Προς το περιεχόμενο

Creative Zen Vision M Sound Problem

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Εχω το Creative Zen Vision M mp3 player...

εχω προβληματακι, καποια στιγμη μετα απο καποια ωρα που ακουω mp3

ξαφνικα ξεκιναει να κανει παρασιτα ο ηχος.

Και δεν το κανει σε συγκεκριμενο τραγουδι, για να πω οτι το συγκεκριμενο τραγουδι φταιει...:neutral:

Μολις πατησω επομενο ή προηγουμενο τραγουδι ο ηχος φτιαχνει.

Απλα ειχα την απορια αν εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα...και αν μπορεσε να το λυσει καπως!!! :)

Διοτι μπηκα στην Creative να δω αν εχει βγει κανα Firmware update αλλα τιποτα...:???:

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Όχι πως δεν είναι ρημάδια τα Creative. Τρία μου έχουν πεθάνει.

Αλλά τσέκαρες αν φταίει πράγματι αυτό και όχι τα ακουστικά;

Δημοσ.

Δεν είναι τα ακουστικά, όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το είχα διαβάσει σε κάποιο φόρουμ, αν και δε μου έχει συμβεί ποτέ... Ποιό firmware έχεις; Το καινούριο (που έχει κι ελληνικά) είναι το 1.60.01

Δημοσ.

Κατ'αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και τις απαντησεις σας!

@rathymosneos το firmware μου ειναι 1.40.02e... αρα να του κανω ενα update ε? λες να φτιαξει το προβλημα μου?

και μια ερωτηση ακομα η creative πρεπει να το κανει ή μπορω να το κανω μονη μου?

@punky, δεν ειανι τα ακουστικα... μακαρι να ηταν. κι αλλος εχει το ιδιο προβλημα με μενα... + εχω δοκιμασει και εχω βαλει αλλα ακουστικα (καλης ποιοτητας)!!!

Δημοσ.

Βρηκα το firmware 1.60.01e στην Creative!!!

και το εγκαθιστω μονη μου!!!

To install this firmware

Download the file into your local hard disk.

Close all application and Windows Explorer windows that are currently running on your computer.

Connect your player to your computer.

Double-click the downloaded file and follow the instructions on the screen.

If the firmware version checked above was 1.50.02, and your player has playback issues with DRM-enabled tracks, launch the transfer software to delete and retransfer DRM-enabled tracks to your player.

Creative Vision M Firmware Link

Δημοσ.
Βρηκα το firmware 1.60.01e στην Creative!!!

Άμα βρεις και το 1.60.01 (δηλ. χωρις το e στο τέλος) που είναι η εκτός ΕΕ έκδοση θα παίζει λίγο πιό δυνατά. Το e είναι η ευρωπαϊκή έκδοση και έχει για λόγους νομοθεσίας EE χαμηλότερο μεγιστο volume... Όποιος θέλει να κουφαθεί μπορεί να τη βάλει!

Δημοσ.

@rathymosneos : σε ευχαριστω πολυ γισ την βοηθεια σου.

@Parasight : εκανα το firmware update το σαββατο, και εως και σημερα δεν εχει ξαναεμφανισει το προβλημα ηχου που ειχα.

+ εχει αυξηθει και η ενταση του ηχου και ειναι πιο καθαρος!

edit: εγκατεστησα την verision χωρις e στο τελος κ παλι φτιαξανε τα ελληνικα!!! Αστερι ειναι!!! ;)

Δημοσ.

Η αντιστοιχη εκδοση για το zen m 60gb ειναι η 1.20 ετσι? Παιδια το μηχανηματακι μαμαει. Δεν μετανιωνω καθολου που το προτιμησα απο ipod. To μονο που με στεναχωρησε λιγακι ειναι οι μειωμενες λειτουργιες σε σχεση με τον προκατοχο του το nomad jukebox 3 το οποιο προσεφερε και line in, τετρακαναλο ηχο καθως και συνδεση firewire. Κατα τ' αλλα ειναι απλα εκληκτικο. Δεν συμπαθω γενικα την υπερβολικξ κατα τη γνωμη μου διαφημιση του ipod ειδικα οταν η apple εχει αντιγραψει ιδεες σχεδιαστικες της creative. Οποιος ειχε ψαξειι παλαιοτερα για αγορα creative mp3 player πριν βγουν τα ipod ξερει πολυ καλα ποιος ειχε πρωτος χρησιμοποιησει τον χαρακτηριστικο σταυρο στα πληκτρα που εχουν λανσαρει τωρα τα ipod στην αγορα! Creative και παλι creative.

Δημοσ.

Καλά. Εγώ που έχω θάψει 3 Creative μέχρι τώρα, δεν πίνω και νερό στο όνομά της ακριβώς.

Παραδέχομαι όμως την καθαρότητα του ήχου και την ένταση που είχαν.

Αλλά κατά τα άλλα, ευαίσθητα τούβλα με κακό interface.

Το Creative Zen Vision M, πάντως δείχνει καλό feature-wise, αλλά έχει πολύ κυταρίτιδα για τα γούστα μου.

Δημοσ.

Εχω την εξης απορια. Ειχς προεγκατεστημενο το 1.11e firmware αλλα μετα την εγκατασταση της αμερικανικης αναβάθμισης που δεν περιεχει το e προκειμενου να εχω δυνατότερο ηχο 1.20 ειδα προς εκπληξη μου οτι το e εχει παραμεινει!Ξέρει κανείς γιατί?

Δημοσ.

Την βρηκα την λυση και την παραθετω για οποιον εχει παρομοιο προβλημα. Απλα διαφερει ο τροπος αναβαθμισης του firmware:

1| Download the latest American firmware update

2| Detach the Zen Vision:M player from your computer, and ensure that the unit is off.

3| Slide the Power switch towards the Power icon and hold the switch in the Power On position.

4| Push the end of a pin-like object (for example, a straightened paper clip) into the reset hole, press gently and remove.

5| Release the Power switch when the Creative logo appears. The Recovery Mode appears and has these options:

* Clean Up (Performs a disk scan on the player's hard disk, it will not affect music files)

* Format All (Formats the players hard disk - Note: all contents will be lost)

* Reload Firmware (Reloads the Operating System on the Zen. Select this option ONLY if there is a firmware available to reload.)

* Reboot (Reboots the device).

6| Select reload firmware

7| Once done connect the player to your pc and run the American firmware upgrade

8| Leave it to do this and reboot, then rebuild, and voila all done

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια ειμαι τελειως αχρηστη και ανιδεη πανω σ αυτα τα θεματα.εχω τα vision m,δεν εχω ιδεα τι ειναι firmware και reboot και ολα αυτα.σημερα το πρωι μαυρισε η οθονη μετα απο πολλες προσπαθειες εβγαλε 4 επιλογες,clean up-formaτ all-reload firmware και reboot.τα χω πατησει ολα χωρις να εχω ιδεα τι ειναι αλλα δεν κανει τπτ.μπορει καποιος να μ εξηγησει παρακαλω τι μπορω να κανω με απλα ελληνικα,εστω αγγλικα,τα καταλαβαινω κ αυτα?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...