BadAcid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Xeri kaneis pos vazo ta stoixeia tou rapidshare account sto us downloader?thanks
stimuli Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 αν λες το ρωσσικο προγραμμα δεν γινεται.....
BadAcid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 To flashget 1.80 katevazei os to 99% kai meta papala xeris kaneis ti ginetai?
agoraki_23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Άκουσα ότι όταν κατεβάζεις πάρα πολλά αρχεία μαζί έχει πρόβλημα στο 99%. Εγώ τα κατεβάζω ένα ένα και μια χαρά κατεβαίνουν με Flashget
BadAcid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ena ena ta katebazo me flashget ti pali ta pexe to rapidshare?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 βάλε rapget :wink: (σου δίνω το link του τοπικ μου γιατί τώρα τελευταία έχει κάποια προβλήματα το rapget) Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις δυνατότητες του rapget.
BadAcid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Xanagirisa sto flashget beta 2 ola ok mallon i 2.80 final exei bugs
agoraki_23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Η beta ίσως να είχε bugs η τελική δύσκολο να έχει τα bugs... Θέλω να πω ρε παιδιά ότι κάτι κάνετε λάθος δε φταίει το bug... Εγώ κατεβάζω κανονικότατα με τη final και μάλιστα σε ένα λάθος που μου βγαζε και δεν άνοιγε το πρόγραμμα με τίποτα,η πρώτη μου σκέψη ήταν κάποιο λάθος στο configuration του pc μου και έτσι το διόρθωσα αλλάζοντας directory...Δεν είπα ότι φταίει το πρόγραμμα. Εκτός από το να βάζετε password όταν κατεβάζετε το αρχείο πάντε στις ρυθμίσεις -διαχειριστής τοποθεσιών και βάλτε http://rapidshare.com και τα στοιχεία σας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγω κατεβαζω με rapget 1.26 αλλα πρωτα περναω τα αρχεια απο το Graber για να μου δωσει direct links.Αλλοιως οπως παλια δεν γινετε.
agoraki_23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πως δεν γίνετε θα με τρελάνετε? Εάν έχετε τσεκαριμένο το direct links στο premium account σας και το flashget έχετε βάλει τα στοιχεία του account αυτού,απευθείας το flashget κατεβάζει από τη διεύθυνση που του δίνετε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πως δεν γίνετε θα με τρελάνετε?Εάν έχετε τσεκαριμένο το direct links στο premium account σας και το flashget έχετε βάλει τα στοιχεία του account αυτού,απευθείας το flashget κατεβάζει από τη διεύθυνση που του δίνετε... Με αυτο τον τροπο μεχρι και την τελευταια φορα που ειχα δοκιμασει κατεβαζε αλλα το pc σερνοτανε.Ουτε σερφαρισμα δεν μπορουσα να κανω και το εγκατελειψα.Το rapget ειναι πιο ...φιλικο.
agoraki_23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Aπό αυτή την άποψη είμαι απόλυτα σύμφωνος... όντως αν δε βάλεις χειροκίνητο όριο στο flashget το σερφάρισμα σέρνετε σε σχέση με rapget, αλλά αυτό είναι γιατί χρησιμοποιεί τη full ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις...Για αυτό το λόγο το προτιμώ εγώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Aπό αυτή την άποψη είμαι απόλυτα σύμφωνος...όντως αν δε βάλεις χειροκίνητο όριο στο flashget το σερφάρισμα σέρνετε σε σχέση με rapget, αλλά αυτό είναι γιατί χρησιμοποιεί τη full ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις...Για αυτό το λόγο το προτιμώ εγώ. Με το rapget ακομα και οταν η otenet , το dslam ή δεν ξερω ποιος εχει κεφια και κατεβαζω με το max μου 200ΚΒ το σερφαρισμα ειναι κανονικο . :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.