Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Λες και καταλαβαίνω τους Ηπειρώτες...

Το ήξερα ότι δεν με πιάνεις όταν σου μιλάω. Αλλά νόμιζα ότι φταίνε τα ξύδια και τα λαχανικά.

punky

Ξεκολάτε πια με αυτό το "βλάχοι", "βλαχιά" κτλ. Οι Βλάχοι είναι μειονότητα. Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να λέει κανείς βλάχο κάποιον όταν θέλει να τον πει άξεστο ή τελoς πάντων για να καταδείξει στοιχεία επαρχιωτισμού (με την κακή, αν και δεν νομίζω ότι παίρνει εύκολα θετική έννοια).

Και κάτι ακομά, ξενοφοβία και καλός χαρακτήρας είναι περίεργο ζήτημα.

@ Λιακοπουλαίους

Ρε τι λέτε για το DNA. Πάτε καλά ; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία είναι οι τρεις κατ'εξοχήν πιο μπάσταρδες περιοχές στον κόσμο. Από τις οποίες έχουν περάσει τα τελευταία 3000 σχεδόν όλα τα φύλα που έχουν εμφανιστεί στο χώρο της Ευρώπης και όχι μόνο (λέγε με Άραβες στην Ισπανία, Μογγόλοι στην Ελλάδα και πάει λέγοντας). Και δεν μιλάω για εκδρομούλες. Και κάθεστε και μιλάτε για το dna. Φρίκη...

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα παντως ο κολλητος μου φιλος/αδερφος, τα ειχε με μια κοπελα απο την αλβανια (που πηγε με υποτροφια να συνεχισει σπουδες στην αμερικη) που ο φιλος μου, μου ειπε οτι ηταν απο τις πιο έξυπνες κοπελες που εχει γνωρισει (και ο φιλος μου ειναι απο τους πιο κομπλεξικους στο θεμα γυναικα)

παντως μου αρεσει πως οσοι μιλανε για ρατσισμο κλπ, ζητημα ειναι να εχουνε παει 2 νομους πιο μακρια...γιατι για εξωτερικο δεν το νομιζω....

Δημοσ.

Εγώ ήμουν λίγο ρατσιστής πιο παλιά, αλλά τελικά κατάλαβα οτι όλα αυτά ειναι μλκς.

Γενικοί κανόνες για ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού ισχύουν (πχ οι Έλληνες είναι αυτό, οι Αλβανοί εκείνο, οι Αμερικανοί το άλλο), αλλά αυτό δε σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι.

offtopic:

@Goacore

Είμαι 18 χρονών. Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά μισώ τους περισσότερους παπάδες (με εξαιρέσεις στα δάχτυλα του ενος χεριού), επίσης είμαι σκεπτικιστής και διαβάζω βιβλία απο άλλες θρησκείες, όχι συμπεράσματα ηλίθιων ψευτοσυγγραφέων (βλ. Λιακόπουλος) αλλά συγγράματα που πηγάζουν απο αυτές, με λίγα λόγια ακολουθώ τον Χριστό, αλλά όχι τον χριστιανισμο και την "Εκκλησία" έτσι όπως έχει καταντήσει. Α! επίσης κάποιοι καλοί μου φίλοι κάνουν χρήση ουσιών και εγώ έχω δοκιμάσει χασίς, παρόλα αυτά είμαι κατά τον ναρκωτικών και όχι των ναρκωμανών...

Επίσης, μου την σπάει ο Λιακόπουλος γιατί πάει σε 5-6 σωστά πράγματα να βάλει την σάλτσα του προκειμένου να πουλήσει τα βιβλία του και επιπλέον τραβάει πολύ καμμένο, απελπισμένο, αγανακτισμένο και παραπλανημένο κόσμο μαζί του.

Στα λέω αυτά προκειμένου να με αγνοήσεις, όπως κάνεις και με τον ]nick[

Τα περισσότερα απο αυτά που γράφει τα διάβαζα πορωμένα απο τα 10 μου (στα @@ οποιος δν με πιστεύει), το κεφάλι μου γέμιζε με αυτές τις μλκς, όσπου στα 13 μου βρήκα κοπέλα και ηρέμισα (btw Ελληνίδα ήταν αλλά Πεντηκοστιανή, πολύ πιο ηθική κοπέλα απο πολλά πουτ@νκια "Χριστιανές"), μέχρι τότε μιλούσα στους δασκάλους, μετά καθηγητές, φίλους, συγγενείς κτλ ακριβώς όπως μιλάς και εσύ: "ξυπνήστε!!! η αλήθεια είναι γραμμένη στα αρχαιοελληνικά κείμενα, αλλά και στη Βίβλο!!!! (οξύμωρο, αλλά όπως και ο Λιακόπουλος τότε τα είχα συνδιάσει, είχα παραπλανηθεί απο το Strange βλέπεις ;) ).

