Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εύχομαι ρε να πάθει πατατράκ το ποσοστό μελανίνης στο σώμα σου.Να σε τσιμπήσει σφίγγα στα χείλη. Και να ξυπνήσεις το πρωί σαν τον Έντυ Μέρφυ. Το κακό χιούμορ του το έχεις ήδη. Και σε παίρνει μεσημέρι πριν ξυπνήσεις, δουλευταρά μου. Εξαιρείται ο γκόμενος του πάνκη.
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Εσύ δεν ήταν να έχεις ξεκουμπιστεί για τη Βιέννη; Από ενδιαφέρον ρωτάω.
ClouD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 agpr Αρχικά, δεν με θίγει, πέρα από το ό,τι το βρίσκω αντιαισθητικό. Ύστερα, εγώ από όσο γνωρίζω, δεν έχω πρόσφατο ανακάτεμα με Βλάχικο αίμα. Περισσότερο σίγουρο είναι να πω ότι έχω Τούρκικο. Τώρα για την εγκυρότητα της λέξης μειονότητα, έχεις δίκιο. Είναι απλά ένα κομμάτι του πληθυσμού που έχει διαφορετική καταγωγή, οπότε κακώς δεν χρησιμοποιήσα εισαγωγικά. punky Έχεις Junk pm.
Eusebius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Eusebius Το θέμα είναι ανεξάντλητο, αλλά έχω την αίσθηση πως έχασες το χρόνο σου να παραθέσεις έστω και αυτά, γιατί αν κάποιος είχε όντως τη διάθεση να δει το πράγμα λίγο πιο έξω από τον εαυτό του, λίγο πολύ θα τα είχε αντιληφθεί αυτά. [...] Ξέρω γω... :-| Μπορεί να 'χεις δίκιο... Αλλά δεν μπορώ να ακούω μ*λ*κίες! Πάντως, ο μόνος λόγος που δεν μου αρέσει να γράφω γι' αυτά σε ένα φόρουμ είναι ότι υπάρχουν κατανοητές ευαισθησίες γύρω από το θέμα και θέλει λίγο προσοχή. (Δεν εννοώ τις βλακείες ότι δίνουμε πάτημα...) Συν το ότι τάραξα τον πάνκη. :-P [...] Συνεκδοχικά λοιπόν αγροίκος ->άξεστος, Βλάχος/Αρβανίτης->άξεστος. Με άλλα λόγια είναι χαρακτηρισμοί που υποτημιτικά προσήπταν οι αστικοί πληθυσμοί στους ορεινούς/αγροτικούς. [...] Εγώ ήξερα ότι οι Αρβανίτες είναι πολύ ξεροκέφαλοι. Είναι και η έκφραση: «αρβανίτικο κεφάλι». Φαίνεται ότι το έχουν μεταδώσει και στον υπόλοιπο πληθυσμό... :-P
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δαγκώνομαι για να μη γράψω. Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι καμιά φορά δαγκώνω τα χείλη μου ασυναίσθητα όταν σκέφτομαι, κάτι που το είχε βρει τρελά σεξουαλικό ο μεγάλος μου έρωτας. Οπότε το κρατάω σαν γοητευτικό κουσούρι, προς τιμήν της. Ο δεύτερος είναι ότι άμα γράψουμε κι άλλο, θα ξανασκάσει μύτη ο εξωγήινος να μας τις μετρήσει για να μας πει πόσο δίκιο είχε που είχε προβλέψει πόσο μεγάλη θα γινόταν. Η κουβέντα. Ο τρίτος (χα, σας την έσκασα), είναι ότι με τάραξε ο Eusebius. Not really Ο τρίτος λόγος που δεν γράφω (αλλά το κάνω για να σας εξηγήσω γιατί δεν γράφω), είναι ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω να ειπωθεί. Δεν φαντάστηκα ότι θα ενοχλούσε τόσο ο όρος. Ακριβώς επειδή όπως προείπα, δεν είχα στο μυαλό μου άλλο ορισμό από αυτόν που ισχύει στην καθομιλουμένη. Και δεν το πάω πλειοψηφικά, μη μου τα ζαλίσετε τώρα. Δεν ορκίζομαι ότι θα ξεκινήσω να βάζω χέρι στον περίγυρό μου όταν κακοποιεί τη λέξη βλάχος, ούτε ότι θα καταφέρω να ξεριζώσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Σεβόμενος τις ευαισθησίες κάποιων, θα το προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Και το πρωί που πάω από την