Προς το περιεχόμενο

Ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η SONY πια????

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρε σεις, δίκιο έχει ο Panther, αφού είναι γνωστό ποιοί είναι οι γραφικοί τύποι εδώ μέσα (έχουν μάθει μια λέξη "trolls" και την πιπιλάνε συνέχεια) και είναι γνωστό από πριν τι θα πουν, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πια. Μην ασχολείστε.

Δημοσ.

Oπως δηλωσε προσφατα ο (μ@λ@κ@ς) Bill Gates....Η Sony και ΤΟΥΒΛΑ που γραφουν playstation επανω να αρχισει να πουλαει,οι καταναλωτες θα τα αγοραζουν σαν τρελοι(ζωα θα ελεγα εγω)..

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι του.Οχι οτι εχω κατι με τη Sony.Ειπαμε το Playstation brand εκανε πολυ καλο στη βιομηχανια των games,αλλα τελευταια αρχισε να παρατραβαει το σχοινι.

Δημοσ.

Admits to being "busted" by eagle-eyed Internet users

Sony Computer Entertainment America has admitted that a blog purporting to be the work of real life PSP fans was in fact part of a marketing campaign designed to promote the handheld in the run-up to Christmas.

The site, alliwantforxmasisapsp.com, appeared to be have been designed by two friends and featured downloadable PSP greetings cards and t-shirt transfers. It also hosted a video showing "Cousin Pete" rapping about the handheld, which has since been removed from both the site and from YouTube.

"Consider us your own personal psp hype machine, here to help you wage a holiday assault on ur parents, girl, granny, boss - whoever - so they know what you really want," a message on the site read.

However, visitors to the site became suspicious and discovered that it had been registered by marketing company Zipatoni which, according to its own website, offers "integrated multimedia marketing initiatives".

Zipatoni's site lists SCE as a client, and featured a picture (also now removed) of an employee who bears a striking resemblance to a man posing in a home-made PSP t-shirt on alliwantforxmasisapsp.com.

As a result the blog was flooded with complaints from critics exposing its true origins. They have since been removed, along with the video, and the welcome message has been replaced with the following message, credited to Sony Computer Entertainment America: "Busted. Nailed. Snagged. As many of you have figured out (maybe our speech was a little too funky fresh???), Peter isn't a real hip-hop maven and this site was actually developed by Sony.

"Guess we were trying to be just a little too clever. From this point forward, we will just stick to making cool products, and use this site to give you nothing but the facts on the PSP."

It seems likely that Sony will need to take more care with its guerrilla marketing campaigns in the future - and not just to avoid a backlash from consumers.

According to the Washington Post, the Federal Trade Commission has warned companies "engaging in word-of-mouth marketing" that they must disclose details of who is endorsing the product. A failure to do so, the FTC said, could be seen as deceptive.

Πηγή: http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=21702

Δημοσ.

Στη Sony θα τριβουν τα χερια τους!

Αλλωστε κακη δημοσιοτητα ειναι καλυτερη απο καθολου δημοσιοτητα, ετσι δε ειναι?

(βεβαια θα ηθελα να επιανα τον μ@%$κα που ειπε αυτη την μ@#$κια και την ακολοθουν ολοι, θα τον εκανα τοπι στο ξυλο :twisted:)

Δημοσ.

Ταρατατζουμ ταρατατζουμ!!

"Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία που εξελισσόταν τις τελευταίες μέρες στο Internet έλαβε τέλος, με την Sony of America να παραδέχεται ότι εκείνη βρισκόταν πίσω από το «blog» alliwantforxmasisapsp.com, το οποίο ήταν στην πράξη μια πλάγια μορφή προώθησης του PSP.

