chpetros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά επειδή έχω μεσάνυχτα από αυτά, ο ανηψιός μου ζήτησε μουσική Rap να του πάρω τις γιορτές. Κάπου θα άκουσε φαίνεται, γιατί είναι και μικρός, αλλά δεν ξέρει τι να ζητήσει. Μήπως ξέρετε τι CD να ζητήσω από μαγαζί, σε τίτλους και τραγουδιστές κυρίως ελληνικά;
HexStatic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Oxi elinika re file. An thes ellhnika partou rempetika na akousei.
Freddie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Και γενικά μην του πάρεις καθόλου RAP. Βάλτου στην τελικη καλύτερα ρεμπετικά όπως λέει και ο HexStatic να γίνει και άντρας.
chpetros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Oxi elinika re file. An thes ellhnika partou rempetika na akousei. Καλά όχι Ελληνικά αλλά ξένα. Σου είπα είμαι άσχετος από αυτά. Αλλά ήθελα να του κάνω δώρο χωρίς να το ξέρει. Έχεις να μου προτεινεις τίποτα;
kkardo91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 koita gia kanena eminem i 50 cent. Sigekrimena koita gia The Massacre, Get Rich or Die Tryin', The Eminem Show
MagicaDeSpell Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Απο ελληνικα... μμμ... Ισως Going Through. Αλλα δεν ειναι πρωτοτιπο... i agree with kkardo91 eminem, 50 cent και αργοτερα ο μικρος θα ψαχτει και θα βρει και αλλα μονος του...
chpetros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ νάστε καλά θα τα κυττάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.