ANEMOS-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 loipon.. prepei na ginete to eksis.. to mixanima otan leitourgei esto kai polles ores..den fenete na yperthermenete logo oti douleuei to fan. meta apo mia poliori xrisi..kai efoson to klisete..stamataei to fan..i zesti apo tous epeksergastes omos paramenei gia arketi ora egklovismeni mesa sto kouti to wii.. arxizei loipon na zestenei ola ta simeia tou wii ..efoson den yparxei pia reyma aera apo to fan. auti i zesti fysiko eine na kratisei arketa logo tou plastikou perivlimatos pou leitourgei os monotiko. an lavoume ypospin oti tin ypovoithaei kai i thermokrasia tou trofodotikou pou menei stanbay.. eine logiko na paramenei arketes ores (zesto) an ypologisoume vevea kai to simio pou exoume valei tin konsola..p.x an eine sfinomeni dipla apo epipla i DVD-VIDEO ktl..alla kai tin thermokrasia tou xorou.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 re paidia afou leitourgei to opoiodhpote systhma akoma kai to trofodotiko tou ftanei gia na exei mia kapoia thermokrasia... gia aggikste mia opoiadhpote syskeuh pou eine stand by.. opos epishs kai tous fortistes-trofodotika (pack) pou exete stis prizes akoma kai an den eine pano tous tipota syndedemeno...
iSpO_fAcTo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ναι όντως είναι αρκετά ζεστό κάτω στο πλάι και το δικό μου. Προσωπικά το βγάζω από το ρεύμα το βράδυ γιατί παραζεστένεται αν παραμείνει όλο το βράδυ ανοικτό.
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 iSpO_fAcTo, έχεις το Wiiconnect ενεργοποιημένο? Αν ναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναδοκίμασε. Αύριο-μεθαύριο που θα έρθει και το δικό μου στο σπίτι θα το τσεκάρω. Όντας Ηλεκτρονικός Μηχανικός με τη βούλα, θα σας πώ αμέσως αν είναι νορμάλ η όχι η θερμοκρασία που πιάνει. Πάντως ότι θερμοκρασία έχει απέξω το κουτί, μέσα θα πρέπει να έχει μεταξύ 5 και 10 βαθμών κελσίου παραπάνω θερμοκρασία. Τα περισσότερα mainstream components έχουν σαν ανώτατο όριο τους 70-75 βαθμούς κελσίου για σωστή λειτουργία και μή φθορά τους.
heyou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχω παρατηρήσει υψηλές θερμοκρασίες. Βέβαια δεν το έχω και on-line στο ιντερνετ. Όντας Ηλεκτρονικός Μηχανικός με τη βούλα, θα σας πώ αμέσως αν είναι νορμάλ η όχι η θερμοκρασία που πιάνει. Καλά το χα καταλάβει ότι είμαστε συνάδελφοι
kostacurtas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως παιδια το απενεργοποιησα το WiiConnect24 οταν ειναι stand by η κονσολα. Πλεον δεν υπαρχει ιχνος θερμοτητας.
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Άρα επαληθεύεται ότι το Wi-Fi είναι που ανεβάζει τη θερμοκρασία. heyou, ποιάς σχολής είσαι? Εγώ της Ηλεκτρονικής Θεσσαλονίκης.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 iSpO_fAcTo, έχεις το Wiiconnect ενεργοποιημένο? Αν ναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναδοκίμασε. Αύριο-μεθαύριο που θα έρθει και το δικό μου στο σπίτι θα το τσεκάρω. Όντας Ηλεκτρονικός Μηχανικός με τη βούλα, θα σας πώ αμέσως αν είναι νορμάλ η όχι η θερμοκρασία που πιάνει. Πάντως ότι θερμοκρασία έχει απέξω το κουτί, μέσα θα πρέπει να έχει μεταξύ 5 και 10 βαθμών κελσίου παραπάνω θερμοκρασία. Τα περισσότερα mainstream components έχουν σαν ανώτατο όριο τους 70-75 βαθμούς κελσίου για σωστή λειτουργία και μή φθορά τους. Νομίζω ότι το είχα δοκιμάσει και με το Wiiconnect απενεργοποιημένο πριν λίγες μέρες και πάλι ζεστο ήταν. Θα το ξαναδοκιμάσω για σίγουρα αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.