Προς το περιεχόμενο

Connex Otenet kai αθλιες ταχυτητες το πρωι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει εδω και 15 μερες το connex 2Mbit και απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα περιπου κατεβαζω με 50-60 ΚΒ.Τις υπολοιπες ωρες και ολοκληρα τα Σαββατοκυριακα πεταει στα 200 ΚΒ που ειναι και το φυσιολογικο.Αυτο συμβαινει ολη την βδομαδα.Πηρα την οτενετ , με παραπεμπει στο 1242 , αυτοι στο 134 , αυτοι στο καταστημα που ανηκω (Ν.Ιωνια , dslam Ν.Ηρακλειου ) αλλα φυσικα ακρη δεν βρισκω.

Ξερει κανεις που αλλου μπορω να απευθυνθω ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον...Μετα απο απειρα τηλεφωνηματα στο 121 , στο 1242 στην OTENET , email στον ΟΤΕ (ειχα το θρασσος να περιμενω απαντηση που φυσικα δεν πηρα ποτε ...) ηρθε σημερα τεχνικος στο σπιτι μου.

Μου ειπε οτι η γραμμη μου ειναι μια χαρα και με τα υπαρχοντα δεδομενα σηκωνει μεχρι 4Mbit. Αλλα.....

Οι συνδρομητες ειμαστε πολλοι μαζι σε μια καρτα του dslam .... Εκει ειναι με διαφορες ταχυτητες συνδρομητες και παντα καποιοι εχουν προβλημα σαν το δικο μου ή παρομοια....Οταν γεμισει λοιπον μια καρτα μαζι με αλλες ανακατευουν τους συνδρομητες στις καρτες ωστε να παψουν να ειναι παραπονουμενοι οι ιδιοι συνδρομητες και να "γεννηθουν" αλλοι...

Μου προτεινε να υποβαθμισω την γραμμη μου σε 1Mbit ωστε να πληρωνω λιγοτερα....

πΟΤΕ το μεγαλειο σου !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις αυτό που έχεις. Το να πέσεις στο 1Mb έχει kai έν ρίσκο που είναι να πέσεις και στα 50-60KB/s όλο το 24ωρο...

Όσο για το ότι ανακατεύουν τους χρήστες. Ε.. Είναι απαράδεκτο. Μας τα παίρνουν από παντού η τεχνολογία δεν προχωράει και παρά όλα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μια κωλουπηρεσία σωστά. Σε λίγο θα αισθάνομαι άσχημα που έχω τόσο καλή γραμμή και είμαι τυχερός με 200kB/s μέρα και 230KB/s βράδια. Εκτός και αν με ανακατέψουν και μένα.

Δημοσ.

Εχω 2 συνδεσεις HOL και OTE... πειραιας και οι 2 απαραδεκτοι ιδιως στην εξυπηρετηση αλλα ο ΟΤΕ πεταει... μπαινω φουλ!!! αφου θα πεταξω την HOL!!

Συμβουλη-Πρεπει να τους ζαλισεις τον ερωτα... μονο οταν βαρεθουν την γκρινια σου θα δεις προκοπη!!! Χτυπα στην τελικη και μια καταγγελια ΕΕΤ να δεις πως θα τρεχουν!!!

Δημοσ.
Εχω 2 συνδεσεις HOL και OTE... πειραιας και οι 2 απαραδεκτοι ιδιως στην εξυπηρετηση αλλα ο ΟΤΕ πεταει... μπαινω φουλ!!! αφου θα πεταξω την HOL!!

Συμβουλη-Πρεπει να τους ζαλισεις τον ερωτα... μονο οταν βαρεθουν την γκρινια σου θα δεις προκοπη!!! Χτυπα στην τελικη και μια καταγγελια ΕΕΤ να δεις πως θα τρεχουν!!!

pedes kai go STON P.O.T.E eimai me 1 mb :mrgreen: kai me vlepo i forthnet i tellas zisto den ksero alla to vasiko einai na figi to tilefono mou apo ton pote gia na glitoso to pagio kai me ta idia lefta na trexo sta 4 mb

Δημοσ.

Καλη ιδεα μου εδωσες και ισου το email που εστειλα στην ΕΕΤΤ.

