Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμόρφωτε ΑλαβανοΜπιστοΣτρατούλη Ο ελληνικός πολιτισμός ακτινοβολέι επι 2000 χρόνια.αποτα γεωμετρικά χρόνια μέχρι την ελληνιστική εποχή από τους υμνογράφους στο βυζάντιο μέχρι το δημήτρη Παπαιωάννου σήμερα και τον number1 Νανόπουλο και τον ΚαραΘεοδωρήΕσείς οι κομπλεξικοί (ή Αλβανοί γιατί ναι στο thread μπορεί να γράφει και κάποιος αλβανός) τι έχετε να παραθέσετε;

αναρωτιέμαι...δεν ξέρεις αριθμητική και τα βγάζεις 2000 τα χρόνια(ακόμα και με την αφαίρεση της τουρκοκρατίας) ή απλά δεν ξέρεις ποια ονομάζονται γεωμετρικά χρόνια. αλλά έτσι κι αλλιώς μαλακίες λες. η ελλάδα είχε 1000 χρόνια ακμής με το βυζάντιο και 7 με τη χούντα. άκου εκεί 2000 χρόνια. πριν απο 2000 χρόνια μόλις που υπήρχε ο κόσμος:evil:

Eσύ ξέρεις κανά Αλβανό επιστήμονα;

εσύ ξέρεις Κινέζους επιστήμονες?(νοτιο)Κορεάτες?Ινδούς?Αργεντινούς?

ρε Lucifer κλείστο το μπουρδέλο

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε Lucifer κλείστο το μπουρδέλο

Α, όλα κι όλα, μη μας χαλάσεις τη διασκέδαση!

Κάποιοι μπορούν εκτιμήσουν το διανοητικό στριπτίζ.

Δημοσ.
αναρωτιέμαι...δεν ξέρεις αριθμητική και τα βγάζεις 2000 τα χρόνια(ακόμα και με την αφαίρεση της τουρκοκρατίας) ή απλά δεν ξέρεις ποια ονομάζονται γεωμετρικά χρόνια. αλλά έτσι κι αλλιώς μαλακίες λες. η ελλάδα είχε 1000 χρόνια ακμής με το βυζάντιο και 7 με τη χούντα. άκου εκεί 2000 χρόνια. πριν απο 2000 χρόνια μόλις που υπήρχε ο κόσμος:evil:

Ο ανθρώπινος πολιτισμός ξεκίνησε πριν από 2000 χρόνια με την γέννηση του Ιησού, πριν από αυτόν δεν υπήρχε τίποτα.... κάτι βάρβαροι αρχαίοι μόνο και οι δεινόσαυροι...

Δημοσ.

Τουμπεκί καλέ μου omnislash...τσίμπησες αμάσητα τον ένα άνθρωπο τον τεχνών που ζήτησες κι αμέσως άρχισες τις κωλοτούμπες και τα "ναι, αλλά την έχει μακρύτερη από τον Ρίτσο;".

Τελικά δε μου είπες...θες να συγκρίνουμε το Δουρή με τον Τσενάι ή δε στέκει ως σύγκριση Έλληνα με Αλβανό στο μικρόκοσμό σου; Φαίνεται πρέπει να είσαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Δουρής αποτέλεσε μέρος της φυλετικής σου καθαρότητας.

Όσο για το ζεύγος πάλι το έριξες στις τρελίτσες, τέρας των επιχειρημάτων και της διαλλακτικότητας. Από τη μια έχεις 2 Αλβανούς που αξιώνουν το αυτονόητο (να μη μετατραπεί σε μπουρδέλο το αεροπλάνο, μια και δεν προβλέπεται από πουθενά) κι από την άλλη 30 νοματαίους που θεωρούν πως είναι τσιφλίκι τους και γαργαλάνε και δέρνουν. Να τους χαίρεσαι λοιπόν κι αυτούς τους 30 κάφρους που αναδεικνύουν τον πανμέγιστο πολιτισμό τους και την αρχαιοελληνική τους καταγωγή κατά 99%.

Δημοσ.
θα τον παραδεχτείς.

Ωραία δυο έναντι άπειρων.μπράβο Συγχαρητήρια.Το βγάλαμε και σήμερα το μεροκάματο.

