Προς το περιεχόμενο

Ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η SONY πια????

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δήλωσε και ένας ex ibm ότι ίσως και οι πυροβολισμοί να ήταν marketing trick.

μπααα! μιλαμε για αμερικανους....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
μπααα! μιλαμε για αμερικανους....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dot_clear.gif dot_clear.gif

Rumor: Ex top IBM Executive says PS3 shootings could be Sony Marketing

A reported previous 'top executive' of IBM has commented that news of shootings surrounding the launch of the PS3 could well and truly just be part of Sony's master PR folk.

Fentweller also understands about marketing – and it came as no surprise to him when reports started coming out that people were being shot over a Sony Playstation 3.

“This is nothing new,” he said. “Back in the eighties, IBM came up with a similar advertising campaign. We were going to have people crushed to death under piles of computers that were loaded with the Windows operating system in order to show how unsafe the program was. Unfortunately, there were some short-sighted people at Corporate who didnʼt want to go that route. It looks like Sony picked up

on our idea, though.”

If this is true, this is yet another black eye for the once-powerful giant that has suffered from the backlash from a botched launch for the Playstation 3 all the way through the latest embarrassment – a phony blog that was supposed to trick people into believing that all of the coolest people in the world were wanting a PSP.

News Source: Mediapython.com

Δημοσ.
xazomares. i sony einai makran i kaliteri eteria gia konsoles. makran...

Δε μπορώ παρά να συμφωνίσω μαζί σου... Τα επιχειρήματά σου είναι αδιαμφισβήτητα!

Δημοσ.

Ναι πως... εδώ είναι Ελλάδα, Ευρώπη, δεν είναι Ιαπωνία (αν και κάποιοι θα το ήθελαν). Δεν περνάνε αυτά. Sony και βλακείες. Αφήστε τα τούβλα τις Sony να τα πάρουν αυτοί που τα γουστάρουν και μην μπαίνετε στο τριπάκι. Γνωρίζω δεκάδες άτομα, φίλους και γνωστούς, που έχουν PS κι όμως κανένας δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι πραγματικά ασχολείται με κονσόλες.Κανά Pro Evo, κανά Guitar Hero τώρα στις γιορτές και αυτά είναι. Δεν λέω ότι όλοι όσοι έχουν PS είναι σαν αυτούς. Ίσως οι δικοί μου να είναι η μειοψηφία.

Κι όμως δεν ξέρω ούτε έναν που να έχει ΧΒΟΧ που να μην το έχει ψάξει, να μην το έχει πειράξει, να μην του κάνει παπάδες, γενικά να αγνοεί τι ακριβώς μπορεί να κάνει η κονσόλα του. Φυσικά αυτοί που έχουν ΧΒΟΧ είναι πολύ λιγότεροι.

Δημοσ.

Μαθημα στις ''αίθουσες'' του insomnia.gr Νο 112312412552....3432

1ον:H sony δεν ειναι η καλυτερη εταιρια για κονσολες.:???:

(τεραστια επιτυχια playstation,playstation 2 εκτος υλης)

(να διαβασετε τις 5 σελιδες μονο την ''πορεία ενος χρονου με το 360'')

2ον:οσοι εχουν παρει ή θα παρουν κονσολα της sony πηραν τουβλα:???:

(δεν ειναι ψαγμενοι οπως οι κατοχοι ΧΒΟΧ)

ΚΕΝΡΙΚΗ ΙΔΕΑ: Ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η SONY πια????

επιτηρητης αιθουσων Bill Gates

Δημοσ.
xazomares. i sony einai makran i kaliteri eteria gia konsoles. makran...

Σε κατι τετοιους βασιζεται και η Sony.

Ορισμενοι πινουν νερο στο ονομα της και αγοραζουν τυφλα τα προιοντα της χωρις να ξερουν το γιατι...

Δημοσ.
Μαθημα στις ''αίθουσες'' του insomnia.gr Νο 112312412552....3432

1ον:H sony δεν ειναι η καλυτερη εταιρια για κονσολες.:???:

(τεραστια επιτυχια playstation,playstation 2 εκτος υλης)

(να διαβασετε τις 5 σελιδες μονο την ''πορεία ενος χρονου με το 360'')

2ον:οσοι εχουν παρει ή θα παρουν κονσολα της sony πηραν τουβλα:???:

(δεν ειναι ψαγμενοι οπως οι κατοχοι ΧΒΟΧ)

ΚΕΝΡΙΚΗ ΙΔΕΑ: Ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η SONY πια????

επιτηρητης αιθουσων Bill Gates

Ωραίο το αστειάκι σου φίλε μου αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας.

Η Sony ήταν η καλύτερη εταιρία για κονσόλες. Όπως ήταν και η Atari, h Sega, h Nintendo κλπ. Αυτήν την στιγμή, καλώς η κακώς δεν είναι. Τώρα αν μέσα στο 2007 ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και ένα σεβαστό μερίδιο στην αγορά, βγάζοντας παράλληλα αντίστοιχους ή και καλύτερους τίτλους από το 360 και ανάλογες υπηρεσίες, τότε πάλι εδώ είμαστε.

