Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε lol!! 34% ,έχω ακόμα μέχρι τον πάτο. Βάλτε για πλάκα πως είστε γυναίκα να δείτε τι ερωτήσεις βάζει!! Όποια απαντήσει ναί πάνω από τις μισές είναι τρελό πουτ@@κι. το έκανα 2 φορές και μου βγήκε 32% ... το παραπάνω το αντιπαρέρχομαι... :twisted:
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φρουφρου βλέπε παρακάτω... Άλλος έχει το όνομα, και άλλος τη χάρη. Με ένα 9% νομίζω ότι μπορείτε να έχετε το φόβο μου... Edit: Όσο και random να είναι, την δεύτερη φορά είχα πάλι 9% και την τρίτη 10%... Ή είμαι πολύ διεστραμμένος ή είστε πολύ βαρετοί...
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φρουφρου βλέπε παρακάτω... LoOOOOooOOooOOoooOOooL πάντως εγω δεν το ξανακάνω, φοβάμαι μήπως φτάσω τα χάλια σου !!! :mrgreen: Το έκανα και 3η φορά και με έβγαλε 24% ....
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 LoOOOOooOOooOOoooOOooL πάντως εγω δεν το ξανακάνω, φοβάμαι μήπως φτάσω τα χάλια σου !!! :mrgreen:Το έκανα και 3η φορά και με έβγαλε 24% .... Είπα να δοκιμάσω και πάλι μια και έχω μπει στα 30 πια μπας και ανέβει αλλά του κάκου... Πέσαμε στο 6% αυτή τη φορά... Τελικά είστε πολύ βαρετοί...
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Είπα να δοκιμάσω και πάλι μια και έχω μπει στα 30 πια μπας και ανέβει αλλά του κάκου... Πέσαμε στο 6% αυτή τη φορά... Τελικά είστε πολύ βαρετοί... /μανούλα mode on αγόρι μου θα πάθεις τίποτα, κάνε λίγο κράτει, ασε και κάτι για την νύφη πιά... αυτό το παιδί θα με σκάσει με τις σουρλουλούδες που γυρίζει (και τα ζώα ενίοτε)... Πότε θα νοικοκυρευτεί .... /μανούλα mode off διεστραμμένε.- :mrgreen:
Mithrantir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Στο ποστ που είναι στο Internet section έβγαλα 23 εδώ έβγαλα 19 με διαφορετικές ερωτήσεις. Τι γίνεται επιτέλους σε αυτό το κόσμο? Κατά διαόλου πάμε. EDIT: Στη 3η προσπάθεια με έβγαλε στο 14, δε το ξανακάνω γιατί θα μας φρικάρει. Εγώ νόμιζα οτι είμαι ήρεμο άτομο
FarCry Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 εμενα μου έβγαλε 91% τι πρώτη φορα, 94% και 96% δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Eγω για την ηλικια μου βγαινω πολυ αγνος... Την πρωτη φορα 100%, τη δευτερη 97% και την τριτη 99... Πωπω κατι πρεπει να κανω.... (αλλα αυτα που ρωταγε ηταν ολιγον τι τραβηγμενα!)
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Κανε λοιπον ολα αυτα τα τραβηγμενα! Εμενα μου εβγαλε 32%, στις ηλικιες 16-25...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Παιδιά εμένα μου έβγαλε -2%, μα καλά τι ερωτήσεις είναι αυτές, πφφφ αυτά τα κάναμε στο δημοτικό, ας είχε και αυτή την ερώτηση με τον πύθωνα και το μίξερ της καλόγριας και θα είχα βγάλει ακόμα χαμηλότερο, μιλάμε είστε εντελώς δημόσιοι υπάλληλοι στο σεξ όσοι βγάλατε πάνω από 3%, ξανακάντε το και πείτε ψέμματα στην ανάγκη γιατί όσο λιγότερο ποσοστό βγάζεις τόσο μεγαλύτερη την έχεις και είναι κάτι σαν φορτιστής.
slim_shady Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλα οι ερωτησεις της κατηγοριας <16 ηταν εντελως ακραιες...91% μου εβγαλε
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Παιδιά εμένα μου έβγαλε -2%, μα καλά τι ερωτήσεις είναι αυτές, πφφφ αυτά τα κάναμε στο δημοτικό, ας είχε και αυτή την ερώτηση με τον πύθωνα και το μίξερ της καλόγριας και θα είχα βγάλει ακόμα χαμηλότερο, μιλάμε είστε εντελώς δημόσιοι υπάλληλοι στο σεξ όσοι βγάλατε πάνω από 3%, ξανακάντε το και πείτε ψέμματα στην ανάγκη γιατί όσο λιγότερο ποσοστό βγάζεις τόσο μεγαλύτερη την έχεις και είναι κάτι σαν φορτιστής. Προσκυνω!:mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Παιδιά εμένα μου έβγαλε -2%, μα καλά τι ερωτήσεις είναι αυτές, πφφφ αυτά τα κάναμε στο δημοτικό, ας είχε και αυτή την ερώτηση με τον πύθωνα και το μίξερ της καλόγριας και θα είχα βγάλει ακόμα χαμηλότερο, μιλάμε είστε εντελώς δημόσιοι υπάλληλοι στο σεξ όσοι βγάλατε πάνω από 3%, ξανακάντε το και πείτε ψέμματα στην ανάγκη γιατί όσο λιγότερο ποσοστό βγάζεις τόσο μεγαλύτερη την έχεις και είναι κάτι σαν φορτιστής. είπε ο μοντερέιτορ του 98%...
Tzinaki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 55%....Είμαι πολύ αγνή σε σχέση με κάτι άλλους εδώ μέσα δλδ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.