savvvas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν επιτρέπονται ηλεκρονικές διευθύνσης, για διάφορους servers, π.χ. όπως αυτή: *** link deleted *** Δεν έχω δεί στο insomnia άλλα τέτοια παρόμοια, αλλά σε κάποια άλλα forums, έχω ακούσει πως έχουν μεγάλη επιτυχία. Ζητώ συγνώμη, αν είναι παράνομο(τουλάχιστον ρωτάω πριν τις χρησιμοποιήσω), και αν κλειδώσετε το topic, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ!
punky Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ε, φαντάζομαι το link σε κάποιο file-sharing site δεν είναι παράνομο, αν δεν είναι παράνομο το περιεχόμενο του αρχείου. Ή δεν προκαλεί βλάβη στα τύμπανα, όπως το ως άνω.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου καλε καλε μου φίλε,:twisted: Φαντάζομαι δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ την κατηγορία internet. Γιατί αν το είχες κάνει θα είχες καταλάβει ότι το φόρουμ βομβαρδίζεται στην κυριολεξία σχετικά με θέματα του εν λόγω site.:twisted: Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση με λήμμα rapidshare? 93 αποτελέσματα θα σου βγουν:???:
Cromb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε το link που έδωσες δεν επιτρέπεται εδώ. Περιέχει τραγούδια που δεν είναι free ως προς τη διακίνησή τους. Ε, φαντάζομαι το link σε κάποιο file-sharing site δεν είναι παράνομο, αν δεν είναι παράνομο το περιεχόμενο του αρχείου.Παράνομο δεν είναι το περιεχόμενο.Παράνομη είναι η διακίνησή του. YΓ: Όχι δεν έχει σημασία που και free να ήταν δε πρόκειται να το κατέβαζε κανένας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Όχι, δεν επιτρέπονται τέτοια links.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.