Προς το περιεχόμενο

Έχασα δεδομένα!!!!!

teachertza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω.άνοιξα το pc και πρίν μπώ στα windows

έτρεξε το checkdisk.μετά μου βρήκε λάθος index(?) και μου έκανε delete άτι αρχεία.όπως καταλαβαίνεται μόλις μπήκα στα windows μου έλειπαν τα μισά mp3 κ.τ.λ.Τί να κάνω?το έχω πάθει 2 φορές.

Δημοσ.

Αν έχεις σύστημα αρχείων FAT32, θα πρότεινα να το γυρίσεις σε NTFS που είναι κάπως πιο αξιόπιστο. Επίσης, ένας έλεγχος με το κατάλληλο διαγνωστικό πρόγραμμα της κατασκευάστριας εταιρίας του σκληρού σου δίσκου, δε θα ήταν άσχημη ιδέα...

Δημοσ.

Αφου οπως λες το εχεις ηδη παθει δυο φορες, αρχισε να σκεφτεσαι σοβαρα την πιθανοτητα να αντικαταστησεις το δισκο σου και να αντιγραψεις τα δεδομενα σου σε αλλο μέσο(dvd, δευτερο δισκο), για να μην τριτώσει το κακό.

Απο προσωπική εμπειρια, θα ελεγα πως οι σκληροί δίσκοι μετα απο πενταετια σκληρής και καθημερινης χρησης (αντιγραφες, διαγραφες, δημιουργια dvd) αρχισουν να παρουσιαζουν προβληματα παρά τη συντηρηση(ανασυγκροτηση, καθαρισμα κλπ).

Τωρα τι μπορεις να κανεις για να τα επανακτησεις.Μην δημιουργησεις καινουργια αρχεια, και εγκατεστησε μια εφαρμογη ανακτησης δεδομενων.Προσωπικα χρησιμοποιώ το "easy recovey pro" και με εχει βγαλει απο πολλες ασχημες καταστασεις.

Καλή επιτυχία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...