Δημοσ.
Ωραίο το αστειάκι σου φίλε μου αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας.

Η Sony ήταν η καλύτερη εταιρία για κονσόλες. Όπως ήταν και η Atari, h Sega, h Nintendo κλπ. Αυτήν την στιγμή, καλώς η κακώς δεν είναι.

Κατσε...

ο τροπος σου να κρινεις ποια εταιρια ειναι καλυτερη ειναι λιγο....παραξενος:confused:

το PS3 δεν εχει μηνα που εχει κυκλοφορισει.(και οχι σε ολον τον κοσμο)

Το PS2 πουλαει ακομα τρελα!το PS1 τα γνωστα...

Τωρα πως εσυ κρινεις οτι η sony δεν ειναι η καλυτερη εταιρια για κονσολες μονο εσυ ξερεις.

εγω λεω ας πουμε οτι αυτον τον μηνα ειναι η Nintendo η καλυτερη εταιρια για κονσολες (με την λογικη σου) ,σε κανα μηνα θα ειναι η sony και τωρα που μιλαμε απο στιγμη σε στιγμη μπαινει η MS στην πρωτια κερδιζοντας στο νημα την Nintendo και ισως διατηρησει αυτο το πλεονεκτημα για τα επομενα 5 λεπτα οπου θα εχουμε μαλλον διαδοχη κατασταση στην πρωτη θεση:-| :-| :-? :-D :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω είμουν ξεκάθαρος:

Τώρα αν μέσα στο 2007 ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και ένα σεβαστό μερίδιο στην αγορά, βγάζοντας παράλληλα αντίστοιχους ή και καλύτερους τίτλους από το 360 και ανάλογες υπηρεσίες, τότε πάλι εδώ είμαστε.

Που το βρίσκεις το παράξενο? Κάτσε πρώτα να τα κάνει αυτά και μετά το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν.... χλωμό.... ;)

Δημοσ.

Στην τελευταια παραγραφο στο προηγουμενο ποστ μου εδειξα το σκεπτικο μου.Ο ''θρονος'' δεν αλλαζει ετσι για πλακα και ποσο μαλλον οταν καποιος παιζει χωρις αντιπαλο.Σε μια πενταετια απο τωρα θα μπορουμε να πουμε ποια κονσολα ειναι καλυτερη και οχι ποια ειναι καλυτερη εταιρια για κονσολες,αυτος ο ''τιτλος'' κερδιζεται στο χρονο και οχι στην χρονια.

Που το βρίσκεις το παράξενο? Κάτσε πρώτα να τα κάνει αυτά και μετά το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν.... χλωμό.... ;)

αυτο που λες ειναι η γνωμη σου και πρεπει να αφορα την ''κοντρα'' Ps3-360 και οχι την κοντρα MS-Sony για το ποια ειναι καλυτερη εταιρια για κονσολες... μετα τα PS1,PS2,XBox δεν νομιζω να τiθεται θεμα συγκρισης...:wink:

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω εδώ και χρόνια για ποιό ακριβώς λόγο πουλάει το PS2 και ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον να καταλάβω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν PS2 αυτή τη στιγμή, στο κατώφλι του 2007! Δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική τους.

Θεωρείτε ότι όσοι αγοράσουν PS2 αυτά τα Χριστούγεννα είναι πραγματικοί "κονσολάδες"? Δεν θα λέγατε ότι είναι πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με πιτσιρίκια που θέλουν μια φτηνή κονσόλα που θα πάρουν με το δώρο από τα κάλαντα ή 30άρηδες που θέλουν να το βάλουν στο σαλόνι τους για να παίζει όλη η παρέα το Buzzer και το PES6?

Όταν μιλάω για "τούβλα" αυτό εννοώ, έχει πέσει τόση διαφήμιση που όταν ο κύριος Άσχετος (που δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην αγορά) θελήσει να πάρει μια κονσόλα, θα πάει αμέσως να πάρει το "Playstation της Sony", που γράφει γι'αυτό ακόμα και το Nitro, το Max και το...Cosmopolitan. Άσχετα αν υπάρχουν κονσόλες στα ίδια λεφτά με ισάξια παιχνίδια, αν όχι καλύτερα (κατά τη γνώμη μου) που όμως κάνουν και περισσότερα πράγματα.

Δημοσ.

Για να παίζει εν έτει 2007 παιχνίδια με γραφικά και ήχο 2002 (στην καλύτερη)? Τελοσπάντων, μην παίρνετε κατά γράμμα τα λεγόμενά μου, δεν είναι να τρωγόμαστε τώρα μεγάλοι άνθρωποι χρονιάρες μέρες, για το ποιά είναι η καλύτερη κονσόλα. Έχω μεγάλο κόλλημα με τη Sony (στην πραγματικότητα δεν θέλω ούτε να ακούω το όνομα, για δικούς μου λόγους) και το παίρνει και το PS η μπάλα.

Μπορεί επειδή είναι το πιο επιτυχημένο από πλευράς πωλήσεων να είναι όντως η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...