anthony_88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Παντου αγγλικα?? Ρε σεις ειναι δυνατον να ζητατε κατι τετοιο? insomnia.gr ειναι το φορουμ... Οταν γινει insomnia.com στειλτε μου pm να γραψω με αγγλικα.... :S :S :S
fantomas3004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εννοω να επιτρεπει μονο βιντεο η ηχο και απο κειμενο μονο καποια λινκς ας πουμε. Και να μπενεις σε ενα θεμα και να ειναι λες και ακους καποιο διαλογο σε τενεια Ωραία ιδέα, αλλά λίγο ταλαίπωρο και χρονοβόρο για όσους έχουν όρεξη να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Και δέν φαίνεται να έχει στην πράξη και τόση επιτυχία.
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 γιατι νομιζεις σ'αυτο το φορουμ που εισαι τωρα οταν πρωτοφτιαχτηκε ηταν κατι ευκολο και ευχαριστο? Πιστευω θα αρεσε πολυ κατι τετοιο σε χρηστες που σπανια χρησιμοπιουν το ιντερνετ. Γιατι ειναι πολυ λιγοτερο απροσωπο απο ενα απλο κειμενο
punky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι ειναι πολυ λιγοτερο απροσωπο απο ενα απλο κειμενο Ξέρεις, το γεγονός ότι είναι απρόσωπο, ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που να το κάνει πιο ειλικρινές ένα ταπεινό κείμενο.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία ιδέα, αλλά λίγο ταλαίπωρο και χρονοβόρο για όσους έχουν όρεξη να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Και δέν φαίνεται να έχει στην πράξη και τόση επιτυχία. χρονοβόρο γιατί δεν καταλαβαίνω? ωστόσο θα συμφωνίσω με τον punky.
fantomas3004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 γιατι νομιζεις σ'αυτο το φορουμ που εισαι τωρα οταν πρωτοφτιαχτηκε ηταν κατι ευκολο και ευχαριστο? Πιστευω θα αρεσε πολυ κατι τετοιο σε χρηστες που σπανια χρησιμοπιουν το ιντερνετ. Γιατι ειναι πολυ λιγοτερο απροσωπο απο ενα απλο κειμενο Σε forum άν δέν κάνω λάθος γίνεται διάλογος μεταξύ χρηστών όπως γίνεται με το κείμενο, λές εσύ την άποψη σου εκφράζω εγώ την δική μου συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Μονάχα με βίντεο και ήχο δέ μπορώ να καταλάβω τί είδους διάλογος θα μπορούσε να γίνει . Στέλνεις παράδειγμα εσύ σκηνή απο μιά ταινία σε βίντεο, άντε μετά να ψάχνω εγώ να βρώ την κατάλληλη για να εκφράσω την γνώμη μου.
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εννοεί να μαγνητοσκοπούμε τις μούρες μας αντί να γράφουμε. Ότι έλειπε δηλαδή από το ελληνικό internet. Να έχουμε 5 μούρες ταυτόχρονα σε παράθυρα, να τσακώνονται στο Μπλα-Μπλα όπως στην TV. Και να βγαίνει ο paredwse μακιγιαρισμένος, με γαλάζιους φακούς στα μάτια και με μια καρφίτσα-σαύρα, να μοιράζει infractions. Όχι ότι μπορεί να μη το δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον αυτό με κάποια μορφή, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να υποκαταστήσει το γραπτό λόγο. Είναι διαφορετικό είδος επικοινωνίας.
funny Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλη ηδεα θα ηταν να μιλάμε μεσο ακουστικων ή μικροφώνου σαν το in.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.