Προς το περιεχόμενο

Πόσο αγνοί είμαστε???

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικά ή οι περισσότεροι στο φόρουμ είναι άρρωστοι ή ψεύδονται (ή δεν κατάλαβαν καλά τις ερωτήσεις :P ).

ειλικρινά, ποιός έχει παρακολουθήσει γυναίκα όταν κοπρίζει, και δεν εννοούν σε βιντεάκι!

Δεν βγαίνουν σε όλους οι ίδιες ερωτήσεις. Οπότε μπορεί αν το ξανακάνετε να βγάλετε και άλλο ποσοστό. blink.gif

εντάξει ρε συ, εξαιρώντας αυτό και το σεξ με ομόφυλα ζώα, τι το περίεργο έχουν τα υπόλοιπα;

Έλα ντε... tongue.gif

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλος έχει το όνομα, και άλλος τη χάρη.

Με ένα 9% νομίζω ότι μπορείτε να έχετε το φόβο μου...

Edit: Όσο και random να είναι, την δεύτερη φορά είχα πάλι 9% και την τρίτη 10%...

Ή είμαι πολύ διεστραμμένος ή είστε πολύ βαρετοί... :mrgreen:

Δημοσ.

Πω πω ρε guys... Και εγώ με το 62 μου νόμιζα ότι θα σας φάω.

Edit: Άκυρο... 5 - 6 ερωτήσεις είπατε πως δεν είναι φυσιολογικές.

Δημοσ.
Με ένα 9% νομίζω ότι μπορείτε να έχετε το φόβο μου...

Κοίτα, όταν ο σκύλος σου γουργουρίζει από χαρά και γυρνάει ανάσκελα επειδή τον χαϊδεύεις στην κοιλιά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να ολοκληρώσει τη σχέση σας.

Επίσης, Koritsi_Gia_PC τα posts σου είναι σχεδόν σεξ. Μου έχουν βγει τα μάτια έξω στην προσπάθεια να τα διαβάσω. Σε παρακαλώ μην το πάρεις ως κομπλιμέντο.

Δημοσ.
Μολις το εκανα!!!! 47%!!!! αντε και καλο μας βραδυ!!!!

Τι εννοείς? Μόλις το έκανες με καποια και πήγες 47% ?

Εγώ τώρα ψήνω την γάτα μου...(μεταφορικά)

Δημοσ.

38%, απογοητεύτηκα, με περίμενα χειρότερο, αλλά τελικά είμαι καλό παιδί. Βέβαια οι ερωτήσεις μου έδωσαν 2-3 ιδέες για να ρίξω το σκόρ μου μεσα στη βδομάδα...

Δημοσ.

44%. Την παλεύουμε ακόμα. Αλλά που θα πάει. Έρχονται γιορτές τώρα. Θα σου πω εγώ...........

P.S Η θεικότερη ερώτηση...Έχεις κάμει ποτέ αιμομιξία;;;;;;Έλεοςςςςςςς:):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...