κουζίνα στο δωμάτιο τον νες, κάθε φορά πουτάνα τα κάνω στο σαλόνι γιατί ο μισός μου χύνεται. Όσο προσεκτικός κι αν είμαι. Τέλος, σε μια προσπάθεια να συγκινήσω τους δύσπιστους για το ότι μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ξεριζώνοντας εκφράσεις, πεποιθήσεις και συμπεριφορές, αντιγράφω ένα παλιό μου κείμενο, σχεδόν καταγραφή διαλόγου με ένα φίλο. Ο φίλος είναι βάζελος οπότε αγνοείστε το χαμηλό του επίπεδο. Και σας αποχαιρετώ, για να πάω κάπου που με αγαπάνε, θα με κουρέψουν δωρεάν, θα με ταϊσουν μπριζολάκια και θα με φροντίσουν. Και όχι δεν είναι ο μπόγιας. ------------------------------------------------------------ Κόλαση - Η μαγκιά είναι να μην μετανιώνεις για αυτά που έχεις κάνει. - Αυτό είναι από τις πιο μεγάλες μαλακίες που έχουν ειπωθεί. Αν κι εσύ έχεις πει και μεγαλύτερες. Στο αναγνωρίζω. - Ρε γαμημένο παιδί, είναι μαγκιά να μη μετανιώνεις για το παρελθόν. - Αυτό το λένε όσοι δεν έχουν καμία ικανότητα να φανταστούν τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερα. Ή εθελοτυφλούν για να μη βγάλουν τον εαυτό τους λάθος. Και μετά τολμάνε να πουν εμένα επηρμένο. - Εσύ έχεις μετανιώσει για πράγματα; - Έχω μετανιώσει για την παιδική μου δειλία. Τότε που οι φίλοι μου χλεύαζαν τα ένα-δυο παιδιά του σχολείου που είχαν έκδηλη θηλυπρέπεια. Και αντί να τους πω κατάμουτρα ότι με ενοχλεί, είτε με πίεζα να συμμετάσχω στη χλεύη είτε σώπαινα όταν συνέβαινε. - Ε, εντάξει, αυτό πάει πέρασε. Τι νόημα έχει να το σκέφτεσαι... - Κάποτε προσπάθησα να διαβάσω Σαρτρ. Δεν τα κατάφερα. Αλλά θυμάμαι κάτι που δεν θα ξεχάσω, "η κόλαση είναι οι άλλοι". Κι εγώ ακόμη ντρέπομαι που ήμουν οι άλλοι.
agpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δεν πειράζει, θα το κουμαντάρω. Έχω προπονηθεί στο να είμαστε τρελοί ο ένας για τον άλλο, αλλά να κάνουμε πως δεν γνωριζόμαστε καν μπροστά στον κόσμο, για χρόνια. Τώρα επειδή το υπόλοιπο ποστ σου, είχε πολλές δύσκολες λέξεις, να υποθέσω ότι "δικαιώνει" ιστορικά το χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα; Πες ναι ρε, γιατί θα σου ξεφουσκώσω τα λάστιχα. Όχι, φίλε μου, δε "δικαιώνει". Μερικές σκέψεις ήταν για τις αδράνειες της γλώσσας. Άμα τελειώσεις με το ξεφούσκωμα, χτύπα και το κουδούνι να κεράσουμε καφέ. Θα σου εξηγήσω και τις άγνωστες λέξεις Καλά να περάσεις εκεί που θα πας και να κάνεις και τους άλλους να περάσουν καλύτερα. Εγώ ήξερα ότι οι Αρβανίτες είναι πολύ ξεροκέφαλοι. Είναι και η έκφραση: «αρβανίτικο κεφάλι». Φαίνεται ότι το έχουν μεταδώσει και στον υπόλοιπο πληθυσμό... :-P (Άγιε) Ευσέβιε, για μία ακόμα φορά έχεις δίκιο. Αυτό είναι το στερεότυπο για τους Αρβανίτες. Σε μέρη, όμως, που έχουν πολύ στενές επαφές με Αρβανίτες, αλλά οι ίδιοι δεν είναι (ή ξέχασαν πως είναι), θα δεις πως οι παλαιότεροι κυρίως (οι νεότεροι χρησιμοποιούν το Βλάχος ή Γύφτος) το χρησιμοποιούν ως ισοδύναμο του άξεστου/αγροίκου/κουτοπόνηρου κλπ. Το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο. Στην Κρήτη, ας πούμε, θα ακούσεις οι πεδινοί να χρησιμοποιούν περισσότερο τους όρους "πετσί" και "λούρος" απευθυνόμενοι στους ορεινούς. Φυσικά πίσω από την πλάτη τους.
