Exoskeletor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 που να επιτρέπει μονο βίντεο η ήχο? δηλαδή εάν θα θες να πεις κάτι να πρέπει να γράψεις βίντεο η ήχο και να μπορείς γραπτά να γραφεις μονο μερικά links ας πούμε. Πλακα θα έχει
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Είναι πιασάρικη ιδέα για διαφημιστική καμπάνια Έλληνα ISP!!! "Τώρα με το νέο πακέτο DisConnex/OffDSL/ADSL On A Box/Ftysto/LowBox/Pyramid/PropelaPack", μπορείτε να συμμετέχετε στα Internet fora 4ης γενιάς, ποστάροντας realtime* βίντεο ή ήχο..." *μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση (Τρομάρα μας...)
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 που να επιτρέπει μονο βίντεο η ήχο? Κοίτα μέχρι εδώ είμαι οκ Μετά δεν καταλαβα... τι εννοείς?
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εννοω να επιτρεπει μονο βιντεο η ηχο και απο κειμενο μονο καποια λινκς ας πουμε. Και να μπενεις σε ενα θεμα και να ειναι λες και ακους καποιο διαλογο σε τενεια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καθόλου πρακτικό να κάθεσαι και να ηχογραφείς/μαγνητοσκοπείς και μετά να κανείς upload από το να το γράφεις απλά... Επίσης πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναι καλύτερος από τον προφορικό στο να αναφέρεις το πρόβλημα σου.
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Mα εαν ενα φορουμ ηταν φτιαγμενο να δουλευει μονο ετσι θα επρεπε να ειχε αυτοματο τροπο να γραφεις κ να κανεις upload, δε θα εκανες τιποτα χειροκινητα, εχεις δικιο σε αυτο που λες παντως
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καθόλου πρακτικό να κάθεσαι και να ηχογραφείς/μαγνητοσκοπείς και μετά να κανείς upload από το να το γράφεις απλά... Επίσης πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναι καλύτερος από τον προφορικό στο να αναφέρεις το πρόβλημα σου. Ναι αλλά έτσι το φόρουμ θα ήταν πιο ζωντανό . Ωστώσο θα συμφωνίσω με το 2ο
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πιστευω πως οταν καποτε θα εχουμε 1Mbit upload και το dsl θα το ξερουν και οι πετρες θα αρχισει να σκαει μυτη κατι παρομοιο
glougr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 τυχαίνει, αρκετά συνχά γιατί έχω αρκετά ανοιχτά παράθυρα στα οποία πρέπει να γράφω με λατινικούς χαρακτήρες(λόγο δουλειάς) και υ συνεχής εναλλαγή από αγγλικά σε ελληνικά, εκτός του ότι με κουράζει μερικές φορές δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Με συγχωρείτε.......
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 καλα σιγα μαν δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη, ανθρωποι ειμαστε. Για μενα δεν φταις εσυ αλλα το forum αλλα τι να κανουμε, those are the rules
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ...δεν φταις εσυ αλλα το forum... Συμφωνώ 100%. Παντού ελληνικά, τί είναι αυτά? Αλλού greeklish και μόνο στο Μπλα Μπλα υποχρεωτικά ελληνικά? Μπερδεύεται ο κόσμος...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ναι αλλά όταν γράφεις 1 σελίδα ποστ δε νομίζω να είναι και τόσο καλό για τον άλλο που το διαβάζει! Το λέω γιατί στο μπλα μπλα συνηθως τα ποστ είναι μεγάλα οπότε καλά κάνουν και το έχουν έτσι. Μακάρι να το εφάρμοζαν και σε όλο το φόρουμ...
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εγω λεω παντου αγγλικα να βαλουν καλυτερα.. Το καλυτερο ειναι να γραφει οπως θελει ο καθενας αλλα τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.