telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 φτηνιαρικο σαν τα ποστς μερικων.... Eρχομαι να συμφωνησω .....;-)
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Φιλαρακο πλακα μου κανεις τετοιο χαλι με την MICROSOFT δεν εχει ξαναγινει στην ιστορια.....εχουν τρομερα πολλες καμενες κονσολες......μου αρεσει οτι εισαι και απολυτως με τις 15 μερες.......σε ενα φιλαρακι μου το εστειλε και σε 15 μερες ηταν του ηρθε πισω αλλα η νεα ηταν και αυτη προβληματικη και την ξαναεστειλε ...το αποτελεσμα πανω απο 1 μηνα χωρις ΧΒΟΧ.....το χαλι που εχει γινει με το ΧΒΟΧ δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.....Και μην ακουω για ματακια και για κουμπακια γιατι τρελενομαι Το PS3 , η αισθηση που μου δινει ειναι σαφως μιας πολυ προσεκτικης κατασκευης με τρελο φινιρισμα.....Το ΧΒΟΧ η αισθηση που σου δινει ειναι οτι ειναι κατι φτινιαρικο..... Κατ'αρχην το "φιλαρακο πλακα μας κανεις " λεω να μην το παρω στραβα -μερες που ειναι κι'ολας-, οποτε παω παρακατω και λεω οτι κ εσυ με τα παραπανω λεγομενα σου επιβεβαιωνεις οσα λεω περι 15ημερων αφου κ ο φιλος σου 2 φορες το πειρε πισω μεσα σε αυτο το διαστημα .... (υπ'οψιν οτι εγω εχω 2 χbox και ενας φιλος αλλα δυο και δεν ειχαμε κανενα προβλημα)... Το οτι του εστειλαν μηχανημα που ειχε προβλημα ,δεν εχω λογο να μην το πιστεψω , αλλα και εχω ειχα μια LG 50" plasma και την ειχα στειλει δυο φορες στο service για το ιδιο προβλημα σε 1 μηνα ...τι σημαινει αυτο ??? Στην ουσια ομως δεν απαντας .....διαφωνεις με αυτα που γραφω για το service της Sony και τα προβληματα του PS2 ???
GabrielConnor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Το PS3 , η αισθηση που μου δινει ειναι σαφως μιας πολυ προσεκτικης κατασκευης με τρελο φινιρισμα.....Ελπίζω στα πρώτα reports για hardware failure σε PS3 να μην κάνεις τον κινέζο.Το ΧΒΟΧ η αισθηση που σου δινει ειναι οτι ειναι κατι φτινιαρικο.....Ναι κατά 200 Ευρώ πιο "φτηνιάρικο" :D:D EDIT: Πάρε μερικά hardware failures από Youtube με ένα πρόχειρο ψάξιμο. Έχει πολλά αλλά βαριέμαι να τα ποστάρω όλα. http://www.youtube.com/watch?v=YnMyP60RPT8
damis72 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Exo xbox 1 xbox 360 to opoio kaike kai to estila germania 15 hmeres kai akoma perimeno..kai apo oti mou eipe to pedi apo th ups sinexeia stelnoun ..kegonte pola...toPS3 einai allo pragma poli prosegmeno mixanima...anipomono gia chip.... Τι περιμένεις ακόμα ??? μετά από 15 μέρες δεν σου έχει έρθει ??? Για δώσε μας το Tracking Number να δούμε που βρίσκεται ???
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Τι περιμένεις ακόμα ??? μετά από 15 μέρες δεν σου έχει έρθει ???Για δώσε μας το Tracking Number να δούμε που βρίσκεται ??? Xεχε ...μπορει να εχει πολλα tracking numbers οπως και Gamertags ,γιατι προφανως δεν γνωριζει οτι το online στο xbox 360 κοστιζει μονο 3,80€ το μηνα ...... Ασε ...θα περιμενει το οnline της Sony (!!!!)......αλλωστε το εχουμε ξαναπει .... "ΙΤ'S WORTH THE WAITING ....." Aυτααααα...!!!
Rebel21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 paidia prepei oloi na pate na piasete to xeiristirio tou ps3.milame einai oti poio pseftiko mporei kai stin istoria twn video games.den einai mono to varos alla kai ta ilika ta opoia einai ta xeirotera dinata. exei tin idia estisi pou eixan ta controllers replica tou ps1 pou evazan mesa san dwro kapoia periodika opws to tomorrow.
SeXBOX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 San tou xbox 1, den tha yparksei kalitero xeiristirio! "Aggize thn teleiwthta" - Tokos. :D :D :D
opozit Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 ego eho na po mono afto... i sony panta tin vriski tin akri...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 San tou xbox 1, den tha yparksei kalitero xeiristirio! "Aggize thn teleiwthta" - Tokos. :D :D :D :-D :-D Τοκος!!!παλικαρι!! αλλα οχι και αγγιζε την τελειοτητα το χεριστηριο του xbox 1...
damis72 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Το χειριστήριο του ΧΒΟΧ1 το είχα ξεχάσει πως ήταν μέχρι που το ξανάπιασα μήνες μετά το χειριστήριο του 360 .... ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Ευτυχως που βγηκε αργοτερα και το μικροτερο
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Παντως για μενα το χειριστηριο του 360 ειναι πολυ καλο σε εργονομια .... Το μονο παραπονο που ισως εχω ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι λιγο ποιο ελαφρυ ....
kategidas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Den xero ti lete mages alla molis tora kano update se 1.32 version..PS3Simera to proi milisa me to service Germania tou 360..mou elege h gomena ..de xero leei pote the erthei oute kan se ti katastasi vriskete .akou apadisi...apo 29/11 to pirane... kai to apogeyma eskase h ups kai to efere....ti na peis.. Asto sth bada tora...asxoloume me to ps3 mou...allla molis flasharo to 360...ela GabrielConnor magako na se pexo ena project gotham...asxetidi.. kai oso gia to xeiristirio tou PS3 den yparxei kalitero pouthena kai pote...
kategidas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Moulari einai to update 41%....kouragio... Pados ti vlepo th doulia..paketo tha fame me tis kopies...diskola ta pragmata. Sthn arxi tha mas ta dosun xima .. parte na exete ...antagonimos me to 360 .. parte kai pexte pedia mou...kai opote tha goustaroun tha sou varane upgrade ... kai tha trome paketo olo kai kati tha alazei....Ase kai to xevrakoma pou tha trome...ti ora bikame , me ti ip, ti firmware forame ti disko exoume klp klp.... Oyf ti na pei kaneis gia to m...i ths alinhs???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.