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 συγγνώμη που πέσαμε στο ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ να ρωτήσουμε γιατί ο έλληνας είναι καλύτερος από τον αλβανό.. Πες μου έναν Αλβανό άνθρωπο των τεχνών και των επιστημών.Εναν να βρεις θα σε παραδεχτώ εδω μεσα οπιος μιλαει για Ορθοδοξια, πατριδα, αξιες, ιδανικα, εναντιων των Αλβανων-εβραιων-τουρκων κλπ τρωει με αστειες αφορμες ban. αλλα μη μασας! Στο indy πιο συζητήσιμοι είναι.Προσπαθούν να βρουν κανά επιχείρημα(Ο ένας στους 10) Εδώ σε αφορίζουν. συγγνώμη για το ότι ο μ.αλέξανδρος έσφαζε Ενώ οι πέρσες δεν έσφαζαν.Ηταν άγιοι άνθρωποι. συγγνώμη για τα όργια της εκκλησίας (της ορθόδοξης έτσι?)... Πότε έσφαξαν οι παπάδες.Πλάκα κάνεις συγγνώμη για το ότι στη μ.ασία,λίγο πριν την σφαγή,τους είχαμε κατακερουργήσει, φτάνοντας σχεδόν στην κίνα Λοιπόν έρχομαι εγώ μπαίνω μέσα στο σπίτι σου σε μαμάω κανονικά εσένα και όποιον βρω.Με πετυχαίνεις μετά απο 10 χρόναι στο δρόμο.Τι μου λες Πάμε για καφέ; Και επειδή φαίνεσαι καλά δασκαλεμένος στην Τριπολιτσά γιατί έγινε ότι έγινε; Αν απαντήσεις σωστά συνεχίζω και γω αλλίως δεν έχει νόημα παπάδες που ψωνίζουν ή βιάζοουν παιδάκια, Αν βρεθούν δυο ληστές συνεργοί Κερκυραίοι παέι να πει πως όλοι οι Κερκυραίοι είναι ληστές; πατρίς-θρησκεία-οικογένεια Εσύ δεν έχεις πατρίδα( σου θυμίζω ότι ο μπακούνιν έλεγε ότι πατρίδα δεν είανι μόνο το έθνος αλλαοι φίλοι μας και οικογένεις(ούτε από αυτό έχεις ή τη μισείς)).Τώρα ναι είναι τρέντυ να είσαι άθεος σε καταλαβαίνω.(Τρέντυ είναι και οι gay).Τσέκαρε το μπας κ επιτέλους γεμίσουμε ταξί! Ναι από Ομόνοια Σύνταγμα :mrgreen: Για Αρβανίτες.Ενα μεγάλο τους ποσοστό εκχριστιανίστηκε το 19ο και στις αρχές του 20ου.Κάποιοι ιδίως στη θράκη εξιλαμίστηκαν και συνεπώς εκτουρκίστηκαν.Αυτά
Petza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ααα..το "επιχειρηση συγκρισης αλβανου με Ελληνα" φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι στέκει, όσο στέκει το επιχείρημα ενός πχ γερμανού ¨"Ε όχι κ να συγκριθώ με βρωμιάρη αμόρφωτο έλληνα μετανάστη"!!!! ΥΓ: το θέμα ήθελα να το διαβάσω όλο πριν να γράψω την άποψή μου,αλλά διαβάζοντας ΤΟΣΟ επικίνδυνες απόψεις, δεν κρατήθηκα! Θα επανέλθω (αυτό είναι απειλή!!!!!!!), όταν διαβάσω όλες τις σελίδες,μπας κ επιτέλους γεμίσουμε ταξί! ότι πιο ανακριβές έχεις πει. ποτέ δεν χρησιμοποιούν οι γερμανοί αυτή την πρόταση για Έλληνες μπορεί να μας αποκαλούν Schweinrei kai Schweineauslanders αλλά αυτό όχι Διαπίστωση: πίσω στους μέντορες και εντατικά φροντιστήρια Υ.Γ. το ταξί χωράει κι' άλλους Υ.Γ2 αυτό με τον Μέγα Αλέξανδρο ας μην το .......σχολιάσω
blueviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μ' αρέσει που άνθρωποι που θέλουν να θεωρούν εαυτούς ευφυείς και καλλιεργημένους, πιστεύουν στην φυλετική ανωτερότητα και κάνουν αυταπόδεικτα γελοίες συγκρίσεις. Όσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας Αλβανός, άλλο τόσο μπορεί να είναι ένας Έλληνας. Ισχύει και με το "μη" κάπου εκεί ανάμεσα, για να πιάνουμε κι όλο το φάσμα. Και για να έχουμε και καλό ρώτημα...ποιον ακριβώς Έλληνα συγκρίνουμε και με ποιον Αλβανό; Τον Ελύτη, τον Πάσαρη, τον Δουρή, τον Τσενάι...ποιον σκατά; Edit: Και μια και μόλις το πέτυχα στο sport.gr, λέω να προτείνουμε αυτούς τους Έλληνες (η οπαδική τους ιδιότητα μου είναι αδιάφορη) με αυτούς τους Αλβανούς: "Ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας από κάποιους που θέλουν να ονομάζονται φίλαθλοι, καλά κρατεί. Αεροσκάφος της Easyjet, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μιλάνο-Αθήνα, προσγειώθηκε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο Μπρίντιζι μετά από επεισόδια που προκάλεσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως μετέδωσε το επίσημο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι ταραξίες επέστρεφαν από το Παρίσι, όπου παρακολούθησαν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν συνεπλάκησαν με ζεύγος Αλβανών, οι οποίοι έκαναν το... λάθος να τους ζητήσουν να ηρεμήσουν. Μετά από αυτό, ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο Μπρίντιζι και η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τους οπαδούς. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο ANSA ότι οι συγκεκριμένοι έλληνες εκδρομείς παρουσίασαν προκλητική συμπεριφορά από το αεροδρόμιο του Μιλάνου, πριν την απογείωση." Ε, όχι ρε να τολμάνε κι οι Αλβανοί να ζητάνε ησυχία. Μα να μιλάνε κι οι άξεστοι κι απολίτιστοι που δεν φώτισαν τον κόσμο με λάμπες που εκπέμπουν σαν τον ήλιο της Βεργίνας και παίζουν Λεμπέση πατώντας το κόκκινο κουμπάκι κάτω αριστερά.
Ceridwen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πες μου έναν Αλβανό άνθρωπο των τεχνών και των επιστημών.Εναν να βρεις θα σε παραδεχτώ Πόσο αστοιχείωτος μπορεί να είναι κάποιος που λέει τέτοια φράση;
agpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πες μου έναν Αλβανό άνθρωπο των τεχνών και των επιστημών.Εναν να βρεις θα σε παραδεχτώ Ισμαήλ Κανταρέ,ο πιο γνωστός ίσως, και ο Φάτος Κονγκόλι, που κέρδισε το 2002 το Βαλκανικό βραβείο λογοτεχνίας. Ανόητη απάντηση σε μια ανόητη πρόκληση.
SGP Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλά που μπαίνει και κανένας σαν τον omnislash κάθε 2 σελίδες πρπ και πετάει κάτι που όσο και να θες δε μπορείς να μη σχολιάσεις... Προχωράει και το thread...
omnislash Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Ισμαήλ Κανταρέ,ο πιο γνωστός ίσως, και ο Φάτος Κονγκόλι, που κέρδισε το 2002 το Βαλκανικό βραβείο λογοτεχνίας.Ανόητη απάντηση σε μια ανόητη πρόκληση. Δηάδή ρε φίλε συγκρίνεται αυτός με τον Ελύτη το Ρίτσο,τον Παπαδιαμάντη; Αgpr εγώ όσους ρώτησα μεταξύ των οποίων και Αλβανών δεν τον ήξεραν.Εσύ πως τον ξέρεις;Μήπως γκουγκλάραμε Αλβανός λογοτέχνης και ότι μας ήρθε το είπαμεΠαπαγαλάκι Πόσο αστοιχείωτος μπορεί να είναι κάποιος που λέει τέτοια φράση; αμόρφωτε ΑλαβανοΜπιστοΣτρατούλη Ο ελληνικός πολιτισμός ακτινοβολέι επι 2000 χρόνια.