Συγκεκριμένα, συνέβη το εξής: κάποια στιγμή ανέβηκε ένα blog που υποτίθεται ότι ήταν δουλειά δύο εφήβων PSP fans και διέθετε PSP greetings cards και ανταλλαγές t-shirt με θέμα την κονσόλα της Sony. Επίσης, κάπου υπήρχε και ένα video με ήρωα κάποιον "Cousin Pete" που έλεγε εκστατικός πόσο ενθουσιασμένος ήταν με το PSP του, το οποίο όμως πλέον έχει εξαφανιστεί από παντού, ακόμα και από το YouTube.

Η αισθητική και το ύφος του site προσπαθούσε να μιμηθεί την αργκό «leet» των ΜΜΟ και το εφηβικό και ανορθόγραφο στιλάκι, αποτυγχάνοντας όμως παταγωδώς, μιας και τράβηξε την προσοχή των «γερακιών» που λέγονται σύγχρονοι χρήστες του Internet. Αυτοί λοιπόν ανακάλυψαν ότι το site είχε καταχωρηθεί από μια εταιρεία μάρκετινγκ ονόματι Zipatoni, η οποία, σύμφωνα με το site της, προσφέρει "integrated multimedia marketing initiatives".

Εκεί βρήκαν στο πελατολόγιο της εταιρείας και την SCE και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, με αποτέλεσμα να αρχίσει το παραδοσιακό «κράξιμο» από εκατοντάδες χρήστες. Παραδεχόμενη τουλάχιστον την ήττα της η εταιρεία, ξεκινά πλέον το alliwantforxmasisapsp.com με το εξής μήνυμα (μετάφραση δική μας): "Μας Πιάσατε. Μας Τσακώσατε. Μας Κατατροπώσατε. Όπως πολλοί από εσάς καταλάβατε (μήπως ο λόγος μας ήταν υπερβολικά funky???), ο Peter δεν είναι ένας ακόμα οπαδός της hip-hop και αυτό το site φτιάχτηκε στην πραγματικότητα από τη Sony. Υποθέταμε ότι θα το παίζαμε έξυπνοι και την πατήσαμε. Από δω και πέρα θα μείνουμε πιστοί στο να φτιάχνουμε cool προϊόντα και θα χρησιμοποιούμε αυτό το site για να σας δίνουμε όλα τα γεγονότα για το PSP».

Επικίνδυνα παιχνίδια παίζει γενικώς η Sony και αποδεικνύεται ότι όποιος φλερτάρει με τη φωτιά τελικά καίγεται... "

Δημοσ.

(βεβαια θα ηθελα να επιανα τον μ@%$κα που ειπε αυτη την μ@#$κια και την ακολοθουν ολοι, θα τον εκανα τοπι στο ξυλο :twisted:)

Έχω την εντύπωση ότι η αρχική διατύπωση ήταν "δυσφήμισέ με, αρκεί να πεις σωστά το όνομά μου" και αν δεν κάνω λάθος η ρήση ανήκει στον Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι η αρχική διατύπωση ήταν "δυσφήμισέ με, αρκεί να πεις σωστά το όνομά μου" και αν δεν κάνω λάθος η ρήση ανήκει στον Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Τυχερος ειναι! Θα το γλυτωσει το ξυλο.... :)

Δημοσ.

1η ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Μπορώ? ~~~ Ευχαριστώ...

Είμαστε καλά??? Βλέπω άτομα με αρκετά post μέσα στο forum να τσακώνονται για το ποιός έχει την καλύτερη παιχνιδομηχανή???? Μιλάμε μάλλον για ηλικίες κάτω των 15-16...

2η ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Μπορώ άλλη μία έτσι? ~~~ Ευχαριστώ...

Χάλασε και το Insomnia?????

Δεν θέλω να το πιστέψω...

Πάντα φιλικά, αλλά πιστεύω πως τέτοιου είδους post (εν μέρη) ρίχνουν το επίπεδο του Forum....

Απλά Ignore το συγκεκριμένο post...

Δημοσ.
1η ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Μπορώ? ~~~ Ευχαριστώ...

Είμαστε καλά??? Βλέπω άτομα με αρκετά post μέσα στο forum να τσακώνονται για το ποιός έχει την καλύτερη παιχνιδομηχανή???? Μιλάμε μάλλον για ηλικίες κάτω των 15-16...