Με αυτή την λογική ξεκίνησαν και οι ναζί και τους οδήγησε στον Β' παγκόσμια πόλεμο.

Ναι έτσι σου χουν πει.Οι ναζί ξεκίνησαν τον πόλεμο επειδή θα τους τον ξεκινούσαν άλλοι.Τώρα γιατί ανέβηκαν οι ναζί άστο.Διίστανται οι απόψεις.Πάντως ενδιαφέρον θέμα για θρεντ.

Ναι ενώ ο Ελύτης και ο Ρίτσος διδάσκονται σε όλα τα ξένα πανεπιστήμια και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι....

Ο ελύτης πήρε νόμπελ και ο Ρίτσος βραβείο Λένιν(διορθώστε αλλά μάλλον έτσι νομίζω ότι ονομάζεται)

Να μου έλεγες τουλάχιστον κάποιον Σωκράτη ή Πλάτωνα... αλλά όχι αυτοί δεν ήταν ορθόδοξοι και αυτό τους καθιστά άθεους και γκέι μάλλον...

Γι αυτό σου έφερα παράδειγμα από τα γεωμετρικά χρόνια μέχρι την Αρχαία Αθήνα(περιλαμβάνει κ αυτούς)

Ο ελληνικός πολιτισμός έχει 4.000 χρόνια ιστορίας,

σύμφωνα με τους αναθεωρητές έχει 10000 χρόνια.Πρωτοελλαδικοί οικισμοί κτλ.Απλά εσείς οι ψευτοπροοδευιτκοί της φάπας έχετε δική σας ιστορία.

Όσο για τους επιστήμονες δε χρειάζεται να επεκταθώ, μου αρκεί να μείνω στη δευτεροβάθμια.

Δε σε πιάνω

Έχω αλλοδαπή μαθήτρια που εκφράζεται στα ελληνικά πολύ καλύτερα από εσένα.

Εκφράζομαι αναλόγως του ακροατηρίου που με παρακολουθεί.Φαντάζομαι λόγω του κόμπλεξ που σας διακρίνει 20άρια θα της έχεις ε;

Α ρε κομπλεξαρία καθηγητικό κατεστημένο.Με μούσια αχτένιστοι κ αξύριστοι.Από κνιτάκια το 80 μεταμορφωθήκαμε σε Πασόκους για να τ αρπάξουμε.

Και αυτές τις αρχές δίνουμε και στα παιδιά μας

γεωμετρικά χρόνια.

Για πες μας πολυσπούδαστε.Εμείς με 19.1 ιστορία δεν ξέρουμε

η ελλάδα είχε 1000 χρόνια ακμής με το βυζάντιο και 7 με τη χούντα.

Το βυζάντιο δεν ήταν εξαρχής ελληνικό.Εξελληνίστηκε με τον Ηράκλειο και Κυρίως με τους Μακεδόνας Αυτοκράτορας.Τώρα επί χούντας άς πούμε απλά ότι το ισοζύγιο παρέμεινε στα επίπεδα του 67 (θετικό) ενώ από τη μεταπολίτευση κ μετά χρωστάμε της Μιχαλούς.

εσύ ξέρεις Κινέζους επιστήμονες?(νοτιο)Κορεάτες?Ινδούς?Αργεντινούς?

Οι κινέζοι κ οι ινδοί δημιούργησαν ολόκληρα φιλοσοφικά ρεύματα θαύματα αρχιτεκτονικής.Οι αργεντίνοι το τανγκό(το οποίο προέρχεται από φτωχές συνοικίες).Η παρένθεση που κόλλαγε στην Κορέα.Σαν να λέμε ανωχώρι Κατωχώρι;Ιδιος λαός είναι οι μεν δωσίλογοι και γιαπωνεζάκια οι άλλοι άστο καλύτερα

Ο ανθρώπινος πολιτισμός ξεκίνησε πριν από 2000 χρόνια με την γέννηση του Ιησού, πριν από αυτόν δεν υπήρχε τίποτα.... κάτι βάρβαροι αρχαίοι μόνο και οι δεινόσαυροι...