αποτα γεωμετρικά χρόνια μέχρι την ελληνιστική εποχή από τους υμνογράφους στο βυζάντιο μέχρι το δημήτρη Παπαιωάννου σήμερα και τον number1 Νανόπουλο και τον ΚαραΘεοδωρήΕσείς οι κομπλεξικοί (ή Αλβανοί γιατί ναι στο thread μπορεί να γράφει και κάποιος αλβανός) τι έχετε να παραθέσετε; και πετάει κάτι Eσύ ξέρεις κανά Αλβανό επιστήμονα; ζεύγος Αλβανών Κοίτα αν εγώ βλέπω 30 μαντραχαλαίους να φωνάζουν ε δε θα παίξω και το μάγκα.Θρασύδειλοι ήταν οι Σκιπέριοι σιγά ας καθόντουσαν στα αυγά τους. τον Τσενάι φίλε ο Τσενάι είναι ΑλβανόςΤα χεις μπερδέψει μου φαίνεται.Ωχ το βλέπω ο agp να μου τον εφέρνει ως παράδειγμα
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πες μου έναν Αλβανό άνθρωπο των τεχνών και των επιστημών.Εναν να βρεις θα σε παραδεχτώ Με αυτή την λογική ξεκίνησαν και οι ναζί και τους οδήγησε στον Β' παγκόσμια πόλεμο. Και αυτοί έλεγαν "εμείς έχουμε Νιτσε,Μπετοβεν,Μπαχ κλπ. και είμαστε πιο πολιτισμένοι από τους άλλους". Πότε έσφαξαν οι παπάδες.Πλάκα κάνεις Γιατί να σφάξουν οι άνθρωποι? Λεφτά έχει άπειρα η εκκλησία, επηρεάζει καταστάσεις και συνειδήσεις και είναι και κατοχυρωμένη και από το σύνταγμα της Ελλάδος. Δηάδή ρε φίλε συγκρίνεται αυτός με τον Ελύτη το Ρίτσο,τον Παπαδιαμάντη; Αgpr εγώ όσους ρώτησα μεταξύ των οποίων και Αλβανών δεν τον ήξεραν.Εσύ πως τον ξέρεις;Μήπως γκουγκλάραμε Αλβανός λογοτέχνης και ότι μας ήρθε το είπαμεΠαπαγαλάκι Ναι ενώ ο Ελύτης και ο Ρίτσος διδάσκονται σε όλα τα ξένα πανεπιστήμια και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι.... Να μου έλεγες τουλάχιστον κάποιον Σωκράτη ή Πλάτωνα... αλλά όχι αυτοί δεν ήταν ορθόδοξοι και αυτό τους καθιστά άθεους και γκέι μάλλον...
agpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δηάδή ρε φίλε συγκρίνεται αυτός με τον Ελύτη το Ρίτσο,τον Παπαδιαμάντη;Αgpr εγώ όσους ρώτησα μεταξύ των οποίων και Αλβανών δεν τον ήξεραν.Εσύ πως τον ξέρεις;Μήπως γκουγκλάραμε Αλβανός λογοτέχνης και ότι μας ήρθε το είπαμεΠαπαγαλάκι Είπες πως όποιος βρει έναν Αλβανό άνθρωπο των τεχνών ή επιστημών, θα τον παραδεχτείς. Σου βρήκα δύο και από την απάντησή σου καταλαβαίνω πόσο τιμάς το λόγο σου. Στην περίπτωσή σου, αν θες να κρατήσεις το λόγο σου, πρέπει να μην τον δώσεις ποτέ. αμόρφωτε ΑλαβανοΜπιστοΣτρατούλη Ο ελληνικός πολιτισμός ακτινοβολέι επι 2000 χρόνια.αποτα γεωμετρικά χρόνια μέχρι την ελληνιστική εποχή από τους υμνογράφους στο βυζάντιο μέχρι το δημήτρη Παπαιωάννου σήμερα και τον number1 Νανόπουλο και τον ΚαραΘεοδωρήΕσείς οι κομπλεξικοί (ή Αλβανοί γιατί ναι στο thread μπορεί να γράφει και κάποιος αλβανός) τι έχετε να παραθέσετε; Eσύ ξέρεις κανά Αλβανό επιστήμονα; φίλε ο Τσενάι είναι ΑλβανόςΤα χεις μπερδέψει μου φαίνεται.Ωχ το βλέπω ο agp να μου τον εφέρνει ως παράδειγμα Ο ελληνικός πολιτισμός έχει 4.000 χρόνια ιστορίας, όχι 2.000. Τουλάχιστον σε αυτό θα έπρεπε να είσαι ακριβής. Όσο για τους επιστήμονες δε χρειάζεται να επεκταθώ, μου αρκεί να μείνω στη δευτεροβάθμια. Έχω αλλοδαπή μαθήτρια που εκφράζεται στα ελληνικά πολύ καλύτερα από εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.