Glitserman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Geia sas paides Eixa ena provlimataki me enan 120ari western digital o opoios kata pasa pithanotita paei gia na xtipisei Mipws iparxei kanas tropos na to swsoume? Episis exw mia MOBO P5P800 mporw na tis valw Sata II panw ? Parakalw opws enimerwsete gia opoia ekseliksi euxaristw!
billpeppas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Eixa ena provlimataki me enan 120ari western digital o opoios kata pasa pithanotita paei gia na xtipisei Mipws iparxei kanas tropos na to swsoume? Δυστυχώς όχι, δεν γίνεται να τον "σώσουμε". Ναι, μπορείς να βάλεις δίσκους SATA II επάνω, απλά θα δουλεύουν ως SATA I ( σιγά την διαφορά! [ oops, είπα διαφορά ? δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις ] )
SiMP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Δοκίμασε τα Diagnostics για WD δίσκους που υπάρχουν στο HIREN BOOT CD. Αν δεν κατάλαβες τι λέω κανε μια αναζήτηση για Hiren. Ειναι μια συλλογη προγραμμάτων επαναφοράς δίσκων να το πω λαικιστί. Σε εμένα εχει σώσει "ασωστα" σε πολλαπλές περιπτώσεις. Απλα ίσως για τιν περίπτωση σου να χρειαστεί να τρέχει ενα utility για 20 ώρες σερί ψάχνοντας ολα τα sectors.
billpeppas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στον δίσκο ( σε οποιοδήποτε εξάρτημά του ) δεν μπορείς να το διορθώσεις με πρόγραμμα... Διαφωνία στην διαφωνία
Glitserman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Euxaristw paides tha psaksw kai tha dw ti mporw na kanw..
SiMP Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Billy ειχα εναν SATA 300αρι αρχισε να κανει τον εκνευριστικο ήχο κλικ κλικ που προμήνυε το τέλος του. Μια τον διάβαζε μια δεν τον διάβαζε. Του εκανα ενα διαγνωστικό 24ωρο σχεδόν εφτιαξε 2 bad sectors και τώρα 3 μήνες μετά δουλεύει αψογα. Εχετο υπ'όψιν και εγω υπέρ της αποψης σου ήμουν. Βλέπεις ποσα λιγα post εχω δεν θα έγραφα αν δεν ήμουνα σίγουρος για αυτο που θα πώ. No offence
billpeppas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Sounds more like a coincidence my friend Γιατί τα "clicking" δεν έχουν σχέση με την κατάσταση της "επιφάνειας" των platter
Glitserman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Paides exoume thema... Paw apo to disk managment na perasw to disko kai ekei pou tou kanei kai kala to partheniko Format ftanei mexri to 17% kai meta ton xanei entelws... Paei e ?
Glitserman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Auto to monolektiko de to katalava... Alla gia na koimithw isixos simera Piga kai agorasa enan 250ari kai eimai ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.