kavatzoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 exei kapoios doylepsei h exei apopsh gia to sygkekrimeno mhxanhma? aksizei ta 1800euro kai to kyriotero einai pragmatika business laptop? h karta grafikwn toy einai kalyterh apo thn nvidia 7600 me256mb dedicated? eyxaristw link http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=120560&printFriendly=true
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 H tecra νομιζω(διωρθωστε με παρακαλω εαν κανω λαθος) η κορυφαια σειρα της τοσιμπα. Η x1600 ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα με την 7600... Δεν εχω δει απο κοντα συγκεκριμενο μηχανημα αλλα νομιζω πως δεν αξιζει...Θα πηγαινα για καποιο αντιστοιχο satelite...
Spitzenklasse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε kavatzoulas, αν δουλέψεις -για να μην πω απλά αγγίξεις και φανώ υπερβολικός- ένα Tecra, δεν πιστεύω ότι θα θες κάτι άλλο. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και ως χρήστης προϊόντος της σειράς, αν και μόλις λίγο καιρό, σε βεβαιώνω ότι το μόνο που αδικεί τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι η ελλειπής κατά τη γνώμη μου προώθηση. Πάντως επειδή δεν μας ξεκαθαρίζεις το ρόλο για τον οποίο προορίζεται ο υπολογιστής, πιστεύω ότι, αν τον θες για σοβαρή-επαγγελματική χρήση, μην κοιτάξεις αλλού. Η στιβαρότατη κατασκευή και η όλη αίσθηση δεν θα σε απογοητεύσει. Για τα απαιτητικά παιχνίδια τώρα, δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο αλλά εξαρτάται και πάλι το πώς ορίζεις εσύ το "με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό" και τι αναλύσεις προτιμάς. Είναι πάντως το κάτι άλλο...
kavatzoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 h doyleia poy to 8elw einai ka8ara gia doyleia sxediastika programmata kai genikws programmata poy 8eloyn epeksergastikh isxyh kai kalh karta grafikwn. paixnidia den paizw pote . me endiaferei h poiothta kataskeyhs giati 8a einai synexeia se metakinhsh to laptop kai ofeilw na omologhsw oti me en8oysiase to systhma prostasias toy sklhroy diskoy ka8ws kai to sasi apo magnhsio kai to kyriotero oti exei kai parallhlh 8yra ka8ws polla apo ta mhxanhmata poy exw xrhsimopoioyn ayth th 8yra. apo pleyras 8ermokrasiwn exei kapoios apopsh px an zestainete o xwros katw apo to touchpad h an einai a8orybo sxetika panta ? oi alles epilogesmoy htan to satellite a100-912 kai to p100-386 to deytero omws to aporiptw logw 17 o8onhs ka8ws 8elw kati poy na einai eykola metaferomeno. eyxaristw
nick_csd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 gia autes tis douleies kala einai kai ta dell
Spitzenklasse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έχω εδώ και λίγο καιρό το "μικρό" Tecra A8 και σε βεβαιώνω, φίλε μου, ότι τα βάζω με τον εαυτό μου που τόσο καιρό δεν το είχα πάρει χαμπάρι -η έλλειψη διαφήμισης που ανέφερα πιο πάνω. Πήγαινε δες ένα από τη σειρά αυτή σε κάποιο e-shop και θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σου. Μόνο και μόνο η τεχνολογία EasyGuard είναι όλα τα λεφτά, ιδίως για "περίεργα" περιβάλλοντα εργασίας και συχνές μετακινήσεις.
kavatzoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 τελικα τον αγορασα.εντυπωσεις μεχρι στιγμης αριστες. αναλυτικα λοιπον συσκευασια 8/10 βιβλια οδηγιων δισκακια με προγραμματα 6/10 γιατι δεν μου αρεσουν τα recovery cd 8/10 για καποιον που δεν εχει και πολλες γνωσεις σε format. ποιοτητα κατασκευης ηδη κατοχος αλλων laptop (toshiba satellita a40-201,acer travelmate 8004wlmi,fujitsu siemens amilo m1451g)ομολογω οτι η ποιοτητα ειναι απλα σκαλια ανωτερη .ισως μπορουσαν να εχουν καλυτερο πληκτρολογιο σε αισθηση. ΑΘΟΡΥΒΟ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΘΟΡΥΒΟ!!! δεν ανεβαζει θερμοκρασιες και η περιοχη γυρω απο το touchpad ειναι παντα σε 8ερμοκρασια περιβαλλοντος. απο επιδοσεις.... σε windows xp pro δεν εχω να πω πολλα στο 3dmark 2005 test εβγαλε αποτελεσμα 3924βαθμους δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη μιας και δεν ασχολουμαι (drivers omega ati χωρις overclock τη καρτα γραφικων) σε linux εβαλα kubuntu 64bit version και απλα πεταει!!!!!!! σε mac osX ολα τελεια εκτος απο τη καρτα ηχου που απλα δεν τη βρισκει!το προβλημα λυθηκε με 2 ηχειακια usb. ολα τα γραφικα και τα προγραμματα λειτουργουν μονο το wifi δεν εχω δοκιμασει. γενικα τα αξιζει τα λεφτα του αφου ειναι εργαλειο δουλειας για καποιον που δεν τον ενδιαφερει τοσο η αντοχη και η φορητοτητα ισως μια εναλλαχτικη λυση να ηταν το μοντελλο satellite p100-386 με το 17 display.
Spitzenklasse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε kavatzoulas, χαίρομαι για την τελική επιλογή σου. Αν και δεν έχεις άδικο για την αίσθηση του πληκτρολογίου -που θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο-, είμαι βέβαιος ότι το όλο "πακέτο" θα σε εξυπηρετήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Για την ποιότητα δε της κατασκευής στο είχα πει και στο προηγούμενο post μου. Με γεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.