Δε συμμερίζομαι αυτή την άποψη.

viper δε με λες.Αν πεις σε έναν Αλαβανό στο τρένο να μιλάει πιο σιγά λες να σε ακούσει;Δε σε είδα να κόπτεσαι έτσι για το πως συμπεριφέρονατι στη μειονότητα στη Β.Ηπειρο.Τίτλοι ιδιοκτησίας εξαφανίζονται σχολεία γκρεμίζονται και γίνονται στάνες για πρόβατα.Είναι πολιτισμένοι βλέπεις.

αντε κοιμηθείτε λίγο ακόμη και στη Κουμουνδούρου ή στην Τρικούπη για το μισθό σας.Περάστε κ από τν Περισσό κάτι θα χει μείνει(τόσα πήραμε από το Γερμανό)

Δημοσ.

Ναι έτσι σου χουν πει.Οι ναζί ξεκίνησαν τον πόλεμο επειδή θα τους τον ξεκινούσαν άλλοι.Τώρα γιατί ανέβηκαν οι ναζί άστο.Διίστανται οι απόψεις.Πάντως ενδιαφέρον θέμα για θρεντ.

Αυτό είναι πράγματι μεγάλο ζήτημα, γιατί και οι ναζί έχουν δαιμονοποιηθεί και εξεφτελιστεί σε υπέρμετρο βαθμό λόγω της προπαγάνδας των συμμάχων.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι χρησιμοποίησαν τον ρατσισμό ως όχημα για να συσπειρώσουν τον λαό.

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα η κουβέντα με τον φίλο μας τον omnislash. Εκτός από αστοιχείωτος, που τον είπε η Ceridwen και φρόντισε μετά να μας το επιρρώσει και ο ίδιος, μου φαίνεται ότι είναι και λίγο εθνοφυλετιστής. :-)

Μόνο μία απορία έχω:

Τον Παπαϊωάννου τον βάζετε γενικά μέσα στα επιχειρήματα του ακτινοβόλου πολιτισμού; Είστε σίγουροι ότι σας βολεύει; Ή όπου μας συμφέρει κάνουμε και καμία εξαίρεση; ;-)

Δημοσ.

Ο ελύτης πήρε νόμπελ και ο Ρίτσος βραβείο Λένιν(διορθώστε αλλά μάλλον έτσι νομίζω ότι ονομάζεται)

Είναι μάλλον το μοναδικό σωστό που έχεις πει.

Την επόμενη φορά προσπάθησε να γράφεις τα κύρια ονόματα με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Σύμφωνα με τους αναθεωρητές έχει 10000 χρόνια.Πρωτοελλαδικοί οικισμοί κτλ.Απλά εσείς οι ψευτοπροοδευιτκοί της φάπας έχετε δική σας ιστορία.

Μπερδεύεις τους οικισμούς με τους πολιτισμούς.

Δε σε πιάνω

Και πολλούς άλλους επίσης.

Εκφράζομαι αναλόγως του ακροατηρίου που με παρακολουθεί.

Δείξε μας πως μπορείς και καλύτερα.

Φαντάζομαι λόγω του κόμπλεξ που σας διακρίνει 20άρια θα της έχεις ε;

Α ρε κομπλεξαρία καθηγητικό κατεστημένο.Με μούσια αχτένιστοι κ αξύριστοι.Από κνιτάκια το 80 μεταμορφωθήκαμε σε Πασόκους για να τ αρπάξουμε.

Τα φαντάσματά σου μου είναι αδιάφορα. Δε βαθμολογώ ούτε με βάση την εθνικότητα ούτε με βάση τη θρησκεία. Το α΄ πληθυντικό το χρησιμοποιείς γιατί συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου ή γιατί δε γνωρίζεις τη χρήση των γραμματικών προσώπων;

Α, συγγνώμη, ξέχασα πως εκφράζεσαι ανάλογα με το ακροατήριο.

Δημοσ.

νομίζω δε μετράει το βραβείο λενιν ρε συ. δεν είναι κομμουνιστικό??:twisted:

σύμφωνα με τους αναθεωρητές έχει 10000 χρόνια.Πρωτοελλαδικοί οικισμοί κτλ.Απλά εσείς οι ψευτοπροοδευιτκοί της φάπας έχετε δική σας ιστορία.

