Vangosmech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μεσα στις "αξιες" σου ειναι να βριζεις επιστημων ανθρωπο (Λιακοπουλο) πλακα κανεις τωρα....Να μου ελεγες κανενα μηχανικο, κανα φυσικο να λεγα οκ για το επιστημονιλικι, αλλα με γειωσες....respect
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Goa, είσαι το ίνδαλμά μου. Και στο λέει αυτό άνθρωπος που δεν είχε ποτέ κανενός την αφίσα στο παιδικό του δωμάτιο. Πλην της Samantha Fox, που φόραγε ένα τριμένο τζην χωρίς μπλουζάκι.
Lomar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ok. Εχω εναν πολυ καλο μου και στενο φίλο που ειναι φυσικος στο 5ο εξάμηνο, και εναν στο 3ο μαθηματικό. Απο καθηγητές που κρατάω ακόμα εποικινωνία και με πέρνουν -παρα την ηλικία μου- στα σοβαρά και για πολιτικές συζητήσεις, βλέπω οτι ενας πραγματικός επιστήμονας δεν έχει το λεξιλόγιο, και το ύφος του Λιακόπουλου οταν απεφθυνεται δημόσια σε νοήμοντα κόσμο που τον σέβεται και τον εκτιμά. Ο Λιακόπουλος -όπως ανέφερα και παραπάνω- λέει κάποια σωστά και σημαντικά πράγματα, τα οποία είναι άσχετα μεταξύ τους, δένοντας τα με τη δική του "σάλτσα". Δεν είπα οτι είμαι κατασταλαγμένος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Τον Λιακόπουλο δεν τον είπα ούτε καραγκίοζη ούτε ψεύτη, ούτε κάτι παρόμιο. Λέει κάποιες αλήθειες όπως τον βολεύει έτσι ώστε να κάνει τα βιβλία του ανάρπαστα για λόγους που είπα παραπάνω. Και φυσικά για να στα λέω όλα αυτά δεν έχω μιλήσει μόνο με 4 καθηγητές και έχοντας απο κοντά φίλους μου σε διάφορες θετικές σχολές. Κυρίως με μεγαλύτερους γερμανούς που τυγχάνει να μιλάω (οι παππούδες μου και η μητέρα μου ήταν 20 χρόνια στη Γερμανία και έτσι έχουμε πολλούς φίλους και πελάτες), πολλές φορές που έχω ανοίξει μαζί τους συζήτηση για τον Χιτλερ και την εποχή του 3ου Ράιχ, μου έχουν περιγράψει οτι η μεθοδευμένη μεταμόρφωση του συνδικαλιστή ελαιοχρωματιστή σε αδίστακτο δικτάτορα ήταν τόσο λεπτομερώς σχεδιασμένη και μεθοδευμένη που στο επίπεδο προπαγάνδας έφτανε σε σκηνικά τα οποία μοιάζουν με την γενική γραμμή που ακολουθεί ο Λιακόπουλος. Για αυτό δε μου αρέσει ο τρόπος, το ύφος και η νοοτροπία του Λιακόπουλου! Το οτι ειμαι 18 σημαίνει οτι είμαι ακόμη αρκετά ανώριμος και έχω ακόμη πολλά να μάθω και να ζήσω (ευτυχώς!), αυτό όμως δεν συννεπάγεται με το οτι δεν μπορώ να αναλύσω νηφάλια κάποια πράγματα που βλέπω μπροστά μου. Στο ξαναλέω πως δεν πρόσβαλα τον Λιακόπουλο, αλλά το έργο και τους θερμοκέφαλους οπαδούς του! (δεν ενοώ εσένα, μεχρι στιγμής μου φαίνεσε ακόμη νηφάλιος). btw, Ευχαριστώ για την συμβουλή
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 πολλές φορές που έχω ανοίξει μαζί τους συζήτηση για τον Χιτλερ και την εποχή του 3ου Ράιχ, μου έχουν περιγράψει οτι η μεθοδευμένη μεταμόρφωση του συνδικαλιστή ελαιοχρωματιστή σε αδίστακτο δικτάτορα ήταν τόσο λεπτομερώς σχεδιασμένη και μεθοδευμένη που στο επίπεδο προπαγάνδας έφτανε σε σκηνικά τα οποία μοιάζουν με την γενική γραμμή που ακολουθεί ο Λιακόπουλος. E, ωραία ρε τι περιμένεις; Γράφεις και εκφράζεσαι πολύ καλά. Έχεις και κάτι ενδιαφέρον (τουλάχιστον για μένα) να μεταφέρεις. Κάτσε και γράφτο μας. Πολύ θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες. Και άστον άλλο να λέει ότι μαλακία θέλει για την ηλικία σου. Κάθεσαι και απολογείσαι από πάνω. Αν είσαι 18 και μιλάς έτσι, το βρίσκω εξαιρετικά ώριμο και πολύ συγκροτημένο. Ντάξει, δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να αξιολογήσω την ωριμότητα βέβαια.
