που λέει και το άσμα, αλλά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, οι καθηγητές του έδιναν πριμοδοτημένο έλεγχο για να μην το πιάσει κατάθλιψη κι αρχίσει να πυροβολεί τους Αλβανούς συμμαθητές του. Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους που η εθνική τους καταγωγή ξεκινούσε από Ελλά- και τέλειωνε σε -δα. Μισούσε όμως όλους τους υπόλοιπους κι ειδικά τ' άντερά του, τα οποία και δεν τον άντεχαν με τη σειρά τους, γι' αυτό και τον πήγαινε τσιρλιπιπί κάθε τρεις και λίγο, σε σημείο τέτοιο που αναγκάστηκε να γράψει βιβλίο "Ο Αγών Μου" στην τουαλέτα. Ο Omni ήταν καλός στην ιστορία και στην έκθεση. Στο διαγώνισμα με ερώτημα "πότε γεννήθηκες;" θυμόταν μέχρι και την ημέρα, ενώ στην έκθεση κατόρθωσε κι έγραψε σερί 6 προτάσεις κι ούτε μια φορά τη λέξη "ουγκ". Εκεί όμως που έλαμψε πραγματικά ήταν στη διαδικτυακή κοινότητα του Insomnia. Τον έφτυναν όλοι για να μην τον ματιάσουν! Μετά αυτοκτόνησε και ζήσαν αυτοί καλά κι οι Αλβανοί καλύτερα. με διάτρητες κάρτες Δεν περίμενα να ξέρεις τη λέξη "διάτρητος"...εντυπωσιάζομαι! να γελάσουμε Κι άλλο; (αν κατάλαβες τι εννοώ) Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.
-nick- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ο λαός δεν έχει ευθύνες δλδ;Και δε χρησιμοποίησαν το ρατσσμό γενικά.Χησιμοποιήσαν το ρατσισμό εναντια των Εβραίων.Και όχι ρατσισμός του στυλ εμείς είμαστε ανώτεροι.Ρατσισμός του στυλ αυτοί φταίνε για την κατάντια μας. οχι μονο εναντιον των εβραιων. Μιλαγανε για ανωτεροτητα της Αρειας φυλης. Ηταν π.χ κ ρατσιστες εναντιων της μαυρης φυλης κλπ Τωρα κατι σχολια με μουσια και αχτενιστα μαλλια ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι τα κανεις? Απο την εμφανιση κρινεις τον αλλο? "Δεξιοι & αριστεροι τωρα χαθειτε απο μπροστα μου"
ClouD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κομπλάρει λίγο τώρα. Που να φτουρίσω με 12 στην έκθεση στις πανελλήνιες; Δεν είσαι μόνος σου. Και επειδή έχω τρομερά συμπλέγματα κατωτερότητας για το πως έκρινε την έκφρασή μου ένας τύπος που έτρωγε τη σπανακόπιτα της γυναίκας του πάνω από το γραπτό μου όταν το διόρθωνε' date=' θα "κλέψω" έναν άλλο, που μάλλον είχε εξ' ίσου μικρό βαθμό, έτσι για να βγάλω πάλι εκτός ροής τη συζήτηση : [i']Ο σοβινισμός είναι η αρρώστια των φτωχών λαών. Και επι προσωπικού επιπέδου, των φτωχών εγκεφάλων. Όταν σου λείπει κάτι, από φαί μέχρι μυαλό, το αντικαθιστάς με θορυβώδη ιδεολογήματα για να μην ακούς το γουργουρητό της κοιλιάς και το σφύριγμα των ρευμάτων του αέρα που κυκλοφορεί στο κλούβιο σου κεφάλι.[/i] Έτσι, για το πόσο λάμπει κάτι που δεν γνωρίζουν μερικοί ούτε στοιχειωδώς, αλλά είναι περήφανοι γι αυτό. Ακόμα και όταν αρνούνται τον πυρήνα του.
