Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 στην Ελλάδα!!!

thetwism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ' ότι ακούγεται είναι μάπα το καρπούζι, μέχρι και το Wii της Nintendo που κυκλοφόρησε πιο μετά έχει ήδη περισσότερες πωλήσεις... ίσως παίζει βέβαια ένα μικρό ρόλο το ότι έχει κυκλοφορήσει μόνο Αμερική, το οποίο είναι ένα ακόμα λάθος... η Sony πάει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό...

Δημοσ.

Ο λόγος που δεν πούλησε, ήταν η μη διαθεσιμότητα, όχι επειδή δεν το ήθελε ο κόσμος. 200.000 νομίζω κομμάτια πήγαν, τόσα πουλήθηκαν. Το βασικό πρόβλημα καθυστέρησης φαίνεται να είναι το blue ray drive. Δεν θα μπω καν στο τι, ποιά και γιατί είναι καλύτερη κονσόλα (είμαι καθαρά pc gamer), απλά να πω ότι η MS πιστεύω είχε καλύτερη στρατηγική και ίσως τελικά καλύτερο μηχάνημα παρ'ότι ένα χρόνο πριν, κίνηση ματ το hd-dvd drive... Μερικοί λένε αυτό μπορεί να κρίνει και το bluray-hddvd war.

Δημοσ.

το ξερω πως ερχεται το 2007 απλά πιστευω πως ηταν μια πολυ ωραια εκπληξη. Οσο για το αν ειναι μάπα το καρπουζι, ρε παιδια αφηστε του λιγο χρονο. Οι δυνατοτητες του δεν εχουν εκμεταλλευτει ακομη απο τους game developers και hackers/modders (προς το παρόν εχουν βαλει και Linux πανω!). Οσο για την επιτυχια του Wii, λογικο ειναι... μικρο κοστος, πρωτοποριακος τροπος παιχνιδιου και περισσοτερα κομματια διαθεσιμα στην αγορα. Οπότε ας περιμενουμε αρχικα να κυκλοφορησει, και οταν περασει λιγος καιρος, τοτε και μονο τοτε θα μπορουμε να κανουμε σωστή συγκριση.

Δημοσ.

imuna apo tus tixerus pu epexa ps3 kai ida kai tenia bluray,katarxas to ps3 ine poli megalitero se ogko apo xbox 360,epexA RIDGe RACER KAI NBA 2K,na po tin alithia den entiposiastika para poli apo ta grafika ,ta pexnidia kala idika to nba2k, se tenia den ida kai tromeri diafora ola efta me sindesi hdmi.to xiristirio para poli elafri,grigori konsola genika orea menu.pisteva me hdmi na do kati kalo se sxesi me xbox 360 alla den to ida,an den exelixthi to ps3 kai den pesi i timh sigura ego tha protimiso xbox360 timi logiki kai me paixnidi ...perimenume na dume

Δημοσ.

Kαι εγώ το είδα το Σάββατο στο Πλαίσιο. Επαιξα το Resistance: Fall of Man που θεωρείται ο άσσος της κονσόλας. Το γραφικό το βλέπω και στο Χ360 αντικειμενικά. Περίμενα και γω να δώ την επανάσταση!! Το μόνο παραπάνω που έχει από το Χ360 είναι όγκος.

Δημοσ.
Το μόνο παραπάνω που έχει από το Χ360 είναι όγκος.

Φιλε μου μη το αδικείς έτσι! Εχει πολλά παραπάνω.................... χρήματα!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τι έχει παραπάνω?

Metal Gear Solid Series

Final Fantasy Series

Armored Core Series

Japanese Horror games (πχ Silent Hill, Siren)

Γιατί να πάρεις Xbox? για το Halo ?

Άν τα games βγαίνανε κ στο Xbox τότε είναι άλλη ιστορία. Αλλά ...

Δημοσ.
Τι έχει παραπάνω?

Metal Gear Solid Series

Final Fantasy Series

Armored Core Series

Japanese Horror games (πχ Silent Hill, Siren)

Γιατί να πάρεις Xbox? για το Halo ?

Άν τα games βγαίνανε κ στο Xbox τότε είναι άλλη ιστορία. Αλλά ...

ελεος... τι αλλο θα ακουσουμε!!:-? :-? :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...