daceandsara Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Albatron 7600 GT 256 MB (me fan) H' Gainward 7600GT 256 MB Silent FX ?? (xwris fan) Oi kartes grafikwn xwris anemistiraki alla me megalh psiktra aksizoun h zestenontai polu??
giorgos th. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 an exeis poli kalo airflow sto kouti kai den tis tinakseis ta muala sto o/c pare tin pathitiki.
HamerZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Αν θες να μην ακούς την ψύκτρα της να περνά ίσως και του επεξεργαστή πας σε παθητική.
FocusX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 an exeis poli kalo airflow sto kouti kai den tis tinakseis ta muala sto o/c pare tin pathitiki. Συμφωνώ, αν έχεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ airflow πηγαινε σε silent. Αλλιώς ούτε να το σκέφτεσαι. Πήρα μια 7950GT με παθητική ψύξη και έφτανε στα παιχνίδια 105C! Αναγκάστηκα να της βάλω μια Zalman VF900 και ηρέμησα.
passaris91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 egw prothnw thn allh me fan gt to kalokairi mallon tha exei provlima gt me thn pathitikh den exeis toso megalh apovoli thermothtas oso me ton anemisthra!gt oso nanai h karta afth exei arketa dinatos gpu me apotelesma tha anevazei megalh thermokrasia!tora an thes silent fasi.....
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Passive και ξανά passive. Έχω μια 6600GT Silentpipe AGP που ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες σαν τσιπάκι. Το περασμένο καλοκαίρι σε Tt ARMOR χωρίς κανένα ανεμιστήρα στο κουτί, δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα.Ενδεικτικά σε full load είχα 89-90°C αν θυμαμαι καλά. Προτείνω ανεπιφύλακτα fanless αν σε ενδιαφέρει ο θορυβος. Αν όχι πάρε με ανεμιστήρα.
FocusX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Και η δική μου κάρτα μια χαρά δούλευε με 105 βαθμούς, αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό. Ο χρόνος ζωής της κάρτας μειώνεται και αρκετά μάλιστα ειδικά αν παίζεις συχνά παιχνίδια. Άσε που ανεβάζει τη θερμοκρασία του συστήματος γενικά. Αν δεν είσαι gamer τότε καλύτερα προφανώς το fanless
TRINITY_CREW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Albatron 7600 GT 256 MB (me fan) H' Gainward 7600GT 256 MB Silent FX ?? (xwris fan) Oi kartes grafikwn xwris anemistiraki alla me megalh psiktra aksizoun h zestenontai polu?? Oson afora sto thema fan h no fan nomizo kaliftikes parapano, alla gia to theo, min pareis me tipota ALBATRON. ALBATRON sucks !!!
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Oson afora sto thema fan h no fan nomizo kaliftikes parapano, alla gia to theo, min pareis me tipota ALBATRON.ALBATRON sucks !!! Σαν πολυ απολυτως δεν εισαι? Οσο για την ερωτηση του φιλου... Εγω λεω με fan εαν δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα με τον θορυβο... Στην τελικη εαν κατεβαζεις το βραδυ μπορεις και σε ενοχλει μπορεις ειτε να το "κλεινεις".Ψαξε να δεις εαν υποστηριζει αυτη την δυνατοτητα μεσω software.
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 FocusX διαφωνούμε μιας και είναι γνωστό το πόσο ανεβάζει θερμοκρασίες μια 6600GT. 1.Εν ολίγοις οι θερμοκρασίες που ανέφερα είναι παραπλήσιες με αυτές των 6600GT AGP με stock cooler. 2.Είμαι gamer και έχω fanless εδώ και ένα χρόνο. Όσο για το airflow που προαναφέρθηκε, μια agp κάρτα είναι η πρώτη κάρτα κοντά στον/ους exhaust fan/s ενός κουτιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.