Lomar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 @omnislash Αυτά που λες για τους βαθμούς, δεν τα πιστεύω, ακόμα και φωτο να ανεβάσεις με το απολυτήριο, πάλι δεν σε πιστεύω ("Ο μαθητής omnislash αρίστευσε με 20 ), γιατί πολύ απλά, ούτε λεξιλόγιο, ούτε ορθογραφία, ούτε συντακτικό ξέρεις να χειρίζεσαι πολύ καλα, σαν να λέμε οτι είσαι Αλβανός H γνώμη μου είναι οτι εσύ που θαυμάζεις τους μεγάλους Έλληνες επιστήμονες που ανέβασαν την χώρα μας στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου, πρέπει να σταματήσεις να μιλάς γιατί καταστρέφεις το έργο τους. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι στο οτι πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη, εξυπνότερη και πιο ανθρώπινη μεταναστευτική πολιτική. Επίσης αυτό με το 1% που είπες ηταν εντελώς ανυπόστατο και άκυρο. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αυτής της χώρας συμπαθεί τους ξένους. Αν θυμάσε καλά απο τα "20ρια" σου στην Ιστορία ο Ξένιος Δίας ήταν αρχηγός του 12θεου, και οι αρχαίοι Έλληνες (με εξαίρεση τους Σπαρτιάτες) ήταν πολύ φιλόξενοι και ποτέ δεν υποτιμούσαν τον αντίπαλό τους. Το περίφημο "πας μη Έλλην βάρβαρος", παρόλο που ακούγεται ρατσιστικό, και για την εποχή ίσχυε, αυτό δε σημαίνει οτι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ρατσιστές! Επίσης το να λες οτι κάποιος που είναι άθεος είναι γκέυ είναι σαν να λες οτι οι αρχαίοι Έλληνες και το αρχαίο πνεύμα ήταν γκέυ... Y.Γ.1 Επειδή θα πετάξεις τπτ άκυρο, σου θυμίζω οτι ο Πυθαγόρας, ο Ιπποκράτης, ο Λεύκιππος, ο Πλάτωνας και πολλοί άλλοι Έλληνες φιλόσοφοι, δεν πίστευαν ακριβώς στους μύθους και στο δωδεκάθεο, μόνο ο "απλός" κόσμος... Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί προκειμένου να στηριχθούν κάπου χρησιμοποιηούν μια θρησκεία γεμάτη με σύμβολα, προκειμένου να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Υ.Γ.2 Ο Χριστιανισμός είναι κατα κάποιον τρόπο αίρεση του Ιουδαϊσμού. Ο Χριστιανισμός είναι αντίθετος στον παγανισμό (βλ. Διονυσιακά μυστήρια και αρχαίο ελληνικό πνεύμα...). Ο Χριστιανισμός έτσι όπως έχει καταντήσει απο τα οικονομικά συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούν οι κλέφτες που ηγούνται των εκκλησιών, στηρίζεται βαθύτατα στον πουριτανισμό σε αντίθεση με το ελεύθερο αρχαιοελληνικό πνεύμα... Y.Γ. 3 Θαυμάζω το αρχαιοελληνικό πνεύμα και προσπαθώ να ακολουθώ τις αρετές των προγόνων μας, επίσης προσπαθώ να ακολουθήσω τις αξίες και τις διδαχές του Ιησού Χριστού και όχι της Εκκλησίας (και της γιαγίας μου) έτσι όπως τις έχει καταντήσει και παραποιήσει. Μετά απ'όλα αυτά τα οξύμωρα σχήματα στα οποία εσύ και όχι το 99% του ελληνικού πληθυσμού, πιστεύεις, μπορείς να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στην έκθεση το οποίο σε βοήθησε να πάρεις το 17 στις παννελήνιες :twisted: EDIT @ClouD Έγραψες!!! εσύ το πρωτοδιατύπωσες αυτό;
