Προς το περιεχόμενο

Φαντάζεστε ένα φόρουμ..

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που να επιτρέπει μονο βίντεο η ήχο? δηλαδή εάν θα θες να πεις κάτι να πρέπει να γράψεις βίντεο η ήχο και να μπορείς γραπτά να γραφεις μονο μερικά links ας πούμε. Πλακα θα έχει :)

Δημοσ.

Είναι πιασάρικη ιδέα για διαφημιστική καμπάνια Έλληνα ISP!!!

"Τώρα με το νέο πακέτο DisConnex/OffDSL/ADSL On A Box/Ftysto/LowBox/Pyramid/PropelaPack", μπορείτε να συμμετέχετε στα Internet fora 4ης γενιάς, ποστάροντας realtime* βίντεο ή ήχο..."

*μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση

(Τρομάρα μας...)

Δημοσ.

εννοω να επιτρεπει μονο βιντεο η ηχο και απο κειμενο μονο καποια λινκς ας πουμε. Και να μπενεις σε ενα θεμα και να ειναι λες και ακους καποιο διαλογο σε τενεια

Δημοσ.

Καθόλου πρακτικό να κάθεσαι και να ηχογραφείς/μαγνητοσκοπείς και μετά να κανείς upload από το να το γράφεις απλά... Επίσης πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναι καλύτερος από τον προφορικό στο να αναφέρεις το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Mα εαν ενα φορουμ ηταν φτιαγμενο να δουλευει μονο ετσι θα επρεπε να ειχε αυτοματο τροπο να γραφεις κ να κανεις upload, δε θα εκανες τιποτα χειροκινητα, εχεις δικιο σε αυτο που λες παντως

Δημοσ.
Καθόλου πρακτικό να κάθεσαι και να ηχογραφείς/μαγνητοσκοπείς και μετά να κανείς upload από το να το γράφεις απλά... Επίσης πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναι καλύτερος από τον προφορικό στο να αναφέρεις το πρόβλημα σου.

Ναι αλλά έτσι το φόρουμ θα ήταν πιο ζωντανό:-D . Ωστώσο θα συμφωνίσω με το 2ο

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως οταν καποτε θα εχουμε 1Mbit upload και το dsl θα το ξερουν και οι πετρες θα αρχισει να σκαει μυτη κατι παρομοιο

Δημοσ.

τυχαίνει, αρκετά συνχά γιατί έχω αρκετά ανοιχτά παράθυρα στα οποία πρέπει να γράφω με λατινικούς χαρακτήρες(λόγο δουλειάς) και υ συνεχής εναλλαγή από αγγλικά σε ελληνικά, εκτός του ότι με κουράζει μερικές φορές δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Με συγχωρείτε.......

Δημοσ.

καλα σιγα μαν δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη, ανθρωποι ειμαστε. Για μενα δεν φταις εσυ αλλα το forum αλλα τι να κανουμε, those are the rules

Δημοσ.
...δεν φταις εσυ αλλα το forum...

Συμφωνώ 100%. Παντού ελληνικά, τί είναι αυτά? Αλλού greeklish και μόνο στο Μπλα Μπλα υποχρεωτικά ελληνικά? Μπερδεύεται ο κόσμος...

Δημοσ.

ναι αλλά όταν γράφεις 1 σελίδα ποστ δε νομίζω να είναι και τόσο καλό για τον άλλο που το διαβάζει! Το λέω γιατί στο μπλα μπλα συνηθως τα ποστ είναι μεγάλα οπότε καλά κάνουν και το έχουν έτσι. Μακάρι να το εφάρμοζαν και σε όλο το φόρουμ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...