Είμαι συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας με τον ΟΤΕ και έχω γραμμή DSL 2 Mbit με provider Otenet.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα της γραμμής .Συγκεκριμένα τις ώρες από 10 πρωινή μέχρι περίπου τις 7 απογευματινή η ταχύτητα της γραμμής πέφτει τραγικά στα 50-60ΚΒ/sec, από τα 200 που είναι το max της και τα «πιάνει» όλες τις άλλες ώρες καθώς και όλα τα Σαββατοκύριακα και αργίες..

Εγώ όμως πληρώνω για την γραμμή το κόστος της για όλο το 24ωρο.

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στις βλάβες του ΟΤΕ (121) , το HelpdeskADSL (1242) , στην OTENET και email στον ΟΤΕ που δεν πήρα ποτέ απάντηση, ήρθε σήμερα τεχνικός στο σπίτι μου.

Μου είπε ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά και με τα υπάρχοντα δεδομένα σηκώνει μέχρι 4Mbit. Αλλά.....

Οι συνδρομητές είμαστε πολλοί μαζί σε μια κάρτα του dslam .... Εκεί είναι με διαφορές ταχύτητες συνδρομητές και πάντα κάποιοι έχουν πρόβλημα σαν το δικό μου ή παρόμοια....Όταν γεμίσει λοιπόν μια κάρτα μαζί με άλλες ανακατεύουν τους συνδρομητές στις κάρτες (μου θυμίζει τράπουλα αυτό …) ώστε να πάψουν να είναι παραποιούμενοι οι ίδιοι συνδρομητές και να "γεννηθούν" άλλοι προβληματικοί ...

Μου προτείνε να υποβαθμίσω την γραμμή μου σε 1Mbit ώστε να πληρώνω λιγότερα....

Θεωρώ αυτή την πολιτική του ΟΤΕ απαράδεκτη λίαν επιεικώς και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ευχαριστώ.

Ακολουθουν τα στοιχεια μου.Ιδωμεν!!!!

Δημοσ.

esei eisai evgenikos. o koumparos mou tous pire til meta apo polla til, tous rwtai i klisi ixografite tou lene nai gia logous asfaleias kai go den ksero, molis to akouse

tous plakose sta gamostayridia kai meta tous eipe epidi ksexnate nakoute tin ixografimeni sizitisi sixna pikna :P lol etc ekei na deis eksipiretisi meta fifes kanane

alla kai afto den einai lisi na se vgazoun apo ta rouxa sou

se plirono kirie thelo na kano kai tin douleia mou telos

ama sou xrostousa tha mou ekobes ton kolo esei me pio dikeoma den eisai entaksi apenanti mou

ante min ta paro kai go twra kai arxiso

hwiyfgbnwkm;vcou gvcnwsvyrwiuhcjvwreoigfwjcivyewuhfhwoeyifv

Δημοσ.

παιδια πρεπει κατι να γινει με αυτη την κατασταση. Και εγω τα ιδια τραβαω...40kb/s σε 1mbit γραμμη. Τα ιδια μου ειπε και εμενα ο τεχνικος που ηρθε σπιτι. Αυτο ειναι καθαρη κλεψια.. θα ετοιμασω και εγω καταγγελια για την ΕΕΤΤ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως πηρατε ...κατα λαθος απαντηση σε αυτο το email εσεις ???? Εγω τιποτα ακομα.Παιρνω τηλ και το κεντρο μου εδωσε δυο αριθμους για το πρωτοκολλο.

210-6151055

210-6151104

Οσο εχουν απανυησει σε σας που δεν εχετε καλεσει αλλο τοσο και σε μενα...Συνεχεια δεν απαντουν.Ξαναπερνω στο κεντρο 210-6151001 και μου λεει οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο γιατι ειναι σε ...αλλο οροφο (πλανητη μαλλον ηθελαν να πουν).

Να την χαιρομαστε την ΕΕΤΤ μας !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

εγω τι να πω που έχω connx 2mbit και ακομα και στο router μετα τα χριστουγεννα μου λέει ότι έχω 940 download και δεν κατεβάζω ποτέ πανω απο 34kb/s.

Δημοσ.

Τελικα απαντησε πριν λιγο το πρωτοκολλο.Απο τις 19/1 που εστειλα το email δεν εχει πρωτοκοληθει ακομα !!!!!! Μου ειπαν οτι απο 2/1/07 ο αριθμος εισερχομενων πρωτοκολλων εχει φτασει τις 5.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...