JohnnyT. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 έχω ένα αρχείο ταινίας και ένα αρχείο με κατάληξη "srt" στο οποίο μέσα περιέχει ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία, στην πράξη όμως μου τα βγάζει "κινέζικα" και στο dvd και στο pc. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό ?
mohic4n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αν τους παιζεις με το BSplayer πηγαινε στα settings και ρυθμισε τον να διαβαζει ελληνικα. Δλδ στο BSplayer πηγαινε με δεξι κλικ: Subtitles - Subtitles properties - Font. Εκει διορθωσε στο script να ειναι η Ελληνικη γλωσσα. Για αλλον player δεν ξερω να σου πω αλλα κατι παρομοιο θα ειναι σιγουρα.
pusher Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Αν τους παιζεις με το BSplayer πηγαινε στα settings και ρυθμισε τον να διαβαζει ελληνικα. Δλδ στο BSplayer πηγαινε με δεξι κλικ: Subtitles - Subtitles properties - Font. Εκει διορθωσε στο script να ειναι η Ελληνικη γλωσσα. Για αλλον player δεν ξερω να σου πω αλλα κατι παρομοιο θα ειναι σιγουρα. Στο BSplayer αν θυμάμαι καλά παίζει ρόλο και η γραμματοσειρά που είναι επιλεγμένη. Πρέπει να έχεις επιλέξει γραμματοσειρά με ελληνικούς χαρακτήρες.
JohnnyT. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Σε dvd player φετα μου τα βγάζει κινέζικα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήταν χρήσιμο να έλεγες ΠΟΙΟ DVD player είναι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τα δυο αρχει εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα εκτος την καταληξη ???? Στο pc δεν δικαιολογειτε να σου βγαζει κινεζικα.Τα πιο πολλα ομως οικιακα players εχουν προβληματα που πολλες φορες λυνoντε με firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.