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ο σοβινισμός είναι η αρρώστια των φτωχών λαών. Oι Γάλλοι πχ.Φτωχότατοι αμαθείς κ άξεστοι. Ενω ο Χριστοδουλος (που σε κοβω να τον εχεις για επιγειο Θεο...), οταν βασανιζανε και σκοτωνανε οι ΕΣΑτζηδες διαβαζε Ναι μορέ γιατί ολος ο λαός αγωνιζότανε επί χούντας (ειδικά στην επαρχία).Ο Χριστόδουλος μας μάρανε.Για να μάθεις 5 πράγματα.Ο ελληνικός λαός είναι ο πιο άξεστος από όλους.Και χούντες καλοδέχτηκε και αν δεν έλεγε το ΟΧΙ ο μεταξάς και τους Ιταλούς θα τους υποδεχότανε με γιορτές κ πανηγύρια.Γκέγκε.Και το 21 ρώτα να σου πούνε για το ποιοι πολέμησαν και ποιοι έπιαναν τα υψώματα.Ρώτα με τι ηθικό πήγε ο στρατός το 96 ποιοι πρόδωσαν το Μελά και πως κλαίγοντας πήγανε στα Γιάννενα.Α και γιατί σταθεροποιήθηκε το μέτωπο το 40.Θες να πόύμε και για την ΕΛΔΥΚ και την επιστράτευση που κλαιγόντουσαν όλοι; Το μόνο που τον σώνει είναι ότι είχε κατά καιρούς φωτισμενους ηγέτες.Λεωνίδας, Κολοκοτρώνης, Καποδίστριας ,Βενιζέλος(ξέρεις τι έλεγε για τον ελληνικό λαό που τον καταψήφισε στις εκλογές; του 20). οχι μονο εναντιον των εβραιων. Μιλαγανε για ανωτεροτητα της Αρειας φυλης. Ηταν π.χ κ ρατσιστες εναντιων της μαυρης φυλης κλπ Κοίτα ο Χίτλερ ήταν ρε παιδί μου πως να το πούμε ψιλοτρελούλης με Σαμπάλες και τέτοια.Θεωρούσε φυσικούς εχθρούς της αρειας φυλής(ενώ αυτός ήτανε πολύ άρειος ) τους Εβραίους.Τώρα για τους μαύρους απλα ήθελε να συνεχιστεί και καλά η φυλετική καθαρότητα και μπούρδες της Γερμανικής φυλής(και πάλι μπούρδες).Δεν πιστεύω ότι ήθελε να τους εξαφανίσει (εν αντιθέσει με τους Εβραίους) Λόγια που στην πράξη διαψεύδονται είναι απλώς καυχησιές, παρεμπιπτόντως. Δεν περίμενα να με πιστέψεις.Αν ήμουν Πακιστανός και σου λεγα ότι έγραψα 20 δε θα με πίστευες;Να ρωτήσω τα γένια σας δε πιάνουν μικρόβια που έχετε να τα ξυρίσετε τόσο καιρό; Ρε viper κάτι ακούστηκε Πάλι αερίστηκες;
-nick- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Κατι σχετικο με το παραπανω ποστ του Λομαρ : Ο χριστιανισμος επιβληθηκε με την (αμεση&εμμεση) βια στους αρχαιους ελληνες. Καταστραφηκαν μνημεια, διωχτηκαν παγανιστες κλπ Οι εκχριστιανιστές ανά τον κόσμο έφερναν , ατσάλι και φωτιά . και θάνατο…. Είναι κρίμα να τους εξυμνούμε , να τους δίνουμε ελαφρυντικά , και να μην δικαιώσουμε , έστω και τώρα….μόνο και μόνο για την ιστορία……όσους «Εκχριστιανίστηκαν»….. στο Μεξικό , στο Περού …..οι θρησκευτικοί εκπρόσωποι του Χριστού ……Βίασαν , τον πολιτισμό των Μάγια, των Ίνκας και των Ατζέκων ….