Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 στην Ελλάδα!!!

thetwism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
599 euro gia mia moufa...ena playstation pou os sinithos tha xalasei arga i grigora..

:lol:

Kala, moufa den borei na einai oute kai tha xalaei eykola... Ligo tsouxterh h timh tou einai, eidika gai ton peristasiako gamer pou exei enan logo parapanw na protimisei to Wii, alla to vasiko provlhma ayth th stigmh einai h eleipsh kalwn games se sxesh me ton antagwnismo (i.e. 360)

Δημοσ.

Αντικειμενικά νομίζω, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αγοράσεις το ps3 μέσα στο 2007. Κόστος, τίτλοι, live, υποστήριξη, br δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς πουθενά οπότε μόνο αν σε ξελογιάσει το λογότυπο της sony θα βάλεις το χέρι (βαθιά) στην τσέπη.

Για πιο μετά, πιθανώς να τα χάσουμε με την ανάπτυξη κάποιων ps3 exclusives, πιθανώς να βγούν αρκετοί τίτλοι br, πιθανώς και να πάει άπατο και στο 2008 (γιατί μέχρι τότε θεωρώ σίγουρες τις χαμηλότατες σε σχέση με προηγούμενα λανσαρίσματα πωλήσεις).

Δημοσ.
Οσοι το δοκιμασατε στο Πλαισιο, τι λεει απο γραφικα?

Eπαιξα το Resistance. Πολύ καλά γραφικά. Σουν δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι εκεί. Αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα σαν παιχνίδι, καθώς έχω παίξει απειρα FPS και δεν είδα κάτι διαφορετικό.

Λιγο πιο κατω, είχε και ένα ΧΒΟΧ 360 με το Gears of war. Πολύ όμορφα γραφικά.

Δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ τους στα γραφικά. Αν και αν δεν παίξεις ένα 'σεβαστό μέρος' του παιχνιδιού, δεν μπορείς να κρίνεις.

Δημοσ.
Αν και αν δεν παίξεις ένα 'σεβαστό μέρος' του παιχνιδιού, δεν μπορείς να κρίνεις.

Φιλε heyou , στην "συγκριση" που πηγες να κανεις , καλυτερα να σταθουμε στην παραπανω επισημανση σου...

Οποιος εχει παιξει GOW στο XBOX360 , ακομη και COD3, καταλαβαινει αμεσως οτι το Resistance ειναι κατωτερο ...ειδικα στο θεμα των textures (ποιοτητα κ ποσοτητα) , αλλα και γενικοτερα σου αφηνει μια αισθηση οτι κατι λειπει...

Δημοσ.
Φιλε heyou , στην "συγκριση" που πηγες να κανεις , καλυτερα να σταθουμε στην παραπανω επισημανση σου...

Οποιος εχει παιξει GOW στο XBOX360 , ακομη και COD3, καταλαβαινει αμεσως οτι το Resistance ειναι κατωτερο ...ειδικα στο θεμα των textures (ποιοτητα κ ποσοτητα) , αλλα και γενικοτερα σου αφηνει μια αισθηση οτι κατι λειπει...

Δε λέω οχι. Απλώς πρέπει να ασχοληθείς πολύ ώρα για να το προσέξεις. Στην LCD που έπαιζα που να δω διαφορά.

Κάντε και σεις το τεστ. Στο Πλαισιο στη Στουρνάρη έχει τα δυο παιχνιδια. Σε άλλα 'Πλαισιο' δεν ξέρω τι έχει, αλλά εκει ειναι σχεδον διπλα διπλα.

Δημοσ.

Εγώ στο πλαίσιο στην Στουρνάρη είδα και το resistance και το GOW το ένα δίπλα στο άλλο.

Ρε παιδιά αυτό που είδα (και δέχομαι ότι το resistance είναι κανούργιο game σε καινούργια κονσόλα), δεν έχει απολύτος καμμία σχέση με το GOW.

Κατά την γνώμη μου το GOW είναι έτη φωτός ποιοτικότερος τίτλος.

Αντικειμένικα το resistance μου φάνηκε λίγο για τίτλο ps3. Είδωμεν.....

Δεν θυμάμαι αν στο XBOX 360 οι πρώτοι τίτλοι είχαν τέτοιο χάλι.

p3tran έχεις δίκιο, ανύπαρκτος φωτισμός, σαν ένας βελτιωμένος τίτλος ps2. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...