Προς το περιεχόμενο

Τηλεχειρισμός media player μέσω κινητου

JohnnyT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Κ750i και υποστηρίζει πως μπορεί να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο αν έχει bluetooth το pc μου. Ενώ ενεργοποιώ το bluetooth το κινητό μου δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc μου. Απο την sony ericsson μου είπανε ότι πρεπει το το bluetooth μου να υποστηρίζει το πρωτόκωλο hid. Το έχω το πρωτόκωλο, πήγα και στις υπηρεσίες του pc μου το βρήκα και όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει ¨σφάλμα 126 δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα¨ . Αν γνωρίζει κάποιος παιδιά γι αυτό ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μηπως εχεις firewall?και των windows αλλα και καποιο software

καντα disample καμια φορα παιζει ρολο και αυτο..

δεν ξερω αλλα μηπως πρεπει να ορισεις δικαιωματα για την συγκεκριμενη μοναδα??

Δημοσ.

φιλε μου εγω παντως με το w810i το εκανα.Απλα ενεργοποιησα το μπλε δοντι στο pc και μετα το μπλε δοντι στο κινητο.Εβαλα τον media player να παιζει και απο το μενου του κινητου Ψυχαγωγια--->Απομακρυσμενος ελεγχος το εκανα remote για τον media player.Κοιτα να βαλεις σωστους drivers για το μπλε δοντι στο pc και δεν νομιζω να εχεις καποιο αλλο προβλημα.Παλι εαν εχεις εδω ειμαστε

Δημοσ.

Και σε μένα ρε παιδιά έγινε πολύ απλά.... Έχετε βάλει bluetooth drivers στο pc? (όχι της microsoft..)

Ίσωw στα settings sto bluetooth του pc να χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα new connection "Human Interface Device"

αλλά νομίζω δουλεύει και χωρίς αυτό. Υποστηρίζει HID το bluetooth σας;

Εγώ έχω ένα Level one της toshiba

Δημοσ.

Το άλλο γίνεται:

Έχω συνδέσει την TV με το PC με καλώδιο RCA (η TV και το PC είναι σε διαφορετικά, διπλανά δωμάτια)

και παίζω βιντεάκια - αγώνες στο PC και τα στέλνω στην TV,

μπορώ με το K750 να προχωράω παρακάτω το video όταν έχει διαφημίσεις π.χ.;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άποψή σου, αλλά δεν έχω ενεργο το firewall των windows έχω μόνο το zone alarm και δεν μου έχει καμία απαγόρευση για την πρόσβαση του bluetooth.

Δημοσ.

Υποστηρίζει το πρωτοκωλο hid αλλα από τις υπηρεσίες όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου βγάζει "σφάλμα 126, δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα"

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγχωνεύτηκαν εδώ τα δύο (2) διαφορετικά threads που είχαν ανοίξει με το ίδιο περιεχόμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...