καταστρέφοντας ναούς , έργα τέχνης , ένα τεράστιο αριθμό χειρόγραφων αμύθητης ιστορικής αξίας….. Και φυσικά σφάζοντας τους ιθαγενείς . . . (τους περισσότερους και κυρίως Αζτέκους) Και στους Σκανδιναβούς , τους Σάξονες και τους Κέλτες επιβλήθηκε με ΒΙΑ . . . - One Rode To Asa Bay – Οι λεπτομέρειες όμως κάνουν την διαφορά …. Για αυτό και προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται, να δει την Εκχριστιανική (αιρετική ) ιστορία , και θα διαπιστώσει πως πολλοί ήταν οι πολιτισμοί δέχτηκαν ισχυρότατο πλήγμα και πως αν δεν είχαν χαθεί / καταστραφεί τόσα (μνημεία , χειρόγραφα , βιβλία , παραδόσεις , φιλοσοφίες , ιδέες ….που ο χριστιανισμός δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει και πως θα μπορούσε άλλωστε….. Βέβαια για να μην γίνω και άδικος , υπήρξαν και αυτοί που προσπάθησαν να τον διαδώσουν μέσω του λόγου, πιστεύοντας στο αδελφικό μήνυμα του χριστού… Μα δεν είναι μόνο η βία, το όπλο των εκχριστιανιστών , μα και λεπτοί έξυπνοι πολιτικοί χειρισμοί…..και φαντάζομαι πολύ περισσότερα….. είναι υπερβολικό και εξοργιστικό να μιλούν για εκχριστιανισμό εξ επιλογής των ελλήνων και κατʼ επέκταση πολλών άλλων λαών……. Στην Ελλάδα…..όπως και στον υπόλοιπο κόσμο ο χριστιανισμός επιβλήθηκε από την Εκκλησία….ιερά εξέταση….και και …. Όσοι λοιπόν είχαν παραμείνει «εθνικοί» μετά από τις πιέσεις και την προπαγάνδα των χριστιανών ….(Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις συνθήκες…ΤΟΤΕ…… Όσοι έγιναν ….έγιναν επειδή αναγκάστηκαν για να επιβιώσουν….δεν λέω πως τους έσφαζαν οι χριστιανοί αν δεν γίνονταν ….μα έμμεσα και άμεσα τους ανάγκασαν…..) Χριστιάνεψαν τότε…..Αν ήσουν άθεος (ποιος τολμούσε να το πει…) ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!!! Αν ήσουν….παγανιστής…. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!! Αν πίστευες γενικά σε τοπικές θρησκείες ….πάνθεο…..δωδεκάθεο….κτλ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!! Αν ήσουν γριά ….άσχημη με μεγάλη μύτη , άσπρα μαλλιά ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!!!! ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ Αν δεν ήσουν χριστιανός…αν έλεγες ελεύθερα την αντίθετη γνώμη σου….αν είχες άλλα πιστεύω από αυτά της εκκλησίας …… ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!! Αυτή λοιπόν ήταν η τακτική …..δημοκρατικά….πάντα….. Θα παραθέσω κάποιες πληροφορίες …..όταν τις βρω…. Που δείχνουν …..πόσα αρχαία Ελληνικά μνημία….ναούς…..κατέστρεψαν….οι Χριστιανοί εκχριστιανιστές …..!!!!!! Πόσοι ….στα βυζαντινά ακόμη χρόνια….είχαν παραμείνει στα Αρχαιοελληνικά πιστεύω τους ….και πως εκχριστιανίστηκαν…. Επαναλαμβάνω ….η βία δεν είναι ο μόνος τρόπος….. Όταν βγαίνει ο Μ.Κ. και λέει είμαι Χριστιανός …..οι υπήκοοι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας τι θα κάνουν…..στον ελλαδικό χώρο εκείνη την εποχή οι χριστιανοί ήταν τόσο λίγοι όσο είναι τώρα οι Βουδιστές στην Ελλάδα….. Με τον καιρό λοιπόν αναγκάστηκαν …..να γίνουν χριστιανοί…για να επιβιώσουν …………. Και εξάλλου γιατί να γινόμασταν χριστιανοί…..πολύ πιο ωραία δεν ήταν (και είναι) η Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία . . . . . .;;;;;;
