Προς το περιεχόμενο

Δείτε τι γίνεται μέσα στον σκληρό δίσκο όταν εσείς κάνετε συνηθισμένες εργασίες!

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν έχετε κανενα παλιό δισκάκι για πέταμα (εγώ έχω πολλούς για πειράματα) μπορέιτε άφοβα να το δοκιμάσετε. Ο δίσκος μπορεί να είναι πολύ ως υπερβολικά ευαίσθητος αλλά μην νομίζετε, εγώ για πλάκα δουλευα έναν ανοικτό 2gb για καμια βδομάδα μέχρι που τον άγγιξε ένας παράξενος τύπος και πάπαλα...!

Δημοσ.

Πολύ καλό βίντεο!!! Θα ήθελα να το δω να κάνει και defragment!!!

Για αποθήκευση χρησιμοποιήστε το plugin "video downloader" του Firefox (κάντε κανα search στο forum για details) ή pm me αν είναι να το στείλω σε κανα rapidshare

Δημοσ.

απο περιέργια είχα χαλάσει και εγώ έναν 8άρι....Έτσι για να δω τι κάνει όταν δουλεύει...

Βέβαια ο δίσκος και στο video είναι σχετικά παλιος... Διότι φίλος έχεο ανοίξει 200άρι (δουλεύει ακόμη) και η κεφαλή δεν πάει απλά πιο γρήγορα αλλά δεν την πιάνει ούτε το μάτι καλα καλά.. Και δεν κάνει και τόσο θόρυβο... Γενικά με πορώνει να βλέπω το δίσκο έτσι....

Υπάρχει και ένας raptor νομίζω με plexi από πάνω... Όπως επίσης υπάρχουν και mod να βάλεις εσύ αντί το από πάνω καπάκι plexi... ΜΗΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ... Εκτός και αν έχετε κανένα αρχείο που δεν τον χρειάζεστε... (μμμ... Μου μπαίνουν ιδέες τώρα πάλι)

Δημοσ.

Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Αλλά επιτέλους κατάλαβα τι είναι αυτό που κάνει θόρυβο.

Οι raptors με το plexi απο πάνω είναι εντυπωσιακοί. Αλλά πως θα τους βλέπεις όταν είναι μέσα στο κουτί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...