ναι αλλά αν θες αποφάσισε. 2000 ή 10000. να ξέρω τι να λέω στους φίλους μου στο ταξί(τελικά χωράμε?)

Εκφράζομαι αναλόγως του ακροατηρίου που με παρακολουθεί.Φαντάζομαι λόγω του κόμπλεξ που σας διακρίνει 20άρια θα της έχεις ε;

ναι ρε πούστη μου. ακούς εκεί να βάζουν καλούς βαθμούς στους γαμιστερούς μαθητές. μαλάκες εκπαιδευτικοί. και μετά, επειδή οι καθηγητίσκοι θέλουν να υποσκάψουν το ελληνικό κράτος(ωστε να το κυβερνήσουν αργότερα), τους δίνουν ελληνικές σημαίες στις παρελάσεις. @@ αρχές

Για πες μας πολυσπούδαστε.Εμείς με 19.1 ιστορία δεν ξέρουμε

αν έχεις 19,1 στην ιστορία του σχολείου είσαι πολύ καλός. είναι η μόνη ιστορία που χρειάζεται κάποιος. μάλιστα υπάρχει σκέψη να καθιερωθεί και σε άλλες χώρες το συγκεκριμένο βιβλίο.

Το βυζάντιο δεν ήταν εξαρχής ελληνικό.Εξελληνίστηκε με τον Ηράκλειο και Κυρίως με τους Μακεδόνας Αυτοκράτορας.Τώρα επί χούντας άς πούμε απλά ότι το ισοζύγιο παρέμεινε στα επίπεδα του 67 (θετικό) ενώ από τη μεταπολίτευση κ μετά χρωστάμε της Μιχαλούς.

τον ιερό πολεμιστή ηράκλειο λες? που πήγε και τους γάμησε και ο ορθόδοξος χριστιανισμός δεν έχει πολεμήσει ποτέ κανέναν?

Οι κινέζοι κ οι ινδοί δημιούργησαν ολόκληρα φιλοσοφικά ρεύματα θαύματα αρχιτεκτονικής.Οι αργεντίνοι το τανγκό(το οποίο προέρχεται από φτωχές συνοικίες).Η παρένθεση που κόλλαγε στην Κορέα.Σαν να λέμε ανωχώρι Κατωχώρι;Ιδιος λαός είναι οι μεν δωσίλογοι και γιαπωνεζάκια οι άλλοι άστο καλύτερα

funniest answer ever. και οι ελβετοί έχουν φτιάξει το ρολόι με τον κούκο(κατα orson welles)

ο ανθρώπινος πολιτισμός ή το ανθρώπινο γένος???πρέπει να το κοιτάξω:twisted: θα σε κρατήσω ενήμερο πάντως

Δημοσ.

Αρχιστράτηγε Αϋφαντή (aka Omnislash)...επειδή έχεις μια δυσκολία να συγκροτήσεις τη σκέψη σου (όχι πως υπάρχει), καταλαβαίνω πως αναγκάζεσαι να κάνεις quoting μια-δυο λέξεις, γιατί παραπάνω μπερδεύεσαι και χάνεις το νόημα. Έχεις να αποκρυπτογραφήσεις κι εμπεδώσεις ολόκληρο πολιτισμικό κώδικα, μέχρι να ξεφύγεις από τα ξαδέλφια μας τους χιμπαντζήδες. Σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό κι ίσως σύντομα να ξεκινήσει και η παράθεση προτάσεων.

Από εκεί κι έπειτα, για πολλοστή φορά, οι απαντήσεις στα ερωτήματά μου ήταν ένα απόλυτο τίποτα. Μηδέν! Κι από ένα σημείο και μετά είναι κάτι παραπάνω κι από βαρετό να προσπαθείς να εξηγήσεις σε έναν κοντόφθαλμο ανθρωπάκο, με μίζερες ιδέες και θλιβερές ρατσιστικές απόψεις, πως οι διάφορες εθνότητες δεν είναι σακιά αλεύρι για να τα μετράς με το κιλό και να προτιμάς το βαρύτερο. Ούτε άμεσα συγκρίσιμες ποσότητες, όταν μάλιστα μπαίνει το στοιχείο της τυχαίας επιλογής, που από τη μια μπορεί να σου πετάξει τον serial killer λοβοτομημένο Έλληνα, με τον μορφωμένο καθηγητή Αλβανό που ζει αξιοπρεπέστατα. Κι έλα να μου πεις μετά μεγάλε Ελληναρά ποιος συγκρίνεται με ποιον, όπως και τι προτιμάς να έχεις ως γείτονα.

