Προς το περιεχόμενο

5.1 Ηχεία Σε Κάρτα 2.1 Πώς ;;

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους. πορώ να συνδέσω ηχεία 5.1 σε κάρτα ήχου που υποστηρίζει μέχρι 2.1 ηχεία ;;

Υπάρχει κανας μετατροπέας, Προσπάθησα να συνδέσω τα 3 καλώδια των ηχείων, το πρώτο στην Line-Out, το δέυτερο στην Line-In και το τρίτο στην Mic αλλα τίποτα έπαιζαν μόνο οι δύο δορυφόροι που είχα συνδέση στην Line-Out. Πώς μπορώ να ακούω και απο τα 6 ηχεία ;;

Δημοσ.

Αφού η κάρτα ήχου υποστηρίζει μέχρι 2.1 ηχεία τότε φυσικά και δεν γίνεται να βάλεις ηχεία 5.1 αφού πολύ απλά ο επεξεργαστής της κάρτας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με 2.1 και οχι σε 5.1 ηχεία.

Δημοσ.

Αφού μόνος σου τα λες. 5.1 ηχεία σε 2.1 κάρτα. Ποια κάρτα είναι αυτή που έχεις;

Πάρε μια φτηνή audigy να κάνεις τη δουλειά σου

Δημοσ.

Δέν γίνεται αυτός ο ήχος που θα βγεί απο τα 3 ηχεία με κάποια αλχημεία να μοιραστεί σε 6 ;;

Δημοσ.

Να στο πω απλά...όχι. Αυτή τη δουλειά την κάνει η κάρτα ήχου με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στους drivers.

Με 25 ευρώ παίρνεις μια audigy se 7.1.

Δημοσ.

μπορεις να χρησιμοποιησεις ανταπτορες πχ 2 υποδοχες για καρφια που να βγαινουν σε ενα καρφι για να συνδεσεις τα δυο ηχεια η και τα τρια σαν ενα και αντιστοιχως και τα αλλα και να ειναι σαν 2.1 μονο που δεν θα εχεις surround klp.ετσι εχω συνδεσει 5.1 συστημα στην μια υποδοχη που βγαζει μπροστα η τηλεοραση μου. με επιφυλαξη παντα.

Δημοσ.

Γίνεται αυτό που λες αλλά έτσι δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσει αφού ουσιαστικά θα λειτουργούν σαν ηχεία stereo.

Δημοσ.

ναι αυτο ειπα και εγω δεν θα εχει surround αλλα στερεο αλλα το ειπα σαν λυση αναγκης σε περιπτωση που το παιδι για καποιο λογο δεν θελει να παρει αλλη καρτα.η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ειπατε μια απλη καρτα 7.1 με 25 Ε(αν και καλυτερα μια μεταχειρισμενη αν δεν μπορει να δωσει παραπανω -μεγαλη διαφορα μια audizy se απο μια aydigy 4 πχ).

Δημοσ.

Φίλε bluesattack αυτό εννωούσα και εγώ, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ τον αντάπτορα που λές (τα 3 καρφιά να τα κάνει 1 καρφί) θα με έσωνες. Εδώ Μεσολόγγι ένα-δυό μαγαζιά που έχω ψάξει δέν έχουνε. Θα με σώσεις ξέρεις πού μπορώ να ψάξω ;;

Περιμένω σύντομα (θετικά, ελπίζω) νέα σου..

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ μετατροπέα που θα συνδέω 3 καρφία ήχου και θα τα κάνει 1 καρφί ήχου.

Περιμένω σύντομα (ελπίζω) τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας, στο θέμα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...