Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 στην Ελλάδα!!!

thetwism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ COMPOSITE. (480i).

Aν είναι αλήθεια αυτό ας τους ψιθυρίσει κάποιος ότι μπορούν να βάλουν component απο ps2.

Δημοσ.

Pedes xtipisa ena ps3 japan kai goustaro poili...

paliomoditikh emfanisi.. terastio kai vari alla oreo ergaleio.

xtipisa kai 2 apanota update kai eime etimos...

to menu tou einai san psp .. exei mozila internet explorer kateutheian internet

anagnorizei podiki , pliktrologio sto ftero ..mia pou ta vazeis kai pezoun kateuthian..evgale mixanimatara h sony....

oi protes entiposeis apo games ... kimenete sta idia epipeda me to 360 an kai to mono game pou exo einai to ridge racer7... ..

Δημοσ.

Exo xbox 1 xbox 360 to opoio kaike kai to estila germania 15 hmeres kai akoma perimeno..kai apo oti mou eipe to pedi apo th ups sinexeia stelnoun ..kegonte pola...toPS3 einai allo pragma poli prosegmeno mixanima...

anipomono gia chip....

Δημοσ.
Μπορεί να μου ξαναπεί κανείς, πότε θα βγει το ps3, και πόσο θα κοστίζει? Άκουσα πως ακρίβινε.

Martio erxete Europi kai stin kaliteri an den valoun kapelo edo stis times tha kanei 600 eura

Δημοσ.
Exo xbox 1 xbox 360 to opoio kaike kai to estila germania 15 hmeres kai akoma perimeno..kai apo oti mou eipe to pedi apo th ups sinexeia stelnoun ..kegonte pola...toPS3 einai allo pragma poli prosegmeno mixanima...

anipomono gia chip....

Σε ολα τα πραγματα που κατασκευαζει ανθρωπινο χερι υπαρχουν προβληματα ....Να σου θυμισω το PS2 .....σχεδον ολοι οι χρηστες αλλαξαν τουλαχιστον 1 φορά το laser ....

Εγω προσωπικα ξερω πολλους που το εχουν αλλαξει 2-3 φορες .....και αρκετες αλλες βλαβες ...Ειδικα οσοι ειχαν αγορασε το πρωτο μοντελο το αλλαξαν ολοι ....

Ως αναφορα το service της Microsoft , το στελνεις με courier,που ερχεται στον χωρο σου να το παραλαβει και σε 15ημερες ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ειναι πισω ΧΩΡΙΣ να πας εσυ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!...εχεις μπλεξει ποτε με το service της Sony στην Ελλαδα για PS1 ή PS2 ????

To αν το PS3 ειναι αξιοπιστο μηχανημα , θα το δειξει μονο ο χρονος....

Αληθεια το οτι ειναι "αλλο πραγμα" πως το καταλαβες ??

Δημοσ.

Ως αναφορα το service της Microsoft , το στελνεις με courier,που ερχεται στον χωρο σου να το παραλαβει και σε 15ημερες ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ειναι πισω ΧΩΡΙΣ να πας εσυ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!...εχεις μπλεξει ποτε με το service της Sony στην Ελλαδα για PS1 ή PS2 ????

Φιλαρακο πλακα μου κανεις τετοιο χαλι με την MICROSOFT δεν εχει ξαναγινει στην ιστορια.....εχουν τρομερα πολλες καμενες κονσολες......μου αρεσει οτι εισαι και απολυτως με τις 15 μερες.......σε ενα φιλαρακι μου το εστειλε και σε 15 μερες ηταν του ηρθε πισω αλλα η νεα ηταν και αυτη προβληματικη και την ξαναεστειλε ...το αποτελεσμα πανω απο 1 μηνα χωρις ΧΒΟΧ.....το χαλι που εχει γινει με το ΧΒΟΧ δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.....Και μην ακουω για ματακια και για κουμπακια γιατι τρελενομαι

Το PS3 , η αισθηση που μου δινει ειναι σαφως μιας πολυ προσεκτικης κατασκευης με τρελο φινιρισμα.....Το ΧΒΟΧ η αισθηση που σου δινει ειναι οτι ειναι κατι φτινιαρικο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...