Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 στην Ελλάδα!!!

thetwism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.ela GabrielConnor magako na se pexo ena project gotham...asxetidi..

kai oso gia to xeiristirio tou PS3 den yparxei kalitero pouthena kai pote...

Ti project gotham? Paikste riiiiiiiiiiiiiiiidge raceeeeeeeeeeeeeeer..:mrgreen: Alla ksexasa.. Eipes exeis japan ps3? Mono me servers japan tha syndetheis, etsi paei..

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Den xero ti lete mages alla molis tora kano update se 1.32 version..PS3Simera to proi milisa me to service Germania tou 360..mou elege h gomena ..de xero leei pote the erthei oute kan se ti katastasi vriskete .akou apadisi...apo 29/11 to pirane...

kai to apogeyma eskase h ups kai to efere....ti na peis..

Asto sth bada tora...asxoloume me to ps3 mou...allla molis flasharo to 360...ela GabrielConnor magako na se pexo ena project gotham...asxetidi..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασχετίδης; Μαααααααααααααλιστα!!!

GabrielConnorGR - 10613 Gamerscore

astakos - 30 Gamerscore...

Τώρα για το PGR3 δεν είναι το φόρτε μου οπότε σε παραπέμπω στον P3tran. Πιστεύω θα ήταν μεγάλη του ευχαρίστηση να σου ρίξει έναν - δυό γύρους!:mrgreen:

Άμα θές κανονίζουμε να σε κόψω καμιά μπριζόλα όμως στο Gears Of War. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ti project gotham? Paikste riiiiiiiiiiiiiiiidge raceeeeeeeeeeeeeeer..:mrgreen: Alla ksexasa.. Eipes exeis japan ps3? Mono me servers japan tha syndetheis, etsi paei..

το ridge racer στο ps3 δεν εχει dedicated server αλλα κανει create server ο καθενας.

ως εκ τουτου, νομιζω οτι μπορεις να παιξεις χωρις region lock (σε αντιθεση π.χ. με το resistance)

καταιγιδα πακετο τα updates ε?

πανε πολυ αργα τα downloads και καθε φορα θελει σεταρισμα μετα σε διαφορα πραγματα..

παρ'ολα αυτα συνεχα γιατι αλλιως δεν εχει GTHD μεθαυριο. ;)

Δημοσ.

elpizw meta ta 880 na sou emeine kai tipota gia na pas se kana giatro na se dei.

pantws eisai full antikeimenikos.kai poios se rwtise re file sto topic "ps3 stin ellada" gia to pws paei to service tou xbox sou?

koroideve esi kai thelw na se dw ti tha kaneis otan xalasei to JAP ps3 sou.tote na se dw re maga.

Δημοσ.

pedia na katatheso kai ego tin gnomimu .to ps3 proton ine ogkodes ,kamia kenotomia sto xiristirio(wii),ta pexnidia vgikane gia na glitosun ta kraximata tu kosmu,ipervoliki ipsili timi,TO PS3 pistevo ,oti itane poli grigori i kikloforia tu theli eperxegasia tulaxiston 3 xronia me kala pexnidia ktl,eprepe na evgaze mia konsola pu na vasizotane stin simerini epoxi kai na eperne to 100% ,ego pistevo pos tha pesi exo afti tin fora i sony (sacd minidisc) to nima to kerdise to xbox 360 kai ime siguros oti trivun ta xeria tus stin microsoft

Δημοσ.
kamia kenotomia sto xiristirio

Εχει καινοτομια το χειριστηριο του ps3(βλ.sinaxis)Τωρα το κατα ποσο θα το εκμεταλλευτουν,αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.
Παιδιά όταν το είδα δεν το πίστευα! Πήγα στο Πλαίσιο στο Mall και να τι είδαν τα ματάκια μου!

δεν ασχολιέμαι με consoles, απλά είδα το τοπικ στην κεντρικη του insomnia

έκανα ένα click και είδα την photo με το PS3

το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλλό ήταν το φοβερά έξυπνο stripaki του CAD Comic

http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20061117

και είπα να το κάνω ένα paste

δεν ξέρω αν το ανέφερε και κάποιος άλλο παραπάνω

όπως είπα απλά έπεσα πάνω σε αυτό το τοπικ

have fun, and buy a 360 :)

Χρόνια Πολλά σε όλους

Δημοσ.

