thetwism Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά όταν το είδα δεν το πίστευα! Πήγα στο Πλαίσιο στο Mall και να τι είδαν τα ματάκια μου!
asmilon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Eιναι για λογους επίδειξης και οχι για πωληση. Επισημα στην Ευρωπη και την Ελλαδα ειπαμε, απο Απριλη - Μαη...
Donacgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 sto PLAISIO gatethrou tis thessalonikis to exei esto gia epidixi? na to doume kai meis re adelfe!
sarisn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Απ' ότι ακούγεται είναι μάπα το καρπούζι, μέχρι και το Wii της Nintendo που κυκλοφόρησε πιο μετά έχει ήδη περισσότερες πωλήσεις... ίσως παίζει βέβαια ένα μικρό ρόλο το ότι έχει κυκλοφορήσει μόνο Αμερική, το οποίο είναι ένα ακόμα λάθος... η Sony πάει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό...
SGP Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ο λόγος που δεν πούλησε, ήταν η μη διαθεσιμότητα, όχι επειδή δεν το ήθελε ο κόσμος. 200.000 νομίζω κομμάτια πήγαν, τόσα πουλήθηκαν. Το βασικό πρόβλημα καθυστέρησης φαίνεται να είναι το blue ray drive. Δεν θα μπω καν στο τι, ποιά και γιατί είναι καλύτερη κονσόλα (είμαι καθαρά pc gamer), απλά να πω ότι η MS πιστεύω είχε καλύτερη στρατηγική και ίσως τελικά καλύτερο μηχάνημα παρ'ότι ένα χρόνο πριν, κίνηση ματ το hd-dvd drive... Μερικοί λένε αυτό μπορεί να κρίνει και το bluray-hddvd war.
thetwism Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το ξερω πως ερχεται το 2007 απλά πιστευω πως ηταν μια πολυ ωραια εκπληξη. Οσο για το αν ειναι μάπα το καρπουζι, ρε παιδια αφηστε του λιγο χρονο. Οι δυνατοτητες του δεν εχουν εκμεταλλευτει ακομη απο τους game developers και hackers/modders (προς το παρόν εχουν βαλει και Linux πανω!). Οσο για την επιτυχια του Wii, λογικο ειναι... μικρο κοστος, πρωτοποριακος τροπος παιχνιδιου και περισσοτερα κομματια διαθεσιμα στην αγορα. Οπότε ας περιμενουμε αρχικα να κυκλοφορησει, και οταν περασει λιγος καιρος, τοτε και μονο τοτε θα μπορουμε να κανουμε σωστή συγκριση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Re guys oloi perimenoun na pesei i timi...kai afou oloi exoun parei idi xbox360 kai Wii pou einai polu family pack kai xmas best present katalavenete...katse na vgoun to 25, MGS4 kai Assasins Greed kai ta leme tote;)
PROFIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 imuna apo tus tixerus pu epexa ps3 kai ida kai tenia bluray,katarxas to ps3 ine poli megalitero se ogko apo xbox 360,epexA RIDGe RACER KAI NBA 2K,na po tin alithia den entiposiastika para poli apo ta grafika ,ta pexnidia kala idika to nba2k, se tenia den ida kai tromeri diafora ola efta me sindesi hdmi.to xiristirio para poli elafri,grigori konsola genika orea menu.pisteva me hdmi na do kati kalo se sxesi me xbox 360 alla den to ida,an den exelixthi to ps3 kai den pesi i timh sigura ego tha protimiso xbox360 timi logiki kai me paixnidi ...perimenume na dume
johnfistikis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το δοκιμασα και εγω στο πλαισιο και δεν εμεινα εντυπωσιασμενος.Γιατι να δωσω 200 παραπανω και να μην παρω xbox 360?
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Kαι εγώ το είδα το Σάββατο στο Πλαίσιο. Επαιξα το Resistance: Fall of Man που θεωρείται ο άσσος της κονσόλας. Το γραφικό το βλέπω και στο Χ360 αντικειμενικά. Περίμενα και γω να δώ την επανάσταση!! Το μόνο παραπάνω που έχει από το Χ360 είναι όγκος.
SeXBOX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Το μόνο παραπάνω που έχει από το Χ360 είναι όγκος. Φιλε μου μη το αδικείς έτσι! Εχει πολλά παραπάνω.................... χρήματα! :mrgreen:
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε μου μη το αδικείς έτσι! Εχει πολλά παραπάνω.................... χρήματα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jonathan_g21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Τι έχει παραπάνω? Metal Gear Solid Series Final Fantasy Series Armored Core Series Japanese Horror games (πχ Silent Hill, Siren) Γιατί να πάρεις Xbox? για το Halo ? Άν τα games βγαίνανε κ στο Xbox τότε είναι άλλη ιστορία. Αλλά ...
raven360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Τι έχει παραπάνω? Metal Gear Solid Series Final Fantasy Series Armored Core Series Japanese Horror games (πχ Silent Hill, Siren) Γιατί να πάρεις Xbox? για το Halo ? Άν τα games βγαίνανε κ στο Xbox τότε είναι άλλη ιστορία. Αλλά ... ελεος... τι αλλο θα ακουσουμε!!:-? :-? :-?
scorer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 599 euro gia mia moufa...ena playstation pou os sinithos tha xalasei arga i grigora..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.