Edit: Τώρα μεταξύ μας...αυτό το 19.1 είσαι σίγουρος πως δεν αποτελεί το άθροισμα των βαθμών όλων των μαθημάτων της χρονιάς και των τριών τάξεων του Λυκείου; Δε σε κόβω και για πολύ τζιμάνι.

Δημοσ.

Πάντως, και 20 ιστορία να έπαιρνες, με αυτή την ιστορία που διδάσκεται και πάλι ιστορία δεν θα ήξερες... Όσο για τη δικαιολογία σου για την (πολύ) χαμηλού επιπέδου γραφή σου είναι απίστευτη, πέφτεις λοιπόν στο επίπεδο (το θεωρούμενο από εσένα πάντα) του συνομιλητή σου? Άμα έχεις τέτοια καλλιέργεια που δεν θα σε καταλαβαίνουμε αν έγραφες όπως ξέρεις, τότε πάσο. Τρίζουν τα κόκκαλα των ανθρώπων που αναφέρεις ως παραδείγματα πολιτισμού (ακτώς των ζώντων βέβαια). Αν είχες διαβάσει λίγο για το έργο τους και είχες διαβάσει και λίγο από το έργο τους, θα έβλεπες ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους πολλοί από αυτούς για να μην υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ... Πήγαινε πες στο Παπαιωάννου ότι απεχθάνεσαι τις αδελφές και είσαι ρατσιστής του κερατά και περίμενε να σου πει συγχαρητήρια για τις απόψεις σου...

edit: Προσωπικά νομίζω πως αξίζεις ban επειδή εκφράζεις ρατσιστικές απόψεις (κυρίως στο thread βιασμών σε σχολεία). Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στα φόρουμ, υπάρχουν αρχές και νόμοι που πρέπει να σεβαστούν. Δεν θα σε αποκλείσει κανένας από το να γράψεις επειδή είσαι αυτό που είσαι, αλλά έχουν δικαίωμα και κατ'εμέ υποχρέωση επειδή εκφράζεις χυδαία αυτό που είσαι.

Δημοσ.

Αγαπητέ μου omnislash,

έστω ότι ήμουν αλβανή, πιστεύεις ότι θα ύπηρχε κάτι που θα μπορούσες ΕΣΥ(οφ ολ πίπολ) να μου πείς που θα με έκανε να αισθανθώ άσχημα για την καταγωγή μου;

Και αν το πάρουμε συγκριτικά, δεν είμαστε και πολύ ψηλά στην κλίμακα ανωτερότητας σου. Υπάρχουν λαοί με πολλούς περισσότερους ανθρώπους των τεχνών και των επιστημών(!). Ή σου αρκεί να νικάμε τους αλβανούς?

H μητέρα Τερέζα ήταν αλβανή. Όμως δεν είναι ούτε καλλιτέχνης ούτε επιστήμων, άρα δεν μετράει.

Δημοσ.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι χρησιμοποίησαν τον ρατσισμό ως όχημα για να συσπειρώσουν τον λαό.

Ο λαός δεν έχει ευθύνες δλδ;Και δε χρησιμοποίησαν το ρατσσμό γενικά.Χησιμοποιήσαν το ρατσισμό εναντια των Εβραίων.Και όχι ρατσισμός του στυλ εμείς είμαστε ανώτεροι.Ρατσισμός του στυλ αυτοί φταίνε για την κατάντια μας.

