Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Γραφει μια χαρα τα dvd αλλα οποιο cd και να παω να γραψω με το nero το καιει.Εκανα αναβαθμιση firewire αλλα τιποτα.Ταπαιξε ???? :mrgreen: Log.txt
ppetr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σου Γιάννη Δοκίμασες με άλλο προγραμμα? Κράτα ένα ghost και πέρνα φρέσκο setup, ξαναγράψε, και πες τι γινεται
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Με αλλο προγραμμα δεν δοκιμασα.Δεν εχω αλλο απο το nero.Μονο με το imgburn δοκιμασα και δεν ειχε προβλημα . Το ghost που εχω ειναι μαλλον παλιο και παλιο ειναι και το προβλημα.
dimitris74 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 rma it το ιδιο μου εκανε και εμενα και το αλλαξα
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Το πρβλημα ειναι οτι και αυτο απο αντικατασταση προερχεται αλλα δεν μου ειχαν στη συσκευασια κανενα χαρτι να λεει στοιχεια του που απαιτει το rma. :mrgreen:
dimitris74 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Το πρβλημα ειναι οτι και αυτο απο αντικατασταση προερχεται αλλα δεν μου ειχαν στη συσκευασια κανενα χαρτι να λεει στοιχεια του που απαιτει το rma. :mrgreen: στο mail Νομιζω οτι εχει serial number του καινουριου. στο κουτι σε μενα παντως ειχε καποιες οδηγιες για περιπτωση doa Και οχι για μετεπειτα rma. αν τους στειλεις καποιο mail πιθανον να σου απαντησουν για το τι χρειαζεται
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 στο mail Νομιζω οτι εχει serial number του καινουριου. στο κουτι σε μενα παντως ειχε καποιες οδηγιες για περιπτωση doa Και οχι για μετεπειτα rma. αν τους στειλεις καποιο mail πιθανον να σου απαντησουν για το τι χρειαζεται Ευχαριστω.Δυστυχως δεν εχω κρατησει το email και στο κουτι δεν ειχε τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Γραφει μια χαρα τα dvd αλλα οποιο cd και να παω να γραψω με το nero το καιει.Εκανα αναβαθμιση firewire αλλα τιποτα.Ταπαιξε ???? :mrgreen: U mean firmware μάλλον
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 U mean firmware μάλλον Γραφω πιο πανω οτι εκανα update firmwire .
blackstar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR) des me to nero cd/dvd speed an mporei na dei pios einai o kataskeyasths toy cd, alois dokiamse kamia aloi marka, h den mipos exei tpt alchol h kapoio paromio programa poy kribi ta atip kai to drive sou den 3erei pos na to grapsi.
ppetr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Από τα Plextools φαίνεται το serial number της συσκευής, εκεί που λέει το Drive Information. Γράψε και αυτό στο e-mail. Όσο για το ghost, εννοούσα να πάρεις ένα φρέσκο image, πριν πειραματιστείς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Από τα Plextools φαίνεται το serial number της συσκευής, εκεί που λέει το Drive Information. Γράψε και αυτό στο e-mail.Όσο για το ghost, εννοούσα να πάρεις ένα φρέσκο image, πριν πειραματιστείς. Ευχαριστω.Εκει που λεει ημερομηνια αγορας τι να γραψω ??? Του πρωτου dvdrw που μου αντικατεστησαν ???
ppetr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πιστεύω μόνο το S/N χρειάζονται για να σου πουν αν είναι στην εγγύηση. Ο,τιδήποτε άλλο θα το βρουν στα αρχεία τους. Για το πρώτο κάνε την πάπια.
blackstar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 den nomizo h typi sthn plextor na kanoun thn papia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.