Το καλύτερο απ'όλα είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος πως ούτε καν ο Λιακόπουλος δν τα πιστεύει αυτά που λέει, αλλά σαν ένας άλλος Μικρούτσικος προσπαθεί να εκμεταλευτεί ένα κοινωνικό φαινόμενο προκειμένου να πλουτίσει, και επειδή σκέφτεσαι πολύ ρηχά, να σε βοηθήσω λίγο...

...υπάρχει αρκετός (ευτυχώς ακόμα πολύ λίγος κόσμος), που πιστεύει οτι θα έρθουν οι Ελ και θα σώσουν την Ελλάδα απο ανεργία, φτώχεια, έλλειψη παιδείας, δύναμης κτλ. Αυτός ο κόσμος αγοράζει τα βιβλία αυτά προκειμένου να κοροϊδέψει τον εαυτό του απο την μιζέρια και την δυστιχία του, σκέψου τι θα γίνει αν κατεβεί ως ανεξάρτητος (η ακόμη χειρότερα αν κατεβάσει κόμμα) βουλευτής ο Λιακόπουλος...

Και BTW Ελληνάρα (Goacore) αφού είσαι τόσο ενθερμος υποστιρικτής του Ελλαδιστάν (αναφερόμενος στην σημερινή οικονομικοπολιτική και πολιτιστική κατάσταση της χώρας και όχι στο Εθνος) γιατί δεν γράφεις στα Ελληνικά (την γλώσσα τον Ελ που πιστεύεις και αγαπάς μαζί με τον Χριστό... έλεος) και στα υπόλοιπα subforums;

Έτσι γιατί εγώ είμαι Ροδίτης και όπως πολλοί "Ελληνάρες" με νοοτροπία σαν την δική σου (μακάρι να κάνω λάθος) με λέτε "τουρκόσπορο", και προσβάλετε την ενσωμάτωση της Ρόδου στην Ελλάδα, (αλλά όταν έρχονται οι τουρίστες σε εμάς και θαυμάζουν τα μνημεία του Αρχαιοελληνικού πολιτισμού, τότε νιώθετε περήφανοι) δεν δείχνετε και πολύ το "support" σας στην Αρχαιοελληνική Παιδεία και στο Αρχαίο Ελληνικο Ήθος.

Δημοσ.

Το καλύτερο απ'όλα είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος πως ούτε καν ο Λιακόπουλος δν τα πιστεύει αυτά που λέει, αλλά σαν ένας άλλος Μικρούτσικος προσπαθεί να εκμεταλευτεί ένα κοινωνικό φαινόμενο προκειμένου να πλουτίσει, και επειδή σκέφτεσαι πολύ ρηχά, να σε βοηθήσω λίγο...

O Λιακόπουλος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως όποιος ποντάρει στη βλακεία κερδίζει.

Δημοσ.

γιατί ρε cloud?

αφού έχει καθιερωθεί καθολικά ο όρος. και στην τελική, έγραψα βλάχοι και όχι Βλάχοι (μιας και υπάρχει και μια ευαισθησία εδώ μέσα με τα κεφαλαία).

Και αντιαισθητικό θα ήταν άμα είχα μαρούλι στα δόντια και χαμογέλαγα ρε, ή ερχόμουν αχτένιστος.

Όταν λες "ξενοφοβία και καλός χαρακτήρας=περίεργο ζήτημα" εννοείς ότι είναι οξύμωρο; Κι όμως δεν είναι. Και το λέω, κρίνοντας από κάποιους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους που με περιβάλουν.

edit:

Πολύ μου άρεσε το post του Lomar. Και μπορώ να τον καταλάβω, γιατί κι εγώ από πολύ μικρός έκανα διάφορες ιδεολογικές διαδρομές που έπιασαν και τέτοιες αντιλήψεις, μέχρι να κατασταλάξω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι το σεξ (interacial ή μη). Και το ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Hondos!

btw, στο Αμέρικα υπάρχουν πολλοί σε στυλ Λιακόπουλος και περαν απο το τρελο χρήμα έχουν και τεράστια επιροή, νομίζεται οτι ο Cruz θα έριχνε την κοπελίτσα αν δεν έπερναν τα μυαλά της αέρα με την σαϊεντολογία... ;)

Δημοσ.

Lomar σε ευχαριστω παρα πολυ που εκατσες και εγραψες ολα αυτα για μενα. ειλικρινα ειναι τιμη μου. και αν μη τι αλλο δειχνει ποσο σε ενοχλησαν (η αληθεια ποναει) τα γραφομενα μου, ομως λυπαμε πολυ που δεν θα ασχοληθω κι εγω μαζι σου (δεν εχω αλλη επιλογη) καθως η ηλικια σου ειναι απαγορευτικη για σοβαρη κουβεντα (και πιστεψε με δεν στο λεω ειρωνικα). ευχομε να σε φωτισει και εσενα ο Θεος :D

και μια συμβουλη φιλικη: φροντιζε στα γραπτα να σου να βγαζεις λιγοτερο μενος και φανατισμο γιατι με παραπεμπεις με αυτο το στυλακι σε αγροικους το λιγοτερο.

