Προς το περιεχόμενο

Mia gnomi gia agora laptop(ACER)

christosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eho kataliksei se dio montela kai thelo ti gnomi sas.

1) Acer Aspire 5684WLMi T5600 1.83/2GB RAM/120GB/nVidia 7600 128/256MB / 7600 LX.AFQ05.080 5-1 Card reader • Συνδέσεις: 4xUSB, IrDA, DVI, Firewire, timi 1.121 apo openmind.gr

2)ACER ASPIRE 5673WLMi Duo T2400 1.83/2048/120GB/ATI MOBILITY RADEON X1600 Mνήμη βίντεο 512MB Hypermemory / LX.ATD05.147 timi 1.239 apo openmind.gr alla me ta eksis epipleon xaraktiristika:

Δυνατότητα αποκωδικοποίησης MPEG-2/DVD σε επίπεδο Hardware

Aspire CinemaVision video τεχνολογία (Aspire Arcade)

Aspire ClearVision video optimisation τεχνολογία

Intel® High-Definition audio συμβατό με MS-Sound Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο

Δικτύωση: 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet

Ασύρματο LAN Intel® PRO/Wireless 3945ABG a/b/g με τεχνολογία Acer SignalUp

Bluetooth® 2.0+EDR (Enhanced Data Rate)

Πληκτρολόγιο και Συσκευές Κατάδειξης: Κλασικό πληκτρολόγιο φορητών με πλήκτρα Windows - Touchpad με 4-κατευθύνσεων ενσωματωμένο πλήκτρο κύλισης - 4 πλήκτρα άμεσης πρόσβασης - Πλήκτρα για WLAN και Bluetooth

Θύρες Επικοινωνίας:5-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS PRO/xD) - 4 x USB 2.0 - 1 x Fast infrared (FIR) - 1 x External display (VGA) - 1 x xpressCard™/34 - 1 x PC Card slot (type II) - 1 x S-video/TV-out (NTSC/PAL)

- 1 x DVI-D - 1 x IEEE 1394 - 1 x Modem (RJ-11) - 1 x Gigabit Ethernet (RJ-45) - 1 x Speaker/ headphone/ line-out jack με υποστήριξη S/PDIF

1 x microphone-in jack - 1 x line-in jack - 1 x DC-in

Ola auta ta epipleon haraktiristika einai stin praksi xrisima h pio poli gia efe anaferontai?

Episis o 1 ehei epksergasti T5600 K o 2 T2400. poios einai pio kalos?Logika o T5600 den einai pio kainoyrgios kai pio dinatos? kai i karta toy 2 ipotheto einai poli mbomba.

Euharisto ek ton proteron

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Nα προτιμήσεις oποσδήποτε Intel Core 2 Duo δηλ. Τ5500,Τ5600 ,Τ7200 κλπ.

και οχι απλό Core Duo,επίσης η nVidia 7600 128/256MB είναι ελαφρώς καλύτερη απο την ΑΤΙ1600 http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X1600.872.0.html.

εγω εχω απο το καλοκαιρι τον 5673 και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο laptop.Θα σου προτεινα το 5684 γιατι ο επεξεργαστης του προσφερει 20% περισσοτερη αποδοση και επιπλεον οι καρτες γραφικων εχουν την ιδια αποδοση!!!!!!!!

Μια ταπεινη γνωμη:Απλα μην προτιμησεις Acer..ετσι και χαλασει ,η πιθανοτητα να υποφερεις ειναι πολυ μεγαλη με την υπαρχουσα υποστηρηξη,την εχουμε πατησει πολλοι..απλα κοιτα τους παθοντες του φορουμ..εγω προσωπικα ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ACER ας μου τον διναν και τσαμπα!

Μια ταπεινη γνωμη:Απλα μην προτιμησεις Acer..ετσι και χαλασει ,η πιθανοτητα να υποφερεις ειναι πολυ μεγαλη με την υπαρχουσα υποστηρηξη,την εχουμε πατησει πολλοι..απλα κοιτα τους παθοντες του φορουμ..εγω προσωπικα ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ACER ας μου τον διναν και τσαμπα!

Egw pally an den eixa lefta gia vaio i kati akribo pally acer tha eperna.

