Προς το περιεχόμενο

Πόσο ζεστό είναι το Wii σας?

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα πέρα για πέρα!

Διάβασα σε ορισμένα ξένα φόρουμς τα παρακάτω:

- Αν αφήσετε το Wii σε standby (δηλαδή OFF αλλά συνδεμένο στη μπρίζα) και έχετε το WiiConnect24 ενεργοποιημένο, η κονσόλα ανεβάζει πολύ υψηλή θερμοκρασία.

- Αν έχετε και δισκάκι παιχνιδιού μέσα, τότε όταν το βγάλετε, το δισκάκι θα είναι πολύ ζεστό.

-Αν ξεχάσετε και κάρτα SD μέσα, η κάρτα επίσης θα είναι μετά πάρα πολύ ζεστή.

Όλα τα παραπάνω γίνονται στο Standby, με κατα πάσα πιθανότητα να έχετε και το Wiiconnect ενεργοποιημένο.

Όταν ανάψετε τη κονσόλα και αρχίσει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας, η θερμοκρασία πέφτει πολύ γρήγορα.

Αυτά διάβασα στα ξένα φόρουμς.

Το δικό σας Wii συμπεριφέρεται έτσι?

Ανεβάζει όντως θερμοκρασία στο stanby?

Δημοσ.
το δικο μου ειναι στην πριζα 3-4 μερες και δεν εχω παρατηρησει κατι..

Οι αναφορές από τους ξένους μιλάνε για πολύ υψηλή θερμοκρασία στην βάση και στο πλάι.

Ειδικά στην βάση.

Δημοσ.

τωρα το wii ειναι υπο καταληψη απο θυληκο που παιζει bowling.

αμα θες, ελα τολμα να το κλεισεις εσυ για να δεις θερμοκρασιες... be my guest :D

θα το τσεκαρω ομως, αν και ειλικρινα δεν πιστευω οτι το wii κινδυνευει απο υπερθερμανση.. περισσοτερο για αποηχους απο τις υπερβολες για το 360 μου κανει..

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Δεν έχει πρόβλημα.

Ούτως ή άλλως, η υπερθέρμανση υποτίθεται συμβαίνει στο standby και όχι όταν δουλεύει.

Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις, αν θυμηθείς, το τσεκάρεις και μου λές.

Δημοσ.

παιδες μην ανησυχειτε λεμε.

αν τυχον πασχουν απο υπερθερμανση και τα wii, τοτε να ειστε σιγουροι οτι ερχεται η συντελεια του κοσμου!

;)

Δημοσ.

H αριστερή πλευρά είναι όντως ζεστή, όταν το wiiconnect24 έχει ρυθμιστεί σε standby on. Δεν είναι κάτι υπερβολικό, απλά είναι λίγο ζεστό.

Πειραματίστηκα απενεργοποιώντας το stanby (αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως θα είμαι online μόνο όταν έχω ανοιχτή την κονσόλα) και όντως το wii ήταν εντελώς κρύο και στην αριστερή πλευρά.

Αρα μάλλον η θερμοκρασία προέρχεται από το wifi της συσκευής. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν ήταν καυτό. Επαναλαμβάνω ήταν απλά ζεστό. Η sd ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν είχε αυξημένη θερμοκρασία. Αυτά.

Δημοσ.
Πιπες μπλε

Μια χαρα ειναι

Απλα οταν το πιανεις δεν ειναι κρυο

Ειναι ελαφρως χλιαρο

Σε καμμια περιπτωση δεν εχει υψηλη θερμοκρασια!

Έτσι ακριβώς είναι...απλά είναι χλιαρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...