Eusebius Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μεσα στις "αξιες" σου ειναι να βριζεις επιστημων ανθρωπο (Λιακοπουλο) [...]? Μεγαλειώδες! Κόντεψα να πνιγώ! Να 'σαι καλά, Goacore! το μόνο που έχει σημασία είναι το σεξ (interacial ή μη) Αυτό είναι σεξ μεταξύ άσων στο κρεβάτι; :-P Ρε τι λέτε για το DNA. Πάτε καλά ; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία είναι οι τρεις κατ'εξοχήν πιο μπάσταρδες περιοχές στον κόσμο. Από τις οποίες έχουν περάσει τα τελευταία 3000 σχεδόν όλα τα φύλα που έχουν εμφανιστεί στο χώρο της Ευρώπης και όχι μόνο (λέγε με Άραβες στην Ισπανία, Μογγόλοι στην Ελλάδα και πάει λέγοντας). Και δεν μιλάω για εκδρομούλες. Και κάθεστε και μιλάτε για το dna. Φρίκη... Δείτε έναν ωραίο χάρτη με την Σερβία το 1350. Για να μην αρχίσουμε το μέτρημα: τους Ενετούς (που η μισή σημερινή Ελλάδα (και ολόκληρη η Κύπρος) ήταν κάποτε δικά τους), τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Αλβανούς, τους Οθωμανούς, τους Γενουάτες κλπ. κλπ. Στους φίλους μας που λένε τους Αλβανούς σκάρτους από ράτσα θα προτείνω να διαβάσουν λίγο ιστορία για την παρουσία των Αρβανιτών στην Ελλάδα από τότε που πρωτοκατέβηκαν. (Παλιά τους έλεγαν/έγραφαν και Αλβανίτες, όπως γράφουμε/λέμε αδε(λ|ρ)φός.) Ή να κοιτάξουν λίγο μερικά ελληνικά επίθετα (μπορεί και το δικό τους) που κάνουν λίγο μπαμ: Αρβανίτης, Αρβανιτάκης, Κόλιας, Τζαβέλας, Λιάπης, Τσόκας, Μπότασης, Μπότσαρης, Γκίκας, Λεμπέσης κλπ. κλπ. Ή να ανοίξουν έναν χάρτη της Αττικής γύρω στο 1800. (95% αρβανιτοχώρια ~ που τώρα πια δεν είναι χωριά αλλά μικρές πόλεις ή προάστεια κι εμείς τους αλλάζουμε τα ονόματα και νομίζουμε ότι αλλάζουμε και την ιστορία έτσι). Ή να πάρουν έναν κατάλογο αγωνιστών του 21 και να δουν εκεί κάτι σκάρτους. (Πρώτοι-πρώτοι φιγουράρουν οι Σουλιώτες, που ήταν χριστιανοί Αλβανοί και που δεν ξέρω πόσοι απ' αυτούς μιλούσαν καν ελληνικά. Και οι νησιώτες βέβαια! Και άμα αρχίσουμε δεν θα τελειώνουμε...) Πρόχειρα λινκ: http://en.wikipedia.org/wiki/Arvanites http://www.arvasynel.gr/ btw. Έχετε δει ποτέ Αρβανίτη που ξέρει αρβανίτικα να μιλάει με Αλβανό; Είναι εντυπωσιακό, μετά από τόσους αιώνες χωρίς καμία επαφή (οι Αρβανίτες κατέβηκαν κάπου στον 15ο/16ο αι...).
Str Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 επιστημονας ο Λιακο... ε ρε πουστη μου (σοζ μοντζ...λαστ ταιμ) με κανατε και γελασα ρε γμτ!!! και ειχα πει να μην ξαναγραψω στο συγκεκριμενο thread γιατι θα ηταν σα να προσπαθω να εξηγησω "γιατι ο ηλιος ανατελει απο την ανατολη" μπραβο ρε Goacore... να σαι καλα παιδακι μου...
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό είναι σεξ μεταξύ άσων στο κρεβάτι; Όχι ρε. Είναι σεξ που γίνεται μέσα στο τρένο. interail κι έτσι. Πανάθεμά σε όλο με διορθώνεις. Ένα ρου ξέχασα ο φουκαράς. Ή να κοιτάξουν λίγο μερικά ελληνικά επίθετα (μπορεί και το δικό τους) που κάνουν λίγο μπαμ: Αρβανίτης, Αρβανιτάκης, Κόλιας, Τζαβέλας, Λιάπης, Τσόκας, Μπότασης, Μπότσαρης, Γκίκας, Λεμπέσης κλπ. κλπ. Φτου σου ρε πούστη μου! Αλβανίδα είχα παντρευτεί;
agpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Lomar, είσαι σε ηλικία που η πολιτεία σου εμπιστεύεται την άμυνά της και έχεις δικαίωμα να συναποφασίζεις για την διακυβέρνησή της. Τι στο καλό, δε μπορείς να έχεις άποψη για ένα τηλεπωλητή/συγγραφέα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 αν τα γραφει ο ιδιος, εχει ακουστει οτι αλλοι τα γραφουν και αυτος κανει το marketing...