2η ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Μπορώ άλλη μία έτσι? ~~~ Ευχαριστώ...

Χάλασε και το Insomnia?????

Δεν θέλω να το πιστέψω...

Πάντα φιλικά, αλλά πιστεύω πως τέτοιου είδους post (εν μέρη) ρίχνουν το επίπεδο του Forum....

Απλά Ignore το συγκεκριμένο post...

συμφωνω απολυτα! ελεος με αυτη τη μ^#^#κια!

Δημοσ.

Δεν συμφωνω με dangelo και vagos_46.....

Ρε παιδια σε section συζητησης για κονσολες βρισκεστε, τι περιμενετε να διαβασετε...!

Αλλωστε βρισκω πολυ θετικο το οτι γινεται μια τετοια συζητηση γιατι πρεπει ως "σκεπτομενοι" καταναλωτες να ενημερωνομαστε και να κρινουμε τις πρακτικες και τα προιοντα των εκαστοτε εταιριων!

Ενα bravo σε ολους οσους παιρνουν μερος στη συζητηση και γνωστοποιουν το θεμα το οποιο να ειστε σιγουροι οτι δεν πολυαρεσει στην sony (οπως και να το κανουμε η δημοσιοτητα ειναι αρνητικη)!

Δεν θα παρω θεση στο ποια ειναι η καλυτερη κονσολα απλα θα αρκεστω να πω οτι εχω ενα xbox πληρως παραμετροποιησημο που μονο καφε δεν μου φτιαχνει!

(επισης αναγνωριζω στη sony την μεγαλη συνδρομη της στην παγκοσμια παιχνιδοβιομηχανια!)

Δημοσ.
Δεν συμφωνω με dangelo και vagos_46.....

Ρε παιδια σε section συζητησης για κονσολες βρισκεστε, τι περιμενετε να διαβασετε...!

Αλλωστε βρισκω πολυ θετικο το οτι γινεται μια τετοια συζητηση γιατι πρεπει ως "σκεπτομενοι" καταναλωτες να ενημερωνομαστε και να κρινουμε τις πρακτικες και τα προιοντα των εκαστοτε εταιριων!

Ενα bravo σε ολους οσους παιρνουν μερος στη συζητηση και γνωστοποιουν το θεμα το οποιο να ειστε σιγουροι οτι δεν πολυαρεσει στην sony (οπως και να το κανουμε η δημοσιοτητα ειναι αρνητικη)!

Δεν θα παρω θεση στο ποια ειναι η καλυτερη κονσολα απλα θα αρκεστω να πω οτι εχω ενα xbox πληρως παραμετροποιησημο που μονο καφε δεν μου φτιαχνει!

(επισης αναγνωριζω στη sony την μεγαλη συνδρομη της στην παγκοσμια παιχνιδοβιομηχανια!)

ο.κ αλλα ποιος ο λογος να ανοιγεις ενα thread για απατεωνιες που κανει η sony? η microsoft δηλαδη νομιζετε οτι δεν κανει? ουτε η nintedo? στο ναο του χρηματος πολλα γινονται που δεν τα μαθαινουμε, απλως ετυχε το συγκεκριμενο να βγει στη δημοσιοτητα!

Δημοσ.
ο.κ αλλα ποιος ο λογος να ανοιγεις ενα thread για απατεωνιες που κανει η sony? η microsoft δηλαδη νομιζετε οτι δεν κανει? ουτε η nintedo? στο ναο του χρηματος πολλα γινονται που δεν τα μαθαινουμε, απλως ετυχε το συγκεκριμενο να βγει στη δημοσιοτητα!
Ε ήταν και η πιο lame διαφημιστική καμπάνια τελευταια δήλωσε και ένας ex ibm ότι ίσως και οι πυροβολισμοί να ήταν marketing trick. Μα τι στο P τον ψινάκη έχουν προσλάβει εκεί στην sony???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...