εθνοφυλετιστής

Ζωντόβολε αν ήμουν αυτό που λες,θα θεωρούσα τους Αλβανούς αδέρφια μου(και καλά λευκή φυλή)

Τον Παπαϊωάννου τον βάζετε γενικά μέσα στα επιχειρήματα του ακτινοβόλου πολιτισμού; Είστε σίγουροι ότι σας βολεύει; Ή όπου μας συμφέρει κάνουμε και καμία εξαίρεση;

Ο Παπαιωάννου στην τελική (ούτε που ξέρω από θέταρο) είναι γνωστός (όπως και ο σπανουδάκης) για τις δραστηριότητες του στον καλλιτεχνικό χώρο.με αφήνουν αδιάφορο οι όποιες πεποιθήσεις του.

Την επόμενη φορά προσπάθησε να γράφεις τα κύρια ονόματα με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Μικρέ δε γράφω μνημόνιο.Σε φόρουμ γράφω και δε θα κάθομαι να κοιτάζω εξονυχιστικά την κάθε λέξη.

Μπερδεύεις τους οικισμούς με τους πολιτισμούς.

Γιατί οικισμοί δεν υπήρχαν την ίδια περίοδο στη Μεσοποταμία;τι διαφορά είχαν;

Τα φαντάσματά σου μου είναι αδιάφορα. Δε βαθμολογώ ούτε με βάση την εθνικότητα ούτε με βάση τη θρησκεία.

ακου τώρα .Βάζεις εσύ θέμα έκθεση περί ένταξης των μεταναστών στην κοινωνία.Τα ζωντόβολα οι περισσότεροι συμμαθητές μου(και πολύ καλοί φίλοι μου επίσης ακόμα, πάνε κάποια χρόνια από τότε) γράψαν τις γνωστές παπριές.Εγώ και μερικοί άλλοι είπαν απλώς πως πρεπει να μπει φρένο στην είσοδο των παράνομων μεταναστών.Το αποτέλεσμα, συμβούλιο όλοι οι αξύριστοι και το αποτέλεσμα να κληθούν οι γονείς μας στο σύλλογο Γονέων κ κηδεμόνων για παρακίνηση φυλετικού μίσους!Οπότε άστα τα φαντάσματα κατά μέρους.Α παρεπιπτόντως όταν έκθεση 17,3 πανελλήνιες.Οπότε ε ξέρουμε να γράφουμε(όχι ότι λέει τίποτα αλλά...)

νομίζω δε μετράει το βραβείο λενιν ρε συ. δεν είναι κομμουνιστικό??

Ναι το άλλο είναι καπιταλιστικό.Πάντως μετά το Χότζα Αλβανός δεν έχει πάρει νόμπελ.Πήρε επίσης κανείς λένιν όσο τους κυβερνούσε(ε σόρρυ τυραννούσε);

ναι ρε πούστη μου. ακούς εκεί να βάζουν καλούς βαθμούς στους γαμιστερούς μαθητές. μαλάκες εκπαιδευτικοί. και μετά, επειδή οι καθηγητίσκοι θέλουν να υποσκάψουν το ελληνικό κράτος(ωστε να το κυβερνήσουν αργότερα), τους δίνουν ελληνικές σημαίες στις παρελάσεις. @@ αρχές

ρε φιλαράκο δε σου λέω ότι δεν υπάρχουν μαθητάρες αλβανοί.Απλά κάποιοι κολάνθρωποι κομπλεξικόι τους προωθούνε.Oσο για τις παρελάσεις τη σημαία δεν έπρεπε να την κρατούν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρουν τι θυσίες έχει κάνει αυτός ο λαός για την ελευθερία τους.Οπως πχ εγώ δε θα δεχόμουνα να σηκώσω τη Βελγική σημαία.Τώρα γιατί τη σηκώνουν;φθόνος Πάρτε τα Ελληνες σας μπιπ είμαι καλύτερος από σας.

αν έχεις 19,1 στην ιστορία του σχολείου είσαι πολύ καλός. είναι η μόνη ιστορία που χρειάζεται κάποιος. μάλιστα υπάρχει σκέψη να καθιερωθεί και σε άλλες χώρες το συγκεκριμένο βιβλίο.

Μαγκα΄κο εσύ πόσο είχες.Περνάγαμε το 10;Εσύ ποια ιστορία ξέρεις;

τον ιερό πολεμιστή ηράκλειο λες? που πήγε και τους γάμησε και ο ορθόδοξος χριστιανισμός δεν έχει πολεμήσει ποτέ κανέναν?