The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 πλακα κανεις τωρα....Να μου ελεγες κανενα μηχανικο, κανα φυσικο να λεγα οκ για το επιστημονιλικι, αλλα με γειωσες....respect Οχι παιδιά... ο Λιακο είναι πράγματι επιστήμονας, ήταν καθηγητής (φυσικής) σε φροντιστήριο στην Θεσσαλονίκη. Ολα αυτά πριν αρχίσει την τηλεοπτική του καριέρα.
Lomar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Αν δε κάνω λάθος το έχω ήδη αναφέρει Βασικά όλοι σε γενικές γραμμές μου έχουν πει πως με το να βγαίνουν δημόσια επιστήμονες (στον κινηματογράφο και στα έντυπα μέσα κυρίως, καλά για το ραδιόφωνο δεν το συζητώ) και να "αποδεικνύουν" εκλαϊκευμένα οτι η Αρία φυλή είναι ανώτερη απο τις υπόλοιπες και πως αυτή είναι η θεραπεία. Επίσης αν τύχει και δείς την "Δύναμη της θέλησης" μια ταινία-σταθμός η οποία γυρίστηκε απο την προστατευόμενη του Χίτλερ (όνομα δεν θυμάμαι, νομίζω πως ήταν και ερωμένη του) προκειμένου να προωθήσει στοιχεία φιλοπατρίας και ανωτερότητας στους Γερμανούς πολίτες, οι οποίοι σε μια Γερμανία η οποία μαστίζεται απο μια άσχημη οικονομία, τον πληγωμένο εγωισμό των Γερμανών μετά τον Α παγκόσμιο πόλεμο και είχαν απελπιστεί καθώς η άλλοτε υψηλών προσδοκιών χώρα τους διέγραφε μια πολιτισμική πτώση και είχε αποδυναμωθεί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, αυτή η ταινία λειτούργησε σαν απο μηχανής θεός για τους εποικινωνιολόγους του Partie του Χίτλερ αφού πίστηκαν οι Γερμανοί πως το μόνο που χρειάζεται ωστε να λυθούν όλα τους τα προβλήματα είναι να ακολουθήσουν τον απόλυτο ηγέτη τους που σαν άλλος Πασπαρτού είχε τις λύσεις για όλα! Και φυσικά μετά απο αυτή την ταινία οσες βιαιοπραγίες και να έκαναν οι Γερμανοί, κανένας απο τους φυσιολογικούς, καλοκάγαθους, αλλά και αγανακτισμένους, φτωχούς και παραπλανημένους πολίτες δεν έφερε αντίρρηση στα SS. Αν θεωρείς Goacore οτι είμαι πολύ μικρός για να κρίνω εγώ τέτοια πράγματα, πέφτεις έξω... δεν είναι δικές μου σκέψεις, αλλά οι εξομολογήσεις ενος πρώην παραπλανημένου και αγανακτησμένου απο τα πολιτικά παιχνίδια, Γερμανού πολίτη. Μεσα απο την δική μου ανώριμη αντίληψη, ταυτίζω άμεσα την εποχή του 3ου Ράιχ στην Γερμανία με την μετα-πολιτευμένη Ελλάδα. Αυτό να κρίνεις, και εύχομαι ολόψυχα να μου αποδείξεις οτι είμαι λάθος.
Goacore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 πλακα κανεις τωρα....Να μου ελεγες κανενα μηχανικο, κανα φυσικο να λεγα οκ για το επιστημονιλικι, αλλα με γειωσες....respect φυσικος ειναι... Μεγαλειώδες! Κόντεψα να πνιγώ! Να 'σαι καλά, Goacore! Τιποτα βρε! να'σαι καλα!
wert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Είναι άραγε ο λιάκο επιτήμον ναι ή ού; εεεεε :oops: Εχει πλάκα λέει να δει τίποτα εδώ και να μας πλακώσει στις μυνήσεις Και αν ήταν φυσικός , πως τα κατάφερε ο μπαγάσας και έγινε παραφυσικός;
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 lol εχει πλακα στο οτι ο goacore απαντάει σε οτι τον βολεύει
Socratis_g Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και ο μεγας Αλέξης ήτανε αλβνέζος. Εγω έχω δει σπίτι του πάνω βόρειο ήπειρο. Και μάνα του μπουλκγάρα. :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.