Exw klisei konta 3 xronia me to aspire mou kai akoma paei sfera.To xrisimopoiw se kathimerini basi kai oxi gia office kai internet, alla gia baria programata opws 3DsMax kai Photoshop.

To mono pou mou eixe xalasei einai o sklhros tou (ton opoio ton alazeis se 2 mins).

Gia to service nai ontws uparxei problima, alla pou den uparxei?

Gia to service nai ontws uparxei problima, alla pou den uparxei?

lg

Σέρβις στην Αθήνα για νότια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη για βόρεια.

Όταν τους χρειάστεικα στείλαν βαλιτσάκι αλουμινίου για να βάλω το laptop, ώστε να είναι προστατευμένο, και σε 4 ημέρες το είχα πίσω, πάντα με curier και δικά τους όλα τα έξοδα.

Εγγύηση 2 χρόνια.

lg

Σέρβις στην Αθήνα για νότια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη για βόρεια.

Όταν τους χρειάστεικα στείλαν βαλιτσάκι αλουμινίου για να βάλω το laptop, ώστε να είναι προστατευμένο, και σε 4 ημέρες το είχα πίσω, πάντα με curier και δικά τους όλα τα έξοδα.

Εγγύηση 2 χρόνια.

WOW :)

Makari file mou na einai etsi ola ta service.Alla dustuxws den einai.

WOW :)

Makari file mou na einai etsi ola ta service.Alla dustuxws den einai.

Είναι στο χέρι μας να γίνουν.

Αν τα laptop της "κακιάς στο service εταιρίας" μενουν απούλητα τότε θα αλλάξουν πολιτική.

Εγώ γι'αυτό τον λόγο (service) πήρα τον lg.

Για κοίτα κ προς Asus πλευρά γιατι κ γώ που έχω ένα acer ήταν μιας χρήσης για 8-9 μήνες περίπου.Τώρα πλέων δεν την παλεύει.

Δηλαδη τι κανει?

Δηλαδη τι κανει?

Ανεβάζει θερμοκρασία με το παραμικρό κ crasharei.Έχει φτάσει να το κάνει σε φάση μόνο με το Winamp ανοιχτό.Μπαταρία απο την αρχή δεν είδα τπτ καλό αν κ το πρόσεξα.Ούτε καλή οθόνη έχει βέβαια ίσως στα μεταγενέστερα μοντέλα να έχουν λυθεί αυτα τα προβλήματα απλά εγω κατέθεσα τη δική μου εμπειρία απο τα Acer.

Νομίζω οτι το 5684 είναι μία χαρα και συμφωνω με τον φιλο που αναφέρει 20% περισσότερη αποδόση ,οστόσω για τις γνώμες περι asus και lg δεν έχω να σχολιασω τίποτα αρνητικό η θετίκο παρα μόνο για την lg να σου υπενθιμίσω οτι καινουργια στον χώρο ,δεν εχει κάνει αρκετες πωλήσεις σε σχέσει με τους άλλους κατασκευαστες οπότε κατασυνέπεια δεν μπορουμε να κρήνομε ακόμα τιποτα για αυτην,οσο για την asus δεν εχει ακουστει τίποτα αρνητικό ποτε.

Νομίζω οτι το 5684 είναι μία χαρα και συμφωνω με τον φιλο που αναφέρει 20% περισσότερη αποδόση ,οστόσω για τις γνώμες περι asus και lg δεν έχω να σχολιασω τίποτα αρνητικό η θετίκο παρα μόνο για την lg να σου υπενθιμίσω οτι καινουργια στον χώρο ,δεν εχει κάνει αρκετες πωλήσεις σε σχέσει με τους άλλους κατασκευαστες οπότε κατασυνέπεια δεν μπορουμε να κρήνομε ακόμα τιποτα για αυτην,οσο για την asus δεν εχει ακουστει τίποτα αρνητικό ποτε.

Συμφωνώ μαζί σου.

Εγώ μιας και πήρα το k12242 HS της lg, θα το δω ως προς τα προβλήματα που πιθανώς θα μου βγάλει (ελπίζω πως όχι).

Προς το παρόν, για ένα πρόβλημα που είχα στην οθόνη, η εξηπηρέτηση ήταν άμεση και άψογη.

Για τα υπόλοιπα θα δούμε στο μέλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...