Προς το περιεχόμενο

Mia gnomi gia agora laptop(ACER)

christosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδαμε και την Acer που εχει πουλησει τρελα τι ποιοτητα εχει....αλλα εχουν οι καιροι γυρισματα,θα μαθουν ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες καποτε την ποιοτητα της και το after sales service και θα πιασουν ΠΑΤΟ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλησπερα παιδες.

Επειδη ενδιαφερομαι κ γω για τον Aspire 5684.

Το πιο φτηνο site που τον εχω βρει ειναι το openmind.

Εχει αγορασει κανεις απο εκει με πιστωτικη καρτα?

Ειναι ασφαλες?

και κατι ακομα.

Η επεκταση εγγυσης σε 3χρονια, ειναι πληρης εγγυση ή μούφα?

Ρε παιδια...ακομα με τα acer ασχολειστε... ΤΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προβληματα εχουν ακουστει για την εξυπηρετηση σε περιπτωση προβληματος (και για μερικους πριν ακομα το δουλεψουν το μηχανημα..).Ειναι απο τα μηχανηματα που δε θα τα αγγιζα κι ας ειχαν και τη χαμηλοτερη τιμη. Δειτε και τις αλλες μαρκες (πχ. Dell, Toshiba, HP)

Ρε παιδια...ακομα με τα acer ασχολειστε... ΤΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προβληματα εχουν ακουστει για την εξυπηρετηση σε περιπτωση προβληματος (και για μερικους πριν ακομα το δουλεψουν το μηχανημα..).Ειναι απο τα μηχανηματα που δε θα τα αγγιζα κι ας ειχαν και τη χαμηλοτερη τιμη. Δειτε και τις αλλες μαρκες (πχ. Dell, Toshiba, HP)

Ενταξει, καταλαβαινω οτι τα ACER μπορει να μην λενε τιποτα στο τομεα του Σερβις, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να δημιουργειται τετοια προκαταληψη για μηχανηματα που στο κατω κατω σου προσφερουν αυτο ακριβως που ψαχνεις σε τιμες που οι αλλες εταιρειες ειναι τουλαχιστον 100-200 Ευρω πανω.

Εχω διαβασει ολα τα threads που αφορουν τα Acer στο site και οχι μονο και διαπιστωνω οτι ολες οι μαρκες εμφανιζουν προβληματα, με διαφορετικες συχνοτητες η καθε μια.

Και ειναι επισης πολλοι αυτοι που δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα με την εξυπηρετηση του service.

Ας μην λεει λοιπον ο καθενας εδω περα οτι "ακουει" απο αλλους οτι ειπαν και ας αρκειται στο να καταγραφει τις δικες του εμπειριες απο προβληματα.

Ετσι θα αποπροσανατολιζετε λιγοτερο και μας που προσπαθουμε να βρουμε κατι που να αξιζει τα λεφτα του!

Εγω παντως παιδια ειχα ενα acer aspire 1620 Ρ4 2.8 και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο το μηχανημα για 2.5 ολοκληρα χρονια μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα οπου επαθε μια ζημια (δεν αναβει) οπου δεν ξερω τι συνεβει.

Εαν δεν ειχε συμβει , το σιγουρο ειναι οτι θα τον αξιοποιουσα για αρκετα χρονια ακομη παρολο που βγαινουν νεα δυνατα εργαλεια στην αγορα.

Το μηχανημα το ειχα σκισει . Μιλαμε για πολλες εργατοωρες. Εσβηνε οταν πηγαινα για υπνο!!

Ενταξει, καταλαβαινω οτι τα ACER μπορει να μην λενε τιποτα στο τομεα του Σερβις, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να δημιουργειται τετοια προκαταληψη για μηχανηματα που στο κατω κατω σου προσφερουν αυτο ακριβως που ψαχνεις σε τιμες που οι αλλες εταιρειες ειναι τουλαχιστον 100-200 Ευρω πανω.

Εχω διαβασει ολα τα threads που αφορουν τα Acer στο site και οχι μονο και διαπιστωνω οτι ολες οι μαρκες εμφανιζουν προβληματα, με διαφορετικες συχνοτητες η καθε μια.

Και ειναι επισης πολλοι αυτοι που δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα με την εξυπηρετηση του service.

Ας μην λεει λοιπον ο καθενας εδω περα οτι "ακουει" απο αλλους οτι ειπαν και ας αρκειται στο να καταγραφει τις δικες του εμπειριες απο προβληματα.

Ετσι θα αποπροσανατολιζετε λιγοτερο και μας που προσπαθουμε να βρουμε κατι που να αξιζει τα λεφτα του!

Μονο μην την παθεις οπως ενας αλλος συμφορουμιτης που εθεσε επισης προβληματισμο για να παρει η οχι ACER, του ειπαμε οχι, πηρε Acer... και μετα ξαναποσταρισε για να μας πει τον πονο επειδη ειχε προβλημα.

Σιγουρα ολες οι μαρκες εμφανιζουν βλαβες... κανεις δεν διεκδικει το αλανθαστο, αλλα οπως ειπες και συ... το κλειδι ειναι η συχνοτητα!!! Και αυτη στα Acer ειναι αρκετα υψηλη και δεν βοηθα καθολου το γεγονος οτι το SERVICE ειναι ανυπαρκτο.

Σε σχεση με τα Acer, σαφως θα προτιμουσα turbo-x....

Η συχνότητα όμως φίλε kirimis πρέπει να μετριέται πχ ανά 1000 κομμάτια και όχι σε απόλυτο νούμερο. Με δεδομένες τις υψηλές πωλήσεις της acer ελέω ελκυστικότερης τιμής λογικό είναι να εμφανίζονται και περισσότεροι χρήστες με προβλήματα. Ως κάτοχος acer αλλά και turbo-x με τα μάτια κλειστά θα ψήφιζα acer.

και εγώ μετά απο 3 χρόνια με έναν laptop Acer Aspire έχω να δηλώσω τα καλύτερα ως προς το μηχάνημα. Τo service δεν το χρειάστηκα άρα δεν έχω άποψη. Ο υπολογιστής όμως λειτουργεί κανονικότατα, χωρίς προβλήματα και σε βαριές εργασίες.

Θα συνιστούσα οποιαδήποτε αγορά εκτός ACER. Αν χρειατεί και μπλέξεις με αντιπροσωπεία τότε δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη και επίσης μπορει να σου διαλύσουν τελείως το laptop όπως έκαναν σε μένα. Αν το ψάξεις θα δεις ότι πολλοί έχουν παράπονα με την Acer Hellas. Ενώ η εγγύηση λέει 5 εργάσιμες μέρες για να το επισκευάσουν εγώ το έστειλα 4 φορές και το κράτησαν πάνω από μηνα. Τωρα που σου γράφω το έχω στείλει πάλι με προβλήματα και το έχουν περίπου 2 μηνες. Άσε ποπυ αφτά που λένε δείχνουν τελείως ασχετοσύνη.

Άκουσέ με ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ACER!!!

Είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!!

Αν καθόμασταν όλοι φίλε να γράφουμε τα καλά μας λόγια για τους acer θα νυχτώναμε. Όχι ότι από τις αρκετές εμπειρίες μου δεν έχω δει και acer να χαλάνε, αλλά εξίσου έχω δει ΗΡ ή και Τoshiba. Το support όντως είναι ψιλοχάλια αλλά μήπως αυτό της HP είναι καλύτερο; Με άλλα λόγια όταν παίρνεις λάπτοπ καλό είναι να έχεις και τύχη γι' αυτό που θα σου κάτσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...