@LF@147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.... προσπαθω να αντιγραψω απο dvd το SEX & THE CITY και με οποιο προγραμμα κι αν προσπαθησω να κανω rip (dvdfab - shrinkdvd κτλπ) μου κανει rip μονο τα 2 απο τα 4 επεισοδια που εχει το καθε δισκακι....το drive μου ειναι dual layer ...οταν γινει η εγγραφη το 1-2 επεισοδιο το παιζει κανονικα και μολις παω απο το μενου να του βαλω να παιξει το 3-4 μου ζηταει αλλο δισκακι...προσπαθω να κανω rip και τα 4 επεισοδια σε ενα δισκακι dvd απλο ομως....ας χασω σε ποιοτητα δεν με ενδιαφερει...υπαρχει καποιος τροπος????
Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 An 8es se single layer, tote mesw clone dvd, kane sympiesh.Alliws, valto se dual layer.
@LF@147 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 An 8es se single layer, tote mesw clone dvd, kane sympiesh.Alliws, valto se dual layer. giourkas thanx αλλα δυστηχως ουτε με clone εγινε τιποτα...παλι τα 2 απο τα 4 μπορει να αναγνωρισει...ουτε με ifoedit εγινε κατι , ουτε με ripit4me , ουτε ...ουτε ...ουτε μου φαινεται η μονη λυση ειναι εγγραφη απο σκληρο σε dual layer disc :evil: :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.