Προς το περιεχόμενο

ISDN TA

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είδα και απόειδα με το Netmod (πως ύστερα να μην είμαι εγκάθετος με τον Κόκκαλη) και έχω αρχίσει να ζαχαρώνω ISDN TA. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα εσωτερικό μαζί με την τιμούλα του; Και κάτι άλλο: Θα μπορώ με αυτό να συνδεθώ σε μια απλή Dial up σύνδεση αν ποτέ ξεμείνω απο ISDN account?

• Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, τα καλύτερα (by far!) ISDN TAs είναι η σειρά Fritz!Card της AVM. Αξιόπιστα, 'σκυλιά' και με τους καλύτερους CAPI drivers (και απόλυτα συμβατά με WinXP). Σε εσωτερικό υπάρχει το Fritz!Card PCI v2.0 το οποίο όμως θα σου κοστίσει... 105,65 (36.000 δρχ).<p>Πολύ καλή είναι και η σειρά Microlink της Elsa (99,78 ή 34.000 δρχ για το Elsa Microlink PCI).

(όλες οι παραπάνω τιμές από το ISDN Shop και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%)<p>Επίσης ονομαστά είναι τα Zyxel αλλά η εταιρεία δεν βγάζει εσωτερικά ISDN TAs.<p>Για κάτι φθηνότερο κοίτα προς την Crypto. Aυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι το ISDN TA 128K PCI, το οποίο έρχεται στα 46,66 ή 15900 δραχμές. Τέλος υπάρχει και το Tornado Tipa GR, το οποίο δεν το ξέρω καθόλου και έρχεται στα 34,92 ή 11.900 δρχ.

(τιμές από το Πλαίσιο, δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)<p>[ 31-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p>

Δημοσ.

Τα ιδια επαθα κι εγώ με το Netmod ,και αγορασα το CRYPTO ΤΑ 128 ,με δώρο 3μηνη ISDN !!!!!<p>Moνο και μονο για την σύνδεση έιναι σουπερ ευκαιρία . Επίσης έχει και 5 χρόνια εγγύηση!!<p>Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Δημοσ.

Μα καλα είμαι ο μονος ανθρωπος πανω στη γη shocked.gif" border="0 που serfαρει με Netmod USB ,και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα,ουτε κολληματα που ακουω ουτε δεν ξερω κι εγω τι.Δεν αναφέρομαι βεβαια στους CAPI drivers καθως ημουν ο μονος που εγραψα post για τα προβληματα που είχα με αυτους (με 3.73 S/W εννοειται) που εγιναν η αιτια για 3-4 formats (να ναι καλα το partition και το Yamaha μου, -RW εννοειται grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 ) και την επιστροφη στον παλιο driver που δουλεύει άψογα.Εξηγηστε λιγο τι προβληματα υπαρχουν μ'αυτο το διαολεμενο κουτι που μας αναβοσβηνει πονηρα το 1ο λαμπακι του.Εγω παντως χαιρομαι που χωρις δραχμη παραπανω απο τη συνδεση εχω TA τζαμπα.Μαλιστα αν αγοραζα τωρα PC δεν θα αγοραζα ούτε modem (πριν 15 μηνες τον πηρα) rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες πήρα το Crypto. Καλό φαίνεται αλλά εχω μια ερώτηση. Ενώ για σύνδεση ISDN επιλέγω το ISDN Channel-Crypto NDIS WAN Miniport Adapter, αν χρειαστώ dialup σύνδεση(που κάποια στιγμή εγγυημένα θα χρειαστώ) το Modem - RVS ISDN(com3) που αν κατάλαβα καλά είναι εικονικός driver που εξομειώνει ενα dial up modem με το ISDN TA δεν τα καταφέρνει να μου συνδεθεί. Και κάτι άλλο για να γελάσετε. Πήγα σε 6 μαγαζιά για να τσεκάρω τιμές. Ο διάλογος έλαβε χώρα και στα 6.

-Έχετε ISDN TA?

-Όχι κύριε

-(ψιλιασμένος) Ε τότε μήπως έχετε ISDN modem?

