Προς το περιεχόμενο

Ποσο πιο χαμηλα θα φτασει η SONY πια????

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τελευταιο φιασκο το οποιο την ριχνει ΑΚΟΜΑ πιο χαμηλα στα ματια μου (νομιζα οτι δεν γινεται αυτο)

εχει να κανει με την πουστι@ που εκανε προκειμενου να δημιουργησει τεχνητο ενδιαφερον για το psp, που ως γνωστον απο πωλησεις παει.....

τι εκανε λοιπον η sony?

με δυο λογια, πηγε και πληρωσε μια εταιρεια που ονομαζεται zipatoni, και η οποια επαγγελεται την καθοδηγηση των "ζωων" καταναλωτων (εχουμε δει πολλους τετοιους) ωστε να αναζωπυρωσει το ενδιαφερον τους για το psp.

zippsppj1.png

αυτοι λοιπον με δυο λογια οι zipatoναιοι (αλλα λαμογια), το παιζουνε απλοι καταναλωτες που χρησιμοποιουνε καθε μεσο που μπορουνε (YOUTUBE, BLOGS, FORUMS κλπ) και το παιζουνε "ειμαστε τρελαμενοι με το psp" ωστε να δημιουργησουνε ρευμα.

δημιουργουνε ψευτικες συζητησεις, στις οποιες προσυμφωνημενα συμφωνουν τυχαια οτι πχ το psp ειναι απλως οτι καλυτερο τους εχει συμβει κλπ κλπ κλπ

πχ εγω πηρα psp, και ειναι και γ@μω, αλλα ο φιλος μου ο γιαννης δεν πηρε ακομα, και σκεφτομαστε πως θα το φερουμε στη μαμα του για να παρει και αυτος τα χριστουγεννα και να παιζουμε παρεα τα καλυτερα games που blablabla κλπ καταλαβαινετε..

το θεμα ειναι οτι ευτυχως υπαρχουν ακομα καταναλωτες που δεν ειναι τελειως ΟΡΝΙΑ και κατι τετοια τα περνουνε χαμπαρι....

Ιδου το στορυ:

Guardian: New Sony viral marketing ploy angers consumers

ιδου καποια απο τα "αυθορμητα" youtube videos , http://www.youtube.com/watch?v=hJFCXq5NFsI&NR

ιδου το "αυθορμητο" blog: all I want for christmass is a PSP

ιδου το site της εταιρειας αυτων των καλων παιδιων. (τα @ρχιδι@ που ξεγελανε μικρα παιδακια, και το λενε "ενεργοποιηση καταναλωτων" ) zipatoni

και ιδου το something awful, ενα απο τα forum που ειχε την μαγκια να ξεκουκουλωσει την απατη

αν κανετε ενα search στο google, θα βρειτε παμπολλα περιστατικα απο την ιδια εταιρεια, καθως και αλλα site που ξεκουκουλωσαν το ιδιο θεμα,

και τελος, ιδου και το site της αγαπημενης εταιρειας μερικων-μερικων ...εξυπνων : http://www.sony.com

"All I want for Christmas is a PSP" <------θα ξερασω!!

αντι να ξοδευει η sony λεφτα και χρονο στο να κοροϊδευει ("ενεργοποιει" για να το πουμε με τον επιστημονικο ορο του μαρκετινγκ) καταναλωτες,

θα ητανε χιλιες φορες προτιμοτερο να στρωσει τον βρωμοκολο της χαμω και να παραξει αυτα που δεν μπορει!!

αντι αυτου ομως, συνεχιζει και πεφτει απο το ενα ολισθημα στο επομενο-χειροτερο!!!:evil:

δεν ειναι τυχαιο που πλεον αρκετοι μεσα απο την αγορα ευχονται και προσδοκουν την αποτυχια της..

τα κανει ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!! και ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!

οι γνωμες σας ευπροσδεκτες...αλλα οχι και απαραιτητες. :D

και οπως λενε και τα sites αυτων των καλων και τιμιων ανθρωπων:

Remember guys this is NOT an advertisement from Sony.

ρε ουστ!!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω το μονο που βλέπω ειναι να διαφημίζεται μια εταιρεία που δεν την ξέρει κανενας την ζιπατρονικ πως την λένε οτι χειραγωγεί με 160 ατομα ολοκληρη την αγορα των παιχνιδομηχανών.

μη αντί να κοιτάς το φεγγάρι κοιτάς το δάχτυλο?

http://www.zipatoni.com/yourehired/

100 χηνες δηλαδη για να τους παμε και πελάτη?

Δημοσ.

