JohnnyT. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Εχω το Κ750i και υποστηρίζει πως μπορεί να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο αν έχει bluetooth το pc μου. Ενώ ενεργοποιώ το bluetooth το κινητό μου δεν μπορεί να συνδεθεί με το pc μου. Απο την sony ericsson μου είπανε ότι πρεπει το το bluetooth μου να υποστηρίζει το πρωτόκωλο hid. Το έχω το πρωτόκωλο, πήγα και στις υπηρεσίες του pc μου το βρήκα και όταν πάω να το φορτώσω μου βγάζει ¨σφάλμα 126 δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα¨ . Αν γνωρίζει κάποιος παιδιά γι αυτό ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
harrys23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως εχεις firewall?και των windows αλλα και καποιο software καντα disample καμια φορα παιζει ρολο και αυτο.. δεν ξερω αλλα μηπως πρεπει να ορισεις δικαιωματα για την συγκεκριμενη μοναδα??
metalmike Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγω τα ιδια και το παρατησα το θεμα...
Apateonas_69 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μου εγω παντως με το w810i το εκανα.Απλα ενεργοποιησα το μπλε δοντι στο pc και μετα το μπλε δοντι στο κινητο.Εβαλα τον media player να παιζει και απο το μενου του κινητου Ψυχαγωγια--->Απομακρυσμενος ελεγχος το εκανα remote για τον media player.Κοιτα να βαλεις σωστους drivers για το μπλε δοντι στο pc και δεν νομιζω να εχεις καποιο αλλο προβλημα.Παλι εαν εχεις εδω ειμαστε
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Και σε μένα ρε παιδιά έγινε πολύ απλά.... Έχετε βάλει bluetooth drivers στο pc? (όχι της microsoft..) Ίσωw στα settings sto bluetooth του pc να χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα new connection "Human Interface Device" αλλά νομίζω δουλεύει και χωρίς αυτό. Υποστηρίζει HID το bluetooth σας; Εγώ έχω ένα Level one της toshiba
nlal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 kalhmera paidia Me to k750i kserei kaneis ean mporeis na allazeis kanalia sthn thleorash? Thank's
atvelos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 me bluetooth paizi sto pc to exo dokimasi
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 kalhmera paidia Me to k750i kserei kaneis ean mporeis na allazeis kanalia sthn thleorash? Thank's Όχι δεν γίνεται.. Επίσης postάρετε τις απορίες σας στο υπάρχον θέμα για k750 κτλ..
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το άλλο γίνεται: Έχω συνδέσει την TV με το PC με καλώδιο RCA (η TV και το PC είναι σε διαφορετικά, διπλανά δωμάτια) και παίζω βιντεάκια - αγώνες στο PC και τα στέλνω στην TV, μπορώ με το K750 να προχωράω παρακάτω το video όταν έχει διαφημίσεις π.χ.;
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 hi!...(spaaam) Θα... παίξουμε spammers;
JohnnyT. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την άποψή σου, αλλά δεν έχω ενεργο το firewall των windows έχω μόνο το zone alarm και δεν μου έχει καμία απαγόρευση για την πρόσβαση του bluetooth.
JohnnyT. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Υποστηρίζει το πρωτοκωλο hid αλλα από τις υπηρεσίες όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου βγάζει "σφάλμα 126, δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Συγχωνεύτηκαν εδώ τα δύο (2) διαφορετικά threads που είχαν ανοίξει με το ίδιο περιεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.