Kοίτα οι βυζαντινοί είχαν σύμβολο το Σταυρό.Προσβλήθηκαν από την πράξη των Περσών και έκριναν σκόπιμο να τους επιτεθούν.Τι σχέση έχει η ορθοδοξία;

funniest answer ever. και οι ελβετοί έχουν φτιάξει το ρολόι με τον κούκο(κατα orson welles)

E όλοι κατι κάνανε.αυτοί τίποτα ρε παιδιά μου.

viper όπως βλέπεις απαντάω κάθε πρόταση ξεχωριστά για τον απόύστατω λόγο ότι γίνεται διάλογος.Αν ήμουν blogger θα γραφα καμιά σελίδα κατεβατό θα γραφες κ εσύ και κάπου εκεί θα χανόμαστα.αυτό πάει να πει απέκρουση των επιχειρημάτων.Οχι τα δικά σου πονήματα.

Πάντως, και 20 ιστορία να έπαιρνες, με αυτή την ιστορία που διδάσκεται και πάλι ιστορία δεν θα ήξερες

Ναι ρε sgp μάθε αυτή όμως να ξέρεις τι γίνεται

Προσωπικά νομίζω πως αξίζεις ban επειδή εκφράζεις ρατσιστικές απόψεις (κυρίως στο thread βιασμών σε σχολεία). Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στα φόρουμ, υπάρχουν αρχές και νόμοι που πρέπει να σεβαστούν.

πολύ δημοκρατία υπάρχει Μπράβο.δεν υπάρχει ελευθερία λόγυ το πες και μόνο σου.τοτε πριν ανοίξετε ένα θέμα να λέτε.Εμείς ανοίγουμε ένα topic και γράφουμε μόνο όσοι συμφωνούμε οι υπόλοιποι μη γράφετε να το δεχτώ

Περί ρατσσμού.Αν εγώ πω πως ξέρω καλύτερη μπάλα από σένα θα το εκλάβεις ρατσιστικό;Ρατσιμός είναι να κάθεσαι δίπλα σε αυτόν που βρομάει στο 040 η μασχάλη του να πηγαίνεις με μια χοντρή επειδή έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο κλπ.αντε τώρα μάθαμε όπου δε μας βολεύει ban.

ΕΣΥ(οφ ολ πίπολ) να μου πείς που θα με έκανε να αισθανθώ άσχημα για την καταγωγή μου;

ενας γείτονας έχει μια Αλβανή οικιακή βοηθό.Εφερε μια μέρα τρεις Πολωνούς εργάτες και όταν τη ρωτήσανε από που είναι τους είπε από την Αγγλία.Αλήθεια γιατί όλοι οι Αλβανοί στις αρχές λεγόντουσαν Νίκος κ Γιάννης;Ηταν χριστιανοί;

Και για να τελειώνω.δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους.Να ναι στη χώρα τους να προοδεύουν.ΑΡΚΕΙ να σέβονται τη μειονότητα μου να μην πουλάνε μπλούζες με τα Ιωάννινα υπό αλβανική κατοχή και ναμην αυξάνουν την εγκληματικότητα στη χώρα μου.

Για τη μητέρα Τερέζα.Οταν οι Ναζί σφάζανε Εβραίους Σέρβους κ Τσιγγάνους από το 41-45 τι έκανε;

Τουμπεκί;

Δημοσ.

Μαθηματικά και στατιστικά όλοι οι λαοί έχουν τα δικά τους μυαλά και τους δικούς τους αξιόλογους ανθρώπους. Είναι στενομιαλίαση, η πεποίθηση ότι σε ένα χωράφι με ξερά χόρτα δεν μπορεί να υπάρξει μέσα ένα λουλούδι.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι διάλογος omnislash...έχεις χάσει την μπάλα. Περί διασυρμού μιλάμε και @#@φεράντζα του 1% προς το 99%.

Ακόμα περιμένω απαντήσεις...συνήθισα πλέον στην αναμονή. Όσο για τις μαθητικές σου επιδόσεις, χέστο μωρέ...δεν πείθεις.

Edit: Socratis_g...χαιρετίζω την ανοιχτόμυαλη προσέγγισή του...και δεν ειρωνεύομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...