Ρε παιδιά πότε θα σταματήσουν αυτά τα έρμα τα fanboys να πετούν διάφορες υποκειμένικες μπουρδές. Όλο ακούω και διαβάζω άτομα να λένε ότι το PS3 είναι πολύ προσεγμένο κ.ο.κ. (ενώ ο τίτλος του post λέει PS3 στην Ελλάδα!) ήμαρτον. Έχει αναλογιστεί κανείς πόσο δύσκολο είναι σαν προγραμματιστής να συγχρονίσεις μόνο σου threads χωρίς καμία διεπαφή? Και δεν λέμε για 7 threads που έχει το PS3 oύτε τρία που λέει ο λόγος δεν μπορείς καλά καλά να τα κάνεις να αποδώσουν. Εδώ βρίσκεται το κλειδί στην όλη υπόθεση, το developing στο Χ360 χρησιμοποιώντας το XNA είναι πιο εύκολο! Η Sony έχει βρεί αυτή τη φορά το μαστορά της και θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να επικρατήσει. Όμως απο αυτό τον ανταγωνισμό εμείς θα κερδίσουμε γιατί όχι μόνο θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρείς κονσόλες αλλά και οι τρείς θα είναι αξιόλογες από πλευράς software τουλάχιστον γιατί στο hardware έχω τις ενστάσεις μου βλ. Xenos vs RSX.

Δημοσ.
ego pistevo pos tha pesi exo afti tin fora i sony (sacd minidisc) to nima to kerdise to xbox 360 kai ime siguros oti trivun ta xeria tus stin microsoft

An h MS trivei ta xeria ths tote ti na pei h nintendo me to Wii pou poulaei TRELAAAAAAAAAA!!!!

Δημοσ.

To wii όμως κατά τη γνώμη μου απευθύνεται σε νεότερο κοινό από την MS και Sony οπότε καλά κάνει η MS και τρίβει τα χέρια της!!!

Δημοσ.

neovdr εδω κανεις λαθος, οι δικοι μου δε ξεκολλανε με απο το Wii, σε λιγο θα μαλλωνουμε για το ποιος θα παιξει!

Το Wii εχει πιασει πολυ ευρεια κατηγορια gamers τοσο απο gamers που δεν εχουν πιασει ποτε κονσολα στα χερια τους, οσο και απο κλασσικους και hardcore. Ενα απο τα μεγαλυτερα ατου της κονσολας κατα την γνωμη μου ;-)

Αν ειναι κατι που τριβουν η MS και η Sony ειναι τα ματια τους! :mrgreen:

Δημοσ.

asmilon δώσε μου ένα παράδειγμα! Πως δηλαδή έπιασε ευρεία κατηγορία gamers?

Τέλος πάντων δεν πιστεύω ότι απειλεί τόσο πολύ. Και μην ξεχνάς ότι είναι ακόμα νωρίς, πρέπει πρώτα να καταλαγιάσει ο ντόρος που επικρατεί όταν πρωτοκυκλοφορεί μια κονσόλα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν λέω ντε και καλά ότι το X360 ή το PS3 θα επικρατήσουν εύκολα εξ άλλου κατά τη γνώμη μου η Nintendo έκανε σωστή κίνηση επιδιώκωντας την καινοτομία στα παιχνίδια και όχι στα γραφικά!

Δημοσ.

Στην πρωτη γραμμη του ποστ μου σου λεω φιλε neovdr τους δικους μου, οπως φανταζομαι θα εχει συμβει και σε καθε κατοχο Wii να παιζουν γονεις, κοπελες, θειοι κλπ που δε ειχαν πιασει ή δε ηθελαν να πιασουν ποτε κονσολα...

Σιγουρα θα εχει και παιχνιδια με χαριτωμενα γραφικα, αυτο δε σημαινει πως απευθυνεται σε παιδια η κονσολα, αλλωστε παρα πολλοι developers ετοιμαζουν mature παιχνιδια για το Wii.

Δημοσ.

To ίδιο μοπρώ να πώ και εγώ όμως από τότε που πήρα XBOX πιό πολύ παίζουν οι δικοί μου παρά εγώ (λέμε τώρα!! :-) ) Δεν λέω ότι απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε παιδιά έτσι και αλλιώς όλι παιδιά είμαστε μέσα μας!!

Δημοσ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν λέω ντε και καλά ότι το X360 ή το PS3 θα επικρατήσουν εύκολα εξ άλλου κατά τη γνώμη μου η Nintendo έκανε σωστή κίνηση επιδιώκωντας την καινοτομία στα παιχνίδια και όχι στα γραφικά!

auto akrivos einai to kleidi tis sigouris epikratishs tou Wii... giati oi gamers "mpoukosan" me ta grafika kai twra theloun kainotomies! To eye toy tou PS2 pou itan kainotomia kai oxi souper ntouper grafics E-S-K-I-S-E!!! Oloi pernan ps2 paketo me eyetoy kai kollagane!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...