DJ-RaZieL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τι σας έχω βρε? Νέα κομματάκια για να γουστάρετε!!!! Ένα Remix απο ένα παλιό μου κομμάτι,synth-pop και δύο άλλα house style... Καλή σας ακρόαση! http://www.abaxb2b.com/qtgeo/DJ%20RaZieL%20-%20Don't%20You%20Remember%20%5BLounge%20ReMiX%5D.mp3 http://www.abaxb2b.com/qtgeo/DJ%20RaZieL%20-%20Hell%20VS%20Paradise.mp3 http://www.abaxb2b.com/qtgeo/DJ%20RaZieL%20-%20eL3KTR0N.mp3
DJ-RaZieL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά σας αρέσουν? Δέν άκουσα κανένα σχόλιο......
tzinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 thn teleutai fora an thymamai kathlaksame se tsakomo epeidh thixthkes gia thn eilikrinh kritikh pou kaname, opote ti perimeneis tora?
DJ-RaZieL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Απλά πράγματα... Θέλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!
Founes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σου DJ-RaZieL.... Κατέβασα και άκουσα τα κομματάκια σου... Έχω να πω λοιπόν τα εξής... Για αρχή, τα δυο πρώτα δεν θα τα χαρακτήριζα House!!! Όπως επίσης δεν τα θεωρώ και τόσο καλά, αν εξαιρέσεις τα 3 πρώτα λεπτά του Electro που αν μη τι άλλο έχει ένα ρυθμό, αλλά η συνέχειά του με απογοήτευσε... Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλήψεις την προσπάθεια... πιστεύω οτι μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα...
DJ-RaZieL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Φυαικά και έχεις δίκιο γιατί όπως είπα το πρώτο είναι synth-pop και δύο άλλα house style... Με το πρώτο να είναι progressive ενώ το δέυτερο electro! Δέν είναι λοιπόν τα 2 πρώτα house αλλά μόνον το ένα. Ίσως δεν ακούς και πολύ το στυλ αυτό ε? Τέλος πάντων. Το σημαντικότερο για ένα κομμάτι καλό, είναι η πιασάρικη μελωδία και φυσικά ο ζωντανός ρυθμός. Το άλλο άκρο, που αποτελεί και το 90% της παραγωγής, είναι ο ήχος. Εγώ είμαι παραγωγός και όχι τόσο συνθέτης... Δέν σε εξέπληξαν λοιπόν προφανώς γιατί έχω αναλωθεί πάρα πολύ στο θέμα του ήχου και πολύ λιγότερο στην σύνθεση. Πιστεύω να το έννοιωσες αυτό και να είδες πώς ο ήχος του είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, παλεύω την ποιότητα όμως της σύνθεσης και όχι μόνον την ποσότητα. Γι' αυτό θέλω απόψεις. Σε κάλυψα?
Vagos_46 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ειμαι της.... μεταλλικης μουσικης και δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα για την ποιοτητα ηχου πραγματι ειναι πολυ καλη(ειδικα στο hell vs paradise)! nice job! :-D
blueviper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το πρώτο κομμάτι το θυμάμαι...ακόμα πάσχει από όσα του είχαμε αρκετοί αποδώσει και τότε. Γενικό σχόλιο...η ηχητική ποιότητα μου είναι αδιάφορη, όταν δε συνοδεύεται πρώτιστα από την ανάλογη συνθετική ουσία. Μου θυμίζει ένα κουτί κομψότατο και με υπέροχο περιτύλιγμα, που μέσα διαθέτει λαμέ τσίγκινα δαχτυλίδια. Προς το παρόν λοιπόν, αξιόλογες συνθετικές ιδέες προσωπικά δεν έχω ακούσει ακόμα. Αν λείπει το συγκεκριμένο ταλέντο, δε θα ήταν τραγικό να υπάρξει μια συνεργασία που θα αξιοποιήσει περισσότερο τη γνώση σου στη διαχείριση του ήχου. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.