nyne Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ενώ αυτός που άνοιξε το Thread πάει πίσω όσον αφορά την Microsoft απο τα 2794 ποστ τα 2793 ήταν ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΟΝΥ και ΕΞΥΜΝΗΣΗ της ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑΣ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΖΩΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ και διάφορα άλλα ... ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗΣ. Και για το νέο έτος, τα ΝΕΑ WINDOWS VRI-S-TA!! Δε μας παρατάτε λέω εγώ καποιοι Pet-ran (έχει νόημα το σκόπιμο λογοπαίγνιο) , Spown και διάφοροι άλλοι με τα "δηθεν" ποστ και τις σκόπιμες λάσπες. re file kalo einai na legode kapoia pragmata twra an einai alhtheia h oxi o kairos tha deixei kai einai gegonos oti h sony exei malakistei asxhma!Gia mena to ps3 eina asymforo kai pros to paron katotero praxtika apo to 360 se games kai epidwseis opote poios o logos pros to paron na asxolumste mazi tu...Kai gia na prolabw tis opoies adidraseis eilikrina sta @@ kai gia thn ms kai gia thn sony,exw 360 kai pistepse me apo pleyras kataskebhs einai gia to p.tso logo problhmatwn ypertermanshs ton kolhsewn ktl,omws ayth thn stigmh einai oti kalytero kykloforei kata thn tapeinei gnwmh mu!!
EKTELESTES Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ektelesti μαθε οτι στη δουλεια μου ειμαι ORACLEακιας.σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, η oracle ειναι απο τις ελαχιστες εταιρειες στον κοσμο που μαστιγωνουν την microsoft στ'αυτια. ειναι αντικειμενικα πολυ καλυτερη απο την microsoft. ομως και στη διασκεδαση μου δεν εχω λογο να μην εκτιμαω το καλυτερο. αυτη τη στιγμη το καλυτερο ειναι η microsoft. το τι κανει αλλου δε με νοιαζει καθολου. το ποσο νοιαζει εσενα τι κανει η m$ αλλου, ειναι δικο σου προβλημα. οχι δικο μου. αντε παρε ενα psp for christmas τωρα και αμα δεν σου αρεσει να διαβαζεις αυτα που γραφω, υπαρχει και το ignore. Και όπως φαίνεται ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ρε τι άλλο θα ακούσουμε απο κάποιους εδω μέσα.... :mrgreen: :mrgreen:
spown Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε P3TRAN πες και αλλα τετοια να γελασουμε......καλα αυτα που γραφεις εχουνε πολυ πλακα.....Μας λες οτι η microsoft ειναι κυρια μαλλον θα σου φρεσκαρω καλυτερα τη μνημη σου....Κυρια δεν ειναι η MICROSOFT, αλλα εσυ για την MICROSOFT αφου μετα απο τρια χρονια σε επεισε οτι η κονσολα σου ειναι αχρηστη και οτι θα πρεπει να σκασεις αλλα 400 ΕΥΡΩ να παρεις το καινουριο.....Θα το ξαναπω....ΧΒΟΧ TROLLS KEEP WALKING....
cumshot #6 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε P3TRAN πες και αλλα τετοια να γελασουμε......καλα αυτα που γραφεις εχουνε πολυ πλακα.....Μας λες οτι η microsoft ειναι κυρια μαλλον θα σου φρεσκαρω καλυτερα τη μνημη σου....Κυρια δεν ειναι η MICROSOFT, αλλα εσυ για την MICROSOFT αφου μετα απο τρια χρονια σε επεισε οτι η κονσολα σου ειναι αχρηστη και οτι θα πρεπει να σκασεις αλλα 400 ΕΥΡΩ να παρεις το καινουριο.....Θα το ξαναπω....ΧΒΟΧ TROLLS KEEP WALKING.... ..on sony's decaying corpse.
Daredevil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, η oracle ειναι απο τις ελαχιστες εταιρειες στον κοσμο που μαστιγωνουν την microsoft στ'αυτια.μέχρι να την αγοράσει κι αυτή... χεχεχεχεχε
raven360 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε P3TRAN πες και αλλα τετοια να γελασουμε......καλα αυτα που γραφεις εχουνε πολυ πλακα.....Μας λες οτι η microsoft ειναι κυρια μαλλον θα σου φρεσκαρω καλυτερα τη μνημη σου....Κυρια δεν ειναι η MICROSOFT, αλλα εσυ για την MICROSOFT αφου μετα απο τρια χρονια σε επεισε οτι η κονσολα σου ειναι αχρηστη και οτι θα πρεπει να σκασεις αλλα 400 ΕΥΡΩ να παρεις το καινουριο.....Θα το ξαναπω....ΧΒΟΧ TROLLS KEEP WALKING.... ναι ρε δεν υπαρχει λογος.. εχει gears of war και στο xbox1 καμια διαφορα.. ενω genji 2 μονο στο 600ε PS3 μπορεις να παιξεις. :mrgreen: open your eyes dude και μην εισαι fanboy. ;)
spown Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 RAVEN 360 to GEARS OF WAR einai αυτην την στιγμη το αγαπημενο μου παιχνιδι....Εγω δεν εχω προβλημα να παραδεχτω πραγματα αλλα καποιοι αλλοι εχουν γινει οι ΙΣΟΠΕΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ - ή αλλιως ΜΕΓΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ
poromenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ipalilos ths sony paradexete oti tou aresei to gears of war eimaste se kalo dromo.....
p3tran Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 μέχρι να την αγοράσει κι αυτή... χεχεχεχεχε μπα.. χλωμο. σε large-scale businesses, oracle simply rules. τo 2000 ο larry ellison ητανε ο πιο πλουσιος ανθρωπος στον κοσμο! πανω και απο τον bill gates.(!) βεβαια ενω ο gates ειναι nerd, ο ellison ειναι μεγαλος τσογλανος. πυκνα συχνα σβουριζει με τα αεροπλανα του αναμεσα στους ουρανοξυστες των μεγαλουπολεων για χαβαλε και τρωει κατι προστιμα που εχουνε πολλα ψηφια. παρ'ολα αυτα το διασκεδαζει..
Daredevil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 μπα.. χλωμο.0σε large-scale businesses, oracle simply rules. i know m8...
theoritikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν σας παραξενεύει που το θέμα αποκαλήφτηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα? Να δούμε αν η sony θα φάει κανένα πρόστιμο για παράνομη προώθηση των προιόντων της. Spown για μια άλλη φορά μας έδιξες οτι είσαι ενας τυπικός sony funboy. Μήπως σε πλήρωσαν και εσένα απο την zipatoni για να γράψεις αυτά που λες εδώ?
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ειρήνη ημήν τέκνα μου! p3tran, παίζει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να βγαίνεις εκτός ρούχων και με απογοητεύεις, όσο διασκεδαστικό και αν το βρίσκω. Είναι κρίμα να ban-αριστείς τζάμπα και βερεσέ χρονιάρες μέρες. Όσο για τους άλλους, ο p3tran δεν ήρθε ψές στο φόρουμ και μέχρι τώρα θα έπρεπε να ξέρετε το καυστικό ύφος που χαρακτηρίζουν τα πόστς του. Όσοι δεν γουστάρετε, υπάρχει και το ignore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.