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν θυμάσε καλά απο τα "20ρια" σου στην Ιστορία ο Ξένιος Δίας ήταν αρχηγός του 12θεου, και οι αρχαίοι Έλληνες (με εξαίρεση τους Σπαρτιάτες) ήταν πολύ φιλόξενοι και ποτέ δεν υποτιμούσαν τον αντίπαλό τους. Oυφ επιτέλους κάποιος που συζητάει. Καταρχήν θεωρείς τους Σπαρτιάτες κάτι σα δαίμονες;Ανάλογα με την απ΄ντηση συζητάμαι. Και βέβαια ήταν φιλόξενοι.Αλλωστε αυτό τους βοήθησε να επεκταθούν με τις αποικίες τον 8ο αιώνα πΧ.Τώρα εσύ πόσους μπορείς να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου;5 10 15 ,μετά από κει χάνειςτη μπάλα.Ετσι πρέπει να γίινει κ εδώ Το περίφημο "πας μη Έλλην βάρβαρος", παρόλο που ακούγεται ρατσιστικό, και για την εποχή ίσχυε, αυτό δε σημαίνει οτι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ρατσιστές! Καθόλου, ούτε σεξιστές.Μη το λες.Στην Αθήνα δεν είχαν δούλους .Ούτε οι Σπαρτιάτες ήταν.Κάθε άλλο Διεθνιστές θα τους χαρακτήριζα. ι αρχαίοι Έλληνες και το αρχαίο πνεύμα ήταν γκέυ... Από τους τόσους αμφορείς που έχουν βρεθεί δείχνει ότι κάποιοι ήταν.Απλά δεν ήτανε πρότυπο ζωής Ο Χριστιανισμός είναι κατα κάποιον τρόπο αίρεση του Ιουδαϊσμού. Ο χριστιανισμός που σου μαθαίνουν από τα 4 Ευαγγέλια.Για διάβασε κανά άλλο Ο Χριστιανισμός είναι αντίθετος στον παγανισμό (βλ. Διονυσιακά μυστήρια και αρχαίο ελληνικό πνεύμα...) Α εκεί που καπνιζαν χόρτο και πηγαίνανε με τράγους.Εχουν βρεθεί τέτοιες παραστάσεις.Απο κει προέρχεται και ο όρος τραγωδία. Μετά απ'όλα αυτά τα οξύμωρα σχήματα στα οποία εσύ και όχι το 99% του ελληνικού πληθυσμού, Ποιο 99% δε κατάλαβα; Για το ποστ του cloud(είναι το alter ego του nickname μου).Στο google πρώτο αποτέλεσμα μου βγήκε ο Νίκος Δημου.Οχι το πε αυτός αλλά όσοι τον(με ν agpr ακούς έτσι είναι σωστή η ελληνική γλώσσα) διαβάζουν ε ,τπτ αφήστε το καλύτερα..Επινόησε το ΔΕΝ Ξεχνώ (να μου πεις νέος ήταν τότε αλλά ...) οπότε ότι μπούρδα και να γράφει συγχωρεμένος
blueviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Παρακαλείται ο Λιακόπουλος κι ο αρχιστράτηγος Αϋφαντής να καλέσουν τον φωτεινό νου omnislash στο studio, προκειμένου να τους εξηγήσει αφενός από που πέρδεται το μπαρμπούνι, αφετέρου πως τα σιωνιστικά στρατεύματα του ρυπαρού γένους εξεγέρθησαν και κατατρόπωσαν τους Ελ στο Σείριο. Ο άνθρωπος που έλαβε 19,1 στο μάθημα "ιστορία μου, αμαρτία μου" πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό του τόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.