iced Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας παιδια, να ρωτησω, υπάρχει προγραμμα το οποιο θα μου δείχνει αν κατα την διαρκεια που είμαι στον internet (μεσω τηλ - dial-up) παιρνει καποιος στο σταθερό?
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 to v92 protokolo to kanei auto kai sou bazei to modem onhold gia na apantiseis sto til.tora stin praxi poso pezei auto ine alli istoria.
hydrogen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εγω με το zoom που εχω γινεται. Αλλα αν μιλησεις πανω απο 1 μιν κοβεται η συνδεση. Αλλα προσοχη η drivers του ζοομ δεν δουλευουν καθολου καλα , γι'αυτο αναγκαστηκα να βαλω καποιον που ειχαν τα windows. Αυτα ειναι παρελθον βεβαια με το dsl . Το εχω ομως για να στελνω φαξ.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 kai an pexei me v92 kai an piasoun oi drivers kai xilia dio an.kalitera bale adsl i isdn pou exei kai dorean anagnorisi kliseon
rallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά ,αλλά δουλεύουν μόνο με isdn.Αρα είναι άχρηστα αφού με το isdn μπορείς να βάλεις 2η τηλεφωνική συσκευή και να απαντάς κανονικά στα τηλεφωνήματα σου.Αυτά το προγράμματα ουσιαστικά παίζουν το ρόλο "τηλεφωνητή"-ώστε να μπορεί κάποιος να σου αφήσει μήνυμα όταν είσαι online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.