GeorgeSerafeim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 S.O.S. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να απαγορεύει το surfing στο internet αλλά να επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα sites? PS Δεν είμαι εργοδότης!!!
alwin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 To HTTrack είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για offline browsing (περιήγηση στο Internet, χωρίς σύνδεση). Μπορείτε να κατεβάσετε τα περιεχόμενα ολόκληρων sites από το Internet σε έναν φάκελο για να τα επισκέπτεσθε offline. Το HTTrack μπορεί επίσης να ανανεώνει τα υπάρχοντα sites και να συνεχίσει τη διαδικασία downloading από εκεί που διακόπηκε (resume).
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 συγχαρητήρια φίλε μου για το πρόγραμμα, αλλά αυτό κατεβάζει όλα τα περιεχόμενα?
takis456 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 alwin δεν ζητάει κάτι τέτοιο Ναι με firewall ίσως να μπορούσες να το κάνεις..
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ta perissotera routers pleon exoun pollous tropous oste na apotrepseis tin emfanisi selidwn i xrisi tou web browsing genikws. exo to linksys wag354g kai to zyxel 2602r. kai ta 2 exoun epilogi na mplokaroun istioselides me sigkekrimenes lekseis tis opoies tis orizeis esi. to de linksys (to zyxel den to exo psaksei k poli gia na ksero an exei k auto auti tin leitourgia) exei epilogei na mplokareis poia ip i mac tha mpainei sto internet, se poies ores, i akoma k poia protokolla tha mporei na xrisimopoiei. koitakse to an exeis modem/router oste na kanis tin douleia sou etsi.
alwin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 alwin δεν ζητάει κάτι τέτοιο Ναι με firewall ίσως να μπορούσες να το κάνεις.. Takis456 nai to xero pos afto to programataki den kanei akrivos afto pou thelei o filos mas, alla sigoura tou kanei tin zoi pio eukoli apoti na kathete na rithmizi to firewall tou kai an dexete teties rithmisis to firewall pou tha exei o filos mas.
GeorgeSerafeim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο για το προγραμματάκι, καλούτσικο είναι αλλά και πάλι δεν κάνει αυτό που θέλω. Αναζητώ μια εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να ορίζω μια λίστα από διευθύνσεις τις οποίες, αυτές και μόνο αυτές, θα μπορεί να επισκέπτεται αυτός που βρίσκεται στο συγκεκριμένο PC.
[email protected] Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 To HTTrack είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο για offline browsing (περιήγηση στο Internet, χωρίς σύνδεση). Μπορείτε να κατεβάσετε τα περιεχόμενα ολόκληρων sites από το Internet σε έναν φάκελο για να τα επισκέπτεσθε offline. Το HTTrack μπορεί επίσης να ανανεώνει τα υπάρχοντα sites και να συνεχίσει τη διαδικασία downloading από εκεί που διακόπηκε (resume). Takis456 nai to xero pos afto to programataki den kanei akrivos afto pou thelei o filos mas, alla sigoura tou kanei tin zoi pio eukoli apoti na kathete na rithmizi to firewall tou kai an dexete teties rithmisis to firewall pou tha exei o filos mas. Re Alwin .... sto Marketing tHs etairias eisai ......??????? :twisted:
capthookb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω με firewall αν μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά με έναν proxy server σίγουρα μπορείς.
alwin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Re Alwin .... sto Marketing tHs etairias eisai ......??????? :twisted: ehm ... oxi oute pososta perno. Den vlepo to kako na protino ena programa an exipireti kapoion kata kapio tropo. Kai pistevo einai kalitera na prospatho na doso mia lisi para na sxoliazo...
alwin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο για το προγραμματάκι, καλούτσικο είναι αλλά και πάλι δεν κάνει αυτό που θέλω. Αναζητώ μια εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να ορίζω μια λίστα από διευθύνσεις τις οποίες, αυτές και μόνο αυτές, θα μπορεί να επισκέπτεται αυτός που βρίσκεται στο συγκεκριμένο PC. Dokimase na psaxis gia kapio programa san auta pou plokaroun roz sites ena paradigma einai to iShield den nomizo na kanei tin douleia pou theleis alla den xero kalitero paradigma na sou po. O proxy server mporei na to kanei afto alla gia idioti den to sinisto(oikonimika).
capthookb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 O proxy server mporei na to kanei afto alla gia idioti den to sinisto(oikonimika). Τι εννοείς;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 S.O.S.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να απαγορεύει το surfing στο internet αλλά να επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα sites? PS Δεν είμαι εργοδότης!!! Nαι υπαρχει το CyberPatrol (http://www.cyberpatrol.com/ ) για να κανεις την δουλεια που θελεις. Οταν κανεις εγκατασταση το προγραμμα και το τρεξεις πατας στο open Hq και πηγαινεις στο customize filter settings, μετα πατας διπλα στην λιστα για να δεις και τις αλλες επιλογες. Στο web>categories επιλεγεις στο preset filter strength το web yes list (all other sites blocked). Κατω στο My allowed sites βαζεις τα sites που θελεις και κανεις save. Επισης κοιτα στο time management να βγαλεις στο customize time restrictions το time management. Αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.