Προς το περιεχόμενο

Exasa ton kodiko puk ti na kano

TheoV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia exo xasei ton kodiko puk kai piga shmera sta vodafone kai moy eipe enas typas gia na to ftiaksei thelei 30eyro.Iparxei kapoios allos tropos.Simioteteon to kinito einai Sony ericsson W810i

Δημοσ.

είχα φτιάξει ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη βοήθεια της cosmote. Βάζεις το puk λάθος 8 φορές και στη συνέχεια ζητάει έναν κωδικό δικτύου. βάζεις τον κωδικό που σου δίνουν και όλα οκ. διαλέγεις μόνο καινούριο pin. λογικά θα ισχύει ακόμα έτσι. απλά πρέπει πρώτα να το συζητήσεις με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της vodafone.

Δημοσ.

Προσωπικα με ΤΙΜ που μου ετυχε αυτο, πηρα τηλεφωνο την Εξυπηρετηση Πελατων, μου εκανε μερικες απλες ερωτησεις για να διαπιστωσει οτι οντως ειμαι ο κατοχος και μου εδωσε τηλεφωνικα το PUK. Μαλλον σε καποιον που ηθελε να κανει αρπαχτη επεσες...

Δημοσ.

File moy den mporoun na me boithisoyn giati exo karta kai oxi sindesi toylaxiston etsi mou eipan.Diladi mono sta vodafone me mia 30 ?

Kaneis xristianos xristoygenna einai? :) :)

Δημοσ.

Πηγαινε στην Vodafone και πες τους οτι εχασες την sim και θες να σου βγαλουν καινουργια με τον ιδιο αριθμο.Σιγουρα θα σου παει πολυ λιγοτερο απο 30ευρο.κανα 10ευρο μου φαινετε κανει.

Βεβαια δεν ξερω αν γινετε επειδη ειναι καρτα και οχι συμβολαιο.Αλλα ισως αν ειναι κατοχυρωμενα τα στοιχεια σου στην καρτα.Τις περισσοτερες φορες ειναι μεσω "διαγωνισμων" και αλλες τετοιες υπηρεσεις.Αλλιως αλλαζεις αριθμο!

Δημοσ.

το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός χρήστη που έχει κάθε μία κάρτα.σε κάρτα μου έχει τύχει και σε μένα.αν πας σε κατάστημα vodafone δύσκολα θα σε εξυπηρετήσουν για αυτό το θέμα. πιο γρήγορα θα σε βοηθήσει η εξυπηρέτηση πελατών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...