Δημοσ.
Hondos!

btw, στο Αμέρικα υπάρχουν πολλοί σε στυλ Λιακόπουλος και περαν απο το τρελο χρήμα έχουν και τεράστια επιροή, νομίζεται οτι ο Cruz θα έριχνε την κοπελίτσα αν δεν έπερναν τα μυαλά της αέρα με την σαϊεντολογία... ;)

Οφφ τόπικ αλλά: ο Cruz? Ο Τομ ο Κρουζ? Σόρρυ, αλλά παρόλο που δεν είμαι καθόλου φαν, βρίσκω πως ένας από τους διασημότερους ΄σταρ του Χόλυγουντ, ναι, θα έριχνε μια έτσι-κι-έτσι-διάσημη-κοπελίτσα- χωρίς-φοβερή-καριέρα, και χωρίς σαιντελογία.

Δημοσ.

Για εσένα έγραψα 4 σειρές.

Και δε με πειράζει που δεν θέλεις να συζητήσεις μαζί μου, δεν είπα οτι "δεν θα ασχοληθώ μαζί σου", οπως λανθασμένα αναφέρεις παραπάνω.

Επίσης που είδες γραμμένο το οτι δεν με ενόχλησαν αυτά που έγραψες εσυ και άλλοι περι των ζητημάτων "Λιακόπουλος" και "Ρατσισμος";

Μια ερώτηση μόνο, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς οταν λες "Η αλήθεια πονάει";

Ειλικρινά ομως σε ευχαριστώ και εγώ για την τελευταία σου ευχη.

EDIT

Παρατηρώ επίσης οτι τα οξύμωρα σχήματα είναι τρόπος ζωής για εσένα και τους ομοίους σου...

Lomar σε ευχαριστω παρα πολυ που εκατσες και εγραψες ολα αυτα για μενα. ειλικρινα ειναι τιμη μου.

απο τη μια τιμή σου και απο την άλλη:

ομως λυπαμε πολυ που δεν θα ασχοληθω κι εγω μαζι σου (δεν εχω αλλη επιλογη) καθως η ηλικια σου ειναι απαγορευτικη για σοβαρη κουβεντα (και πιστεψε με δεν στο λεω ειρωνικα).

Που είδες τον φανατισμό, στο να υπερασπίζομαι τις αξίες μου, και να είμαι κατά του ρατσισμού;

Δημοσ.
παρεδώσε δε μου λες.Οταν έγραφες διαγώνισμα στα θρησκευτικά το Χριστό με μικρό το έγραφες;Ας έκανες το μάγκα εκεί όχι όπου μας παίρνει.

Με την ίδια λογική πήγαινε και εσύ και πες αυτά που λες μέσα σε ένα πλήθος Αλβανών για να δούμε αν "σε παίρνει"...!!!

Δημοσ.
@punky

Μήπως μου την είπες; :mrgreen:

Όχι ρε, ούτε κατά διάννοια.

Ίσα-ίσα που είπα ότι σε καταλαβαίνω γιατί έκανα παρεμφερείς ιδεολογικές διαδρομές.

Στο γυμνάσιο, ο τότε κολλητός μου, αυνανιζόταν με τη Χρυσή Αυγή και με είχε στο μπίρι μπίρι. Λίγο μετά, άλλος φίλος χουλιγκάνι του κερατά, έφαγε μια ξαφνική φλασιά και του μίλησε ο Χριστός στον ύπνο του και έγινε κοσμοκαλόγερος. Εκεί να δεις τι ψηστήρι είχα και πόσα βιβλία του πατήρ νεκτάριου μουλατσιώτη (νυν χριστιανοροκά) μου είχε πασάρει να διαβάσω. Ή πόσα ξενύχτια κάναμε να μου μιλάει για αυτά.

Χαίρομαι πάντως που υπάρχει και ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει όταν γράφω με τον αρλουμποειδή τρόπο μου. Αισθάνομαι λιγότερο δυσνόητος. Thanx agpr

Δημοσ.

Που είδες τον φανατισμό, στο να υπερασπίζομαι τις αξίες μου, και να είμαι κατά του ρατσισμού;

Μεσα στις "αξιες" σου ειναι να βριζεις επιστημων ανθρωπο (Λιακοπουλο) με φτηνες συκοφαντιες χωρις καμια τεκμηριωση? δεν νομιζεις πως εισαι πολυ μικρος για να εχεις σαφη εικονα για μερικα πραγματα που αλλοι εχουν 3 και 4 φορες Χ την ηλικια σου και ακομα ψαχνοντε? δηλαδη εσυ τωρα εισαι κατασταλαγμενος στα 18 σου σε ολα τα θεματα ε? ενταξει ακουστηκες! (διαβαστηκες εστω) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...