Προς το περιεχόμενο

MSI 660GT πάει το ανεμιστηράκι.

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή μου, ξαφνικά νοιώθω κάτι καμμένο. Κλείνω τον υπολογιστή και ανοίφω το κουτί. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το τροφοδοτικό, αλλα τελικά ήταν ο ανεμιστήρας από την κάρτα γραφικών. Έλιωσε ρε παιδιά κυριολεκτικά ο μηχανισμός του. Τώρα τί γίνεται; Γίνεται να βάλω άλλο ανεμιστήρα με ψύκτρα μαζί; Αν ναι έχετε να προτείνετε κάτι;

Γίνεται να αλλάξω μόνο το ανεμιστηράκι και όχι τη ψύκτρα; Ή είναι καλύτερα να αλλαχθεί όλο.

MSI 6600 GT ήθελα να γράψω.

Δημοσ.

AGP είναι. Έψαξα στο site της Zalman και είδα ότι μπορώ να τη βάλω στη δικιά μου. Και την παρήγγειλα.ZALMAN VF700-AL/CU VGA COOLER. Σήμερα ήρθε. Θα πάω να τη βάλω το μεσημέρι.

Δημοσ.

Διαβάστε να γελάσετε. Γυρνάω και εγώ το μεσημέρι με το καινουργιό μου απόκτημα και πάω να κάνω ότι μου λέει στο manual αλλά και στο site της Zalman ("http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_flash.asp?strFlash=/upload/product/VF700_LED.swf")

Έλα όμως που βάζω τις μικρές ψύκτρες και μετά πάω να βάλω το κανονικό και δεν κάθεται καλά. Μόνη λύση: να μην βάλω τις μικρές ψύκτρες. Έτσι θα κάνω τελικά. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα;

Δημοσ.

Σαφώς και θα υπάρξει.

Όχι μόνο δεν θα ψύχονται οι μνήμες αλλά θα έχουν έχουν και από πάνω τους

μια ζεστή ψύκτρα.

Μάλλον δεν το έψαξες καλά.Είχα μια Prolink 6600GT agp στην οποία

δεν μπορούσα να βάλω καμία ψύκτρα/ανεμιστήρα της αγοράς λόγω του σχεδιασμού

του pcb της.

opote apla den ta evala.

Τόσο απλά;!

Δημοσ.

Τί να πω ρε παιδιά, μπήκα στο site της Zalman να δω και μου έλεγε μόνο για το HSI το οποίο στην κάρτα δεν είχε πρόβλημα. Τώρα τί να κάνω; H θερμοκρασία πάντως γράφει ότι είναι στα 32 idle.

Δημοσ.

Σε καμιά περίπτωση μην κάνεις πάντως αυτό που ανέφερε ο giorgos th..

Δοκίμασε να "ξύσεις" κάπως τις ψύκτρες των μνημών μπας και λυθεί το prob.

Η θερμοκρασία του πυρήνα ειναι λογικό να είναι καλή(32°C) αλλά με τις μνήμες

τί γίνεται; Ειδικά σε συνθήκες gaming;

Από την στιγμή που οι μνήμες ψύχονταν πριν την αλλαγή,πρέπει να ψύχονται και μετά.

Δημοσ.

Δεν παλεύεσαι...

Επομένως, ό,τι μας δε μας "κάνει", το αφαιρούμε.

Με την υπέροχη αυτή λογική,συμβούλεψε το παιδί, αν τον ενοχλεί ο θόρυβος της

Zalman,που μόλις αγόρασε,να αφαιρέσει τον ανεμιστήρα.

Δεν ασχολούμαι περαιτέρω.

Δημοσ.

πως ακριως ειναι η κατασταση? μηπως μπαινουν στραβα καπως? απ'το καθολου καλητερα να μπουνε στραβουτσικα...ολες δε μπαινουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...