sarisn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Το ποντίκι κι' εγώ με το δεξί, όλα τα άλλα με το αριστερό, απορώ πως πολλοί από σας χρησιμοποιείτε το ποντίκι με το αριστερό.. **EDIT** ουπς, έγραψα ανάποδα τα χέρια.........
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εγω ειμαι αριστεροχειρας, αλλα το ποντικι το κραταω με το δεξι εδω και 5 χρονια..
shadowmsc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 allos enas aristeroxeiras mono pu to pontiki sinithisa na to krataw me to deksi ...prosarmostika to idio epatha kai me to katw mou kefali opws kai to grapsimo se xarti.. me to deksi lol ta alla ola me to aristero welcome .You have joined the dark side.
filtrohouana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 και εγώ με το δεξί κρατάω το ποντίκι αν και αριστερόχειρας...
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αριστερός n` Proud φυσικά! Μόνο η κλειστή αριστερή στροφή με F-15 στο BF2 μαζί με afterburner με δυσκολεύει (βρίσκουν τα δάκτυλα μεταξύ τους), προς το παρόν. Μέσα για το ξεκαθάρισμα!
Rottie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αριστεροχειρας η δεξιοχειρας, αν δεν λιωσεις δεν γινεται τιποτα!
Dcdnc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Agree Rottie!!! Κάθομαι και κοιτάω το topic εδώ και 2 μέρες και ήθελα να δω. που θα καταλήξει... Πάντως λιωμένος δεξιόχειρας είναι μακράν καλύτερος από λιωμένο αριστερόχειρα... End of story Πάνε οι αριστερόχειρες να μας πάρουν την δόξααα!!! Ξυπνάτεε ρεεεεεέ!! :P
Freddie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Aριστερόχειρες όλου του κόσμου.....Ενταχθείτε ενάντια στην καταστροφική αυτή συνήθεια των δεξιόχειρων......Γιούριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!
bianca76 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αριστεροχειρας η δεξιοχειρας, αν δεν λιωσεις δεν γινεται τιποτα! Θα συμφωνησω απολυτα!
papiadyths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 egw 8ewrw pws ysteroume se fps games an paizoume me deksi xeri to mouse..proswpika de me 8ewrw kan metrio gia tis wres pou exw se kapoia games kai tis epidoseis mou.argw na stoxeysw.argw na kounhsw to mouse arketa.apo thn allh etsi ema8a otan prwtoepiasa mouse.de mporw na me fantastw me aristero xeri mouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.