-Μάλιστα<p>Α ρε αθάνατε Έλληνα υπάλληλε μαγαζιού πληροφορικής.<p>[ 31-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: LL_NEO ]</p>

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by LL_NEO:

<strong>Λοιπόν παίδες πήρα το Crypto. Καλό φαίνεται αλλά εχω μια ερώτηση. Ενώ για σύνδεση ISDN επιλέγω το ISDN Channel-Crypto NDIS WAN Miniport Adapter, αν χρειαστώ dialup σύνδεση(που κάποια στιγμή εγγυημένα θα χρειαστώ) το Modem - RVS ISDN(com3) που αν κατάλαβα καλά είναι εικονικός driver που εξομειώνει ενα dial up modem με το ISDN TA δεν τα καταφέρνει να μου συνδεθεί. </strong><hr></blockquote><p>Κατ'αρχήν με γειά το καινούργιο σου ISDN 'modem'! smile.gif" border="0 <p>Δυστυχώς το εικονικό modem που φτιάχνει το RVSCOM και άλλα παρόμοια προγράμματα (π.χ. το Fritz! για τα μοντέλα Fritz!Card ISDN) είναι μεν ψευδοαναλογικό μόντεμ για ορισμένες λειτουργίες (όπως για φαξ) αλλά δεν σου επιτρέπουν να κάνεις σύνδεση με το δίκτυο σε αναλογικό επίπεδο - κάτι παίζεται εκεί αλλά δεν το θυμάμαι να στο πω και δεν θέλω να γράψω κάποια βλακεία... <p>Η καλύτερη λύση είναι να... αγοράσεις ένα απλό modem και να το συνδέσεις με μια αναλογική θύρα (RJ-11) του netMod σου.<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by LL_NEO:

<strong>(...) Και κάτι άλλο για να γελάσετε. Πήγα σε 6 μαγαζιά για να τσεκάρω τιμές. Ο διάλογος έλαβε χώρα και στα 6.

-Έχετε ISDN TA?

-Όχι κύριε

-(ψιλιασμένος) Ε τότε μήπως έχετε ISDN modem?

-Μάλιστα<p>Α ρε αθάνατε Έλληνα υπάλληλε μαγαζιού πληροφορικής. </strong><hr></blockquote><p>Εσύ πολύ σωστά μίλησες. Τα ISDN TAs δεν είναι modem κι αυτό για τον εξής λόγο: Το modem τι σημαίνει; MODulator - DEModulator. Δηλαδή είναι το μηχάνημα που ψηφιοποιεί το αναλογικό σήμα του τηλεφώνου για να το 'καταλάβει' ο υπολογιστής και μετά παίρνει το ψηφιακό σήμα του υπολογιστή και το μετατρέπει σε αναλογικό για να περάσει μέσα από γραμμή τηλεφώνου.<p>Επειδή το σήμα ISDN είναι ούτως ή άλλως ψηφιακό, αυτή η ψηφιοποίηση-αναλογικοποίηση που κάνει το modem δεν χρειάζεται σε συνδέσεις ISDN και έτσι δεν έχουμε modems με την τεχνική έννοια του όρου.

Δημοσ.

Σόρρυ που φέρνω στην επιφάνεια αυτό το τόπικ, αλλά να σας ρωτήσω κάτι. Επειδή το PCI Crypto μου κάνει τσαλιμάκια αν το πάω πίσω στο Πλαίσιο και ζητήσω να πληρώσω τη διαφορά και να πάρω το εξωτερικό θα δεχτούν;<p>[ 03-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: LL_NEO ]</p>

Δημοσ.

Paidia na pw kati, gia na leme kai ta pragmata me to onoma tous An pareis ena ISDN TA (Terminal Adapter)simenei oti tha bgaleis to NetMod tou OTE. <p>To Fritz!Card της AVM den einai ISDN TA alla ISDN controller, opos kai ta parakatw proionta pou anaferthikan.<p>Apo oti xerw i Zyxel exei ISDN TA kai kostizei peripou 80.000drx.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμμμ, στην ουσία δεν λέμε κάτι διαφορετικό, απλά μπερδεύονται οι απλοί χρήστες. <p>Το Fritz!Card USB (που έχω εγώ) είναι εξωτερικός Passive ISDN Controller - αλλά έχει επικρατήσει να λέγεται ISDN Terminal Adaptor (ΤΑ). <p>Ίσως μπερδευόμαστε με το ΝΤ (Network Termination - δικτυακός τερματικός σταθμός ή τερματικός προσαρμογέας), λειτουργία που είναι αποκλειστικά του netMod... και κάποιον ειδικών Network Termination συσκευών - έχει βγάλει και η Teles δύο μοντέλα (το Teles.iTA/2AB και το Teles.iPBX /4AB) με τιμούλες 50000 και 85000 αντίστοιχα...<p>Αν θες, μετά χοντραίνουμε το παιχνίδι με τα ISDN active controllers με τιμές που αρχίζουν από περίπου 250.000 δρχ - αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία... wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...