Προς το περιεχόμενο

jumper sata2 help!!

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καποιο παιδι αν πρεπει να βάλω η όχι jumper σε δίσκο της wd που είναι sata 2 η όχι για να δουλεψει σε Μ/Β που υποστηρίζει sata 2 και αν ναι σε ποια θέση . και κατι άλλο μήπως ξέρει καπιος γιατι ο δευτερος δίσκος που υπάρχει πανω στο σύστημα και αυτος wd τις περισσοτερες φορές τον ακούω να λειτουργει παρολο που δεν πάιρνω αρχεια απο αυτον ?

Δημοσ.

οι sata 2 δεν θέλουν καμια ρύθμιση λογικά για να παίξουν σε sata 2 Κοντρόλερ τώρα όσο για τον δίσκο που λες πάντα έτσι γίνετε οι δίσκοι δουλεύουν συνεχεια και ας μην τους χρησιμοποιείς

Δημοσ.

loipon guyzz agorasa enan 160gb wd sata2 kai i motherboard einai sata.. otan bazo ton sata2 den ton briskei pouthena san na min iparxei!!!

o diskos douleuei kanonika (pairnei reuma)

ti prepei na kano?

mainboard: msi pt8-neo

Δημοσ.

Κατ' αρχην μην αγχώνεσε, φιατί έβαλα εγώ στον δικό μου τον 250άρι με μητρική που υποστήριζε μόνο sata 1. Δώσε μου λίγο χρόνο γιατί είμαι στη δουλειά και θα σου απαντήσω το δυνατόν συντομότερο..

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι η μητρική σου υποστηρίζει δίσκους Sata 2; http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=488

Εδώ το λέει ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει ΜΟΝΟ Sata 1.

Βάση των καινούριων δεδομένων χρειάζεσαι jumperaki για να μετατρέψεις τον sata2 σε 1...

Ανέβασε ποιον σκληρό ακριβώς πήρες ξια να δούμε που θα βάλουμε το jumperaki

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...