Καλα πλακα μας κανεται ...Το psp ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ....ΕΝΑ τετοιο μηχανακι μονο η sony θα μπορουσε να φτιαξει....Εδωσε αυτο που πραγματικα χρειαζομουν ...ολα τα αγαπημενα παιχνιδια διπλα μου....τι να πρωτοσκεφτω (AMIGA, SNES, NEO GEO CD, NEO GEO, MEGA DRIVE, GAMEBOY, MAME) και σε λιγο καιρο PS ΚΑΙ Ν64.....Ασε που μεταφερω βιντεακια τα βλεπουμε με την παρεα μου....Φωτογραφιες... ΜP3..... Καλα μην μιλησω για την καμερα και gps που θα παρει σε λιγο καιρο οταν αποφασισει και τα φερει η sony ....ΚΑΙ Επισης τα αγαπημενα μου παιχνιδια παντα μαζι ( PRO EVOLOUTION 6, METAL GEAR PORTAL OPS, FORMULA 1 2006, TEKKEN 5, VIRTUA TENNIS 2, MEDAL OF HONOUR, SYPHON FILTER, BROTHERS IN ARMS, LOCO ROCO, KEY OF HEAVEN, DAXTER, kai posa alla pou den thimamai) kai σε λιγο καιρο silent hill, το νεο burn out, virtua tennis 3 και αλλα πολλα....και βεβαια με την υποστιριξη της SONY που πραγματικα σεβεται τον gamer ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΙΝΕΙ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΧΒΟΧ 1) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ......

Δημοσ.

Κανένας άλλος που τα παίρνει από τη Sony, για να κάνει δηλώσεις υπέρ της? ...

(όσο αφορά την υποστήριξη και την "ποιότητα" της Sony, καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου)

Δημοσ.

Πετραν δυστυχώς σε τέτοια κυκλώματα όλοι αν μπορούν τα ίδια κάνουνε. Μην βγάλουμε την Sony κακή και την ΜS καλή. Τυνχάνει να έχω PSP και 360. Και τα 2 μαμανε. Αλλα η Sony me to PS3 έχει ξεφτιλιστεί. Εγώ απλά ελπίζω να βγάλει κανένα σοβαρό τίτλο η Sony μόνο και μόνο γιατί το μονοπώλιο δεν είναι ωραίο πράγμα.

P.S Αυτό που γράφτηκε πάλι στην ιστορία ήτανε η απάντηση του Spown.

Spown Rules!!!! :mrgreen: Fanatism=Spown

Δημοσ.

Καλά, η MS σε τέτοια θέματα είναι τρις χειρότερη από τη Sony. Τα ξέρουμε. Η διαφορά είναι ότι δεν βγήκε κανένας εδώ να ευλογήσει τα γένια της Microsoft...

Δημοσ.

ναι ρε παιδες, οκ, ποιος ειπε οτι η microsoft ειναι η πιο πλουσια εταιρεια στον κοσμο γιατι εκανε αγαθοεργιες?? :D :D

ελεος δηλαδη. :D

αλλα στο θεμα ΚΟΝΣΟΛΩΝ, με συγχωρειτε, αλλα η microsoft συγκριτικα με τη sony ειναι κυρία!!

Δημοσ.
Καλα πλακα μας κανεται ...Το psp ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ....ΕΝΑ τετοιο μηχανακι μονο η sony θα μπορουσε να φτιαξει....Εδωσε αυτο που πραγματικα χρειαζομουν ...ολα τα αγαπημενα παιχνιδια διπλα μου....τι να πρωτοσκεφτω (AMIGA, SNES, NEO GEO CD, NEO GEO, MEGA DRIVE, GAMEBOY, MAME) και σε λιγο καιρο PS ΚΑΙ Ν64.....Ασε που μεταφερω βιντεακια τα βλεπουμε με την παρεα μου....Φωτογραφιες... ΜP3..... Καλα μην μιλησω για την καμερα και gps που θα παρει σε λιγο καιρο οταν αποφασισει και τα φερει η sony ....ΚΑΙ Επισης τα αγαπημενα μου παιχνιδια παντα μαζι ( PRO EVOLOUTION 6, METAL GEAR PORTAL OPS, FORMULA 1 2006, TEKKEN 5, VIRTUA TENNIS 2, MEDAL OF HONOUR, SYPHON FILTER, BROTHERS IN ARMS, LOCO ROCO, KEY OF HEAVEN, DAXTER, kai posa alla pou den thimamai) kai σε λιγο καιρο silent hill, το νεο burn out, virtua tennis 3 και αλλα πολλα....και βεβαια με την υποστιριξη της SONY που πραγματικα σεβεται τον gamer ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΙΝΕΙ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΧΒΟΧ 1) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ......

...

...

morphine 5,25 mlg.fast.

Δημοσ.

Ενώ αυτός που άνοιξε το Thread πάει πίσω όσον αφορά την Microsoft :lol:

απο τα 2794 ποστ τα 2793 ήταν ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΟΝΥ και ΕΞΥΜΝΗΣΗ της ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑΣ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΖΩΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ και διάφορα άλλα ...

ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗΣ.

Και για το νέο έτος, τα ΝΕΑ WINDOWS VRI-S-TA!!

Δε μας παρατάτε λέω εγώ καποιοι Pet-ran (έχει νόημα το σκόπιμο λογοπαίγνιο) , Spown και διάφοροι άλλοι με τα "δηθεν